Seat Mii

Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un model electric de oraș care va costa mai puțin de 20.000 de euro: lansarea este programată pentru 2023

Seat va lansa un model electric de oraș de dimensiunile unui Volkswagen Polo care va costa mai puțin de 20.000 de euro, pe lângă modelele electrice Mii și el-Born care vor fi disponibile pe piață din 2020.
Vineri, 10 August 2018 | General

Seat renunță la versiunea cu trei portiere a lui Leon: decizia a fost luată ca urmare a vânzărilor slabe

Seat Leon în versiunea cu trei portiere dispare din oferta constructorului spaniol. Aceeași decizie a fost luată și în cazul micuțului Mii. Vânzările slabe au determinat eliminarea din gamă.
Joi, 09 Februarie 2017 | Modele noi

Noutăți pentru cel mai mic membru al gamei Skoda: Citigo primește un facelift

Skoda a introdus o serie de revizuiri estetice pentru actualul Citigo, cel mai mic model al său și frate cu Volkswagen Up! și Seat Mii.
Vineri, 10 Iulie 2015 | O lume nebuna

Cel mai bătrân client Seat a cumpărat un Mii la 94 de ani

Michael Kearns este un fost poștaș din Irlanda care și-a achiziționat recent un Seat Mii. Irlandezul are 94 de ani și încă iubește să conducă.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Modele noi

Seat Mii by Mango - ediţie specială dedicată femeilor

Seat va dezvălui în cursul săptămânii viitoare o versiune specială a modelului Mii. Modelul urban vine alături de semnătura Mango, un celebru lanţ de articole vestimentare feminine.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: SEAT 600 - maşina care a motorizat Spania

Seat este marca care a motorizat Spania. Totul a început cu fabricarea sub licenţă a unui popular model la acea vreme: celebrul Fiat 600.
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Seat @Mii - ediţie specială, vândută exclusiv pe internet

Seat anunţă lansarea ediţiei speciale @Mii. Modelul urban vine cu o echipare specială şi un caracter oarecum exclusivist: nu va putea fi comandat decât pe internet.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Modele noi

Seat Mii FR - surpriza spaniolilor la Worthersee

Seat se va prezenta la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Worthersee cu Mii FR, o versiune concept a micului model, menită să anticipeze un derivat de serie cu aspect sportiv.
Luni, 06 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Seat Mii cu cinci uşi - al treilea membru al familiei de oraş Volkswagen Auto Group

După VW Up şi Skoda Citigo în versiuni cu cinci uşi, a venit rândul celor de la Seat să ne prezinte varianta "de familie" a citadinei Mii.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 maşini noi testate de EuroNCAP. Doar 8 au primit cinci stele

EuroNCAP a publicat rezultatele sesiuni de crash-teste cu numărul şase din acest an. 15 maşini şi-au aflat scorul la siguranţă, iar 6 dintre acestea au primit doar patru stele din cinci.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Analiza Automarket

ANALIZĂ: 2012 va fi anul maşinilor mini de oraş - apar 10 modele complet noi

Trioul VW Up-Skoda Citigo-Seat Mii va fi dublat în 2012 de cea de-a doua generaţie a grupului Citroen C1-Toyota Aygo-Peugeot 108. La acestea se adaugă alte patru modele noi, totalul modelelor de oraş disponibile în cel mai mic segment de pe piaţă ajungând la 15.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Octombrie 2011 | Modele noi

Seat Mii, fratele spaniol al lui VW Up! şi Skoda Citigo

Seat a dezvăluit astăzi noul Mii, propunerea sa pentru platforma mini experimentată deja de Volkswagen şi Skoda cu Up! şi Citigo.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Modele noi

Seat Mii, prima imagine a celui de-al doilea geamăn al lui VW Up!

La o zi de la prezentarea primelor imagini oficiale ale lui Skoda Citigo, versiunea cehă a lui Volkswagen Up!, cel de-al doilea frate de platformă al lui Up! a fost deconspirat: Seat Mii.

Tag-uri similare

Skoda, Seat, Skoda Citigo, Seat Mii, Citigo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru