Samsari

Miercuri, 11 Iulie 2018 | Intern

Studiu: aproape 60% din mașinile second-hand de pe internet sunt vândute de samsari. Dealerii au doar 15% din anunțuri

Mai mult de jumătate din mașinile second-hand vândute pe internet în România aparțin samsarilor, potrivit unei analize realizate de un site de specialitate. Doar 15% dintre anunțurile de vânzare sunt de la dealerii auto.
Joi, 07 Decembrie 2017 | Industrie

Țeapa dată de samsari: 6% din maşinile second-hand aflate la vânzare online au fost daune totale

Platforma InspectorAuto.ro susține că 6% din mașinile second-hand aflate la vânzare și verificate online au fost daune totale, reprezentând un mare pericol pentru clienții de bună credință care vor să își cumpere un autovehicul.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Intern

Samsarii scapă de plata contribuțiilor sociale: vânzarea mai multor mașini pe an nu va mai fi impozitată

Proiectul de modificare a Codului Fiscal nu mai prevede nicio mențiune cu privire la plata contribuțiilor sociale pentru pensii și sănătate de către persoanele care vând cel puțin 3 mașini pe an.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Intern

Impozit auto pentru samsari: persoanele care vând mai mult de două mașini pe an vor plăti contribuții sociale pentru sănătate și pensii

Persoanele care vând mai mult de două mașini pe an vor plăti începând din 2018 contribuții sociale pentru sănătate și pensii, la fel ca în cazul activităților independente.
Miercuri, 09 August 2017 | Intern

Încă un proiect de lege pentru a scăpa de samsari: falsificarea kilometrajului ar putea fi pedepsită cu până la 2 ani de închisoare

Un nou proiect de lege vizează o pedeapsă cu până la 2 ani de închisoare în cazul în care proprietarul unei mașini nu menționează pe talon numărul real de kilometri parcurși atunci când își vinde vehiculul.
Luni, 07 Martie 2016 | Intern

Mai puţine ţepe din partea samsarilor? Un proiect prevede închisoare pentru falsificarea actelor maşinilor puse la vânzare

Cumpărarea unei maşini second-hand ar putea deveni mai sigură dacă va fi aprobat un proiect de lege care prevede închisoare între 2-5 ani pentru falsificarea actelor maşinii, inclusiv cele referoare la kilometrajul real sau accidentele în care a fost implicat autoturismul.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Samsarii români câștigă 160 de milioane de euro pe an de pe urma mașinilor cu kilometri falși. Germania și Franța au și ele probleme cu ”mașini mincinoase”

Un studiu recent arată că românii care comercializează mașini second hand cu un număr de kilometri mai mic decât cel real fac profituri frumoase de pe urma naivității clienților. Situația nu este mai roz nici în țări civilizate ca Germania, Franța sau Belgia.
Joi, 12 Martie 2009 | Intern

Moartea samsarilor? Acestia vor plati impozit pentru masinile cumparate si revandute!

Guvernul ii va obliga pe cei care fac comert individual cu masini sa plateasca taxe si impozite catre statul roman.

Tag-uri similare

Romania, taxa, guvern, samsari, impozit, Boc, comert
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru