Scadere

Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi, prima scădere în China după doi ani: cea mai mare piață auto continuă declinul

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din China au scăzut cu 4.7% în iulie, aceasta fiind prima scădere în decursul ultimilor doi ani. Cea mai mare piață auto din lume a fost pe minus pentru a 13-a lună la rând.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Economic

Profitul și veniturile grupului Renault au scăzut în prima jumătate din 2019: francezii dau vina pe cererea scăzută și pe scandalul Carlos Ghosn

Grupul Renault a avut un profit de 1.6 miliarde de euro în prima parte a anului, cu 13% mai mic față de aceeași perioadă din 2018. Veniturile au fost și ele în scădere, motivele invocate de francezi fiind cererea scăzută de pe mai multe piețe, precum și scandalul în care a fost implicat Carlos Ghosn, fostul șef al companiei.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Vânzările europene pe segmentul compact, scădere de 9% în 2018: podiumul este format din VW Golf, Skoda Octavia și Ford Focus

Vânzările pe segmentul compact au scăzut anul trecut în Europa. Cu toate că a avut un declin de 8%, Volkswagen Golf a rămas lider în segmentul său, urmat de Skoda Octavia, podiumul fiind completat de Ford Focus.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Economic

Volkswagen, livrări în scădere cu 5% în noiembrie, după performanțe negative în Germania, SUA și Asia: nemții speră totuși la un nou record în 2018

În luna noiembrie, Volkswagen a livrat 564.500 de mașini în toată lumea, cu 5% mai puțin decât anul trecut în aceeași perioadă. Potrivit datelor oficiale, VW trebuie să livreze cel puțin 530.000 de vehicule în decembrie ca să egaleze recordul din 2017.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Economic

Și chinezii plâng câteodată: cea mai mare piață auto din lume a înregistrat cea mai mare scădere a vânzărilor din ultimii 7 ani

Vânzările de mașini noi în China, cea mai mare piață auto din lume, au înregistrat în luna septembrie cea mai mare scădere din ultimii 7 ani. Analiștii susțin că am putea asista la prima “contracție” a pieței din China din ultimele decenii, pe fondul încetinirii economiei și a “războiului tarifelor” cu Statele Unite.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Economic

Piața auto britanică, afectată de noul standard WLTP: producția, cererea și exporturile sunt în scădere de la începutul anului

Producția de mașini din Marea Britanie este în scădere din cauza pregătirilor pentru adoptarea noului standard de emisii WLTP, care a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Potrivit asociației producătorilor, scăderi au fost înregistrate și la nivelul cererii și al exporturilor, WLTP fiind de asemenea principala cauză.
Duminica, 12 August 2018 | Economic

Maserati, după prăbușirea vânzărilor din ultimele 3 luni: “Avem încredere că ne vom reveni. China este principala problemă”

Maserati a avut vânzări dezamăgitoare în al doilea trimestru din 2018, însă noul CEO Fiat-Chrysler, Mike Manley, este încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți, iar vânzările și profitul vor ajunge la un nivel satisfăcător.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Economic

Volkswagen are profit în scădere, dar șefii nu se îngrijorează: “Suntem pe drumul cel bun”

Volkswagen a raportat o scădere a profitului operațional în primele trei luni din acest an, însă CEO-ul companiei este optimist că grupul german se află pe drumul cel bun.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Saloanele auto, în scădere de popularitate printre constructori: Mercedes ar putea lipsi anul viitor de la Detroit

Mercedes ia în calcul să lipsească de la Salonul Auto de la Detroit în 2019, potrivit unor surse din companie, dar nu exclude întoarcerea în cadrul evenimentului din 2020.
Joi, 01 Februarie 2018 | Economic

Producătorii auto estimează o scădere ușoară a vânzărilor din Europa în 2018, după 4 ani de creștere: motivele invocate sunt normele mai stricte privind emisiile și incertitudinea legată de Brexit

Vânzările de autoturisme noi în Europa vor înregistra o scădere ușoară, de 1% în 2018, după patru ani de creștere, potrivit unei estimări a Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA).
Sambata, 06 Octombrie 2012 | Economic

Volkswagen și-a revizuit targetul de vânzări în Europa

Volkswagen și-a revizuit targetul de vânzări pentru Europa de Vest datorită climatului economic dificil. Ținta vânzărilor de modele noi a fost ajustată în minus cu 140.000 de unități.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Industrie

OFICIAL: Tata inchide o uzina Jaguar sau Land Rover in 2014

Tata Motors a anuntat oficial astazi ca va pune lacatul pe una din uzinele Jaguar sau Land Rover. Numele fabricii alese va fi facut public anul viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Economic

Ferrari a vandut 3226 de exemplare in primul semestru

Ferrari nu a resimtit atat de tare criza economica, vanzarile Calutului cabrat fiind in scadere cu doar 8% in primele sase luni ale anului.
Marti, 25 August 2009 | Industrie

KTM a oprit productia modelului X-Bow

KTM a luat decizia de a opri productia modelului sportiv X-Bow din cauza cererii slabe inregistrate pe perioada crizei economice. Din cele 1000 de unitati planificate pentru productie, KTM a livrat 420.
Joi, 23 Iulie 2009 | Industrie

2010 va fi cel mai negru an din istoria industriei auto

Standard&Poor's a estimat o scadere cu 13.5% a pietei auto din Europa. Cea mai neagra perioada a crizei auto ne asteapta insa anul viitor, cand, in Germania, se estimeaza vanzari mai mici cu 32%.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Economic

VW Golf, cel mai vandut model european in primele sase luni

Noua generatie a modelului VW Golf a reusit sa depaseasca Ford Fiesta la capitolul vanzari pe piata europeana, in prima jumatate a anului. De asemenea, Volkswagen a fost cel mai vandut brand pe continent.
Luni, 06 Iulie 2009 | Economic

Prius si Insight ajuta vanzarile Toyota si Honda

Piata japoneza a vehiculelor hibride a remarcat o crestere deosebita in ultimele luni multumita ajutoarelor primite din partea statului. Modelele Prius si Insight au reusit sa imbunatateasca vanzarile constructorilor Toyota si Honda.
Luni, 22 Iunie 2009 | Intern

Masinile de lux se vand greu pe piata din Romania

Un oficial Porsche Romania a declarat astazi ca modelele Bentley si Lamborghini se vand tot mai greu pe piata interna din cauza crizei economice.
Vineri, 08 Mai 2009 | Economic

Audi, lider pe segmentul premium in Europa de Vest

Audi a anuntat ca este lider al segmentului premium pe piata din Europa de Vest, cu o cota de piata de 4.7% in luna aprilie.
Vineri, 08 Mai 2009 | Economic

Criza loveste BMW: vanzari in scadere cu 21.2%

BMW a facut publice rezultatele sale financiare inregistrate in primul trimestru al anului. Vanzarile grupului au scazut cu 21.2% in aceasta perioada.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru