Seat electric

Luni, 22 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Seat va lansa o mașină electrică de oraș în 2025

Seat a anunțat că va lansa un model electric de oraș în 2025, prețul de pornire urmând să fie cuprins între 20.000 și 25.000 de euro.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un nou model electric: “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born”

Seat pregătește un model electric în segmentul B, a cărui lansare este așteptată în 2022. “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born,” a spus șeful Seat.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Seat Mii electric: pre-comenzile încep în septembrie

Seat a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seat Mii electric. Modelul va fi expus în premieră în Oslo în cadrul unui eveniment special, urmând ca publicul larg să poată admira modelul electric în toamna acestui an în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 01 Martie 2019 | GENEVA 2019

Seat prezintă conceptul el-Born: motor electric de 204 CP și autonomie de până la 420 de kilometri

Seat el-Born este primul concept dezvoltat de constructorul spaniol pe baza arhitecturii MEB. Acesta va fi expus la Geneva și este echipat cu un motor electric de 204 CP și o baterie de 64 kWh. Versiunea de serie ar urma să fie lansată până la finalul anului viitor.
Joi, 22 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

În 2020, Seat lansează un model electric cu autonomie de 500 de kilometri: în același an, vom vedea și versiunea plug-in hybrid a lui Leon

În 2020, Seat va lansa un model electric produs pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Spaniolii spun că vom vedea un model cu dimensiuni apropiate de cele ale lui Leon, iar bateriile folosite vor asigura o autonomie de 500 de kilometri.
Sambata, 28 Mai 2016 | Modele noi

Seat Marbella va fi primul model electric al mărcii spaniole. Bonus: noua Ibiza, Leon facelift, un SUV de segment mic și versiuni sport ale lui Ateca

Nici nu ne-am obișnuit bine cu denumirea lui Ateca, primul SUV din gama Seat, și trebuie să adoptăm un nou model 100% nou. Numele său este Seat Marbella și va fi un mini-SUV care va avea o versiune full-electrică.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | Concepte

Seat prezintă Altea XL electric şi Leon hibrid plug-in

"Înverzirea" mărcii Seat va începe în 2015-2016, atunci când ibericii vor scoate pe piaţă prima lor electrică şi primul hibrid cu încărcare la priză. Deocamdată, cele două modele ies la teste.

Tag-uri similare

Seat, Seat electric, Seat leon hibrid, Seat hibrid, Altea XL Ecomotive, Seat Altea XL electric, Seat leon Twindrive
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru