Sandero

Vineri, 29 Martie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în primele două luni

Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor în Europa după primele două luni. Modelul subcompact al constructorului român a fost vândut în peste 45.800 de exemplare.
Vineri, 01 Martie | Masini electrice si hibride

Șeful Dacia confirmă: viitorul Sandero va avea și o versiune electrică

Denis Le Vot, șeful Dacia, a confirmat în cadrul Salonului Auto de la Geneva că viitoarea generație Dacia Sandero va avea și versiune electrică. Noul model va fi lansat până în 2028.
Joi, 22 Februarie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină din Europa în ianuarie. Tesla Model Y nu intră în top 10

Potrivit celor mai recente cifre, Dacia Sandero a încheiat prima lună din 2024 pe primul loc în clasamentul celor mai vândute mașini din Europa. Tesla Model Y, fostul lider, nu a intrat în top 10.
Sambata, 27 Ianuarie | Industrie

Dacia Sandero City: versiunea care poate fi cumpărată cu 9.000 de euro

Campania „Sezonul Dacia” aduce o mulțime de avantaje pentru potențialii cumpărători ai mărcii. De exemplu, versiunea Sandero City poate fi cumpărată cu puțin sub 9.000 de euro cu ajutorul Programului Rabla.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în noiembrie

Potrivit noilor date furnizate de Data Force, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în luna noiembrie. Modelul românesc este în luptă strânsă cu Tesla Model Y pentru cea mai bine vândută mașină a anului pe Bătrânul Continent.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Economic

Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost din nou lider al vânzărilor din Europa, în luna octombrie. Pe poziția a doua regăsim Renault Clio, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Toyota Yaris Cross.
Luni, 21 August 2023 | Economic

Dacia Sandero redevine cea mai vândută mașină din Europa în 2023. A depășit Tesla Model Y și VW T-Roc

Dacia Sandero și-a recâștigat poziția de lider în clasamentul vânzărilor de automobile pe piața din Europa. Modelul mărcii românești a reușit să se impună în fața unor modele precum Tesla Model Y și Volkswagen T-Roc de la începutul acestui an, până la finalul lui iulie.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Uniunea Europeană și în luna mai

Potrivit celor mai noi date oferite de JATO Dynamics, Dacia Sandero a fost și în luna mai cea mai vândută mașină în Uniunea Europeană. Modelul românesc este lider pentru a doua lună consecutivă.
Marti, 20 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Dacia Sandero va avea și versiune electrică

Potrivit șefului Dacia, Denis Le Vot, viitoarea generație Sandero ar urma să debuteze în 2027. Marea noutate este că va avea versiune pur electrică și că va fi o mașină accesibilă.
Vineri, 26 Mai 2023 | Economic

Tesla Model Y rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa. Dacia Spring, pe locul 5 în aprilie

Potrivit celor mai noi date furnizate de JATO Dynamics, Tesla Model Y rămâne în topul preferințelor clienților europeni în segmentul mașinilor electrice. În același timp, Dacia Spring se clasează pe locul 5 în acest segment, în luna aprilie.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Economic

Vânzări Dacia: creșteri pe toate planurile în primul trimestru din 2023

Dacia a publicat rezultatele comerciale aferente primului trimestru din 2023. Constructorul de la Mioveni a înregistrat creșteri pe toate planurile.
Luni, 20 Martie 2023 | Industrie

Dacia Sandero, numărul 1 în Europa pentru a doua lună consecutivă

Dacia Sandero a fost cel mai bine vândut model pe Bătrânul Continent, în luna februarie. Sandero a reușit aceeași performanță în luna ianuarie 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Februarie 2023 | Industrie

Dacia Sandero, locul 1 în Europa în luna ianuarie

În prima lună din 2023, Dacia Sandero a fost aleasă de circa 20.000 de europeni. Astfel, modelul mărcii de la Mioveni a fost cel mai vândut automobil de pe Bătrânul Continent.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Industrie

Dacia Sandero, al treilea cel mai înmatriculat model din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost al treilea cel mai popular model din Europa, în luna octombrie. Prima treaptă a podiumul a fost ocupată de Peugeot 208, iar a doua de Volkswagen Golf.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Dacia Sandero va fi electrică. Va fi lansată la sfârșitul deceniului

Potrivit unor declarații făcute de Denis Le Vot, directorul general Dacia, viitoarea generație a lui Sandero va fi electrică. Lansarea viitoarei generații a subcompactei de la Mioveni va avea loc în 2028 sau în 2029.
Joi, 26 Mai 2022 | Economic

Dacia Sandero, a treia cea mai vândută mașină din Europa, în luna aprilie

Potrivit unei analize realizate de compania Jato Dynamics, Dacia Sandero a ocupat locul al treilea în topul vânzărilor din luna aprilie, din Europa. Primul loc i-a aparținut lui Peugeot 208.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Economic

Dacia Sandero, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2022. Ford Puma și Dacia Duster, în top 15

Potrivit statisticilor realizate de Jato Dynamics, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în primele două luni ale lui 2022. Modelul subcompact românesc s-a plasat în fața unor nume grele ca Volkswagen Golf, Skoda Octavia și Renault Clio. Celelalte modele construite în România, Ford Puma și Dacia Duster, se află și ele în top 15 cele mai bine vândute mașini în Europa.
Luni, 28 Februarie 2022 | Economic

Dacia Sandero, pe primul loc la vânzări, în Europa, în ianuarie

Potrivit datelor oferite de Jato Dynamics, Dacia Sandero a fost cel mai bine vândut model în Europa, în luna ianuarie. Sandero a reușit să depășească mai multe modele de renume, printre care Peugeot 208, Volkswagen Golf și Skoda Octavia, cu peste 17.000 de exemplare vândute.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Economic

Dacia, al treilea cel mai vândut brand către persoane fizice în Europa. Sandero și Duster, lideri în segment

În 2021, Dacia a comercializat 537.095 de unități la nivel global si a reușit, în premieră, să fie al treilea cel mai vândut brand către clienții particulari din Europa. Sandero și Duster au contribuit la succesul producătorului de la Mioveni.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Imagini cu noul logo Dacia pe modelele Duster, Jogger și Sandero

Gama de modele Dacia va primi noul logo al companiei începând de anul viitor. Noua siglă a constructorului românesc a fost prezentată în ianuarie, alături de proiectul Renaulution.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru