Seat

Marti, 26 Martie | Industrie

Șeful Seat: Vom lansa mașini cu motoare termice până în 2035

Potrivit șefului Seat, Wayne Griffiths, compania pe care o conduce va continua să lanseze mașini cu motoare termice până în 2035, atunci când UE plănuiește să interzică vânzările de mașinilor noi, echipate cu motor termic.
Joi, 21 Martie | Industrie

Seat revine: spaniolii anunță facelift-uri pentru Leon, Ibiza, Arona și Ateca

În cadrul conferinței anuale a Grupului Volkswagen, șeful Seat a confirmat că modelele Leon, Ibiza, Arona și Ateca vor primi fiecare câteva un facelift.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Ediție aniversară pentru Seat Ibiza. Modelul spaniol împlinește 40 de ani

Constructorul spaniol de automobile anunță o ediție aniversară pentru cel mai celebru model al său: Ibiza. Denumită sugestiv Ibiza Anniversary Limited Edition, aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului.
Marti, 18 Iulie 2023 | Industrie

Seat construiește o uzină de baterii în Martorell. Va fi gata în 2025

Seat va construi o uzină de baterii în Martorell, Spania. Mai marii companiei au decis să investească încă 300 de milioane de euro în această fabrică, pe lângă finanțarea primită de la UE.
Marti, 09 Mai 2023 | Industrie

Seat s-ar putea reinventa în 2030: va produce scutere și cvadricicluri în loc de mașini

Potrivit unor informații noi apărute în presă, marca Seat ar urma să se reinventeze complet începând cu deceniul următor. Astfel, marca spaniolă ar urma să renunțe la producția de mașini în favoarea scuterelor electrice.
Joi, 23 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Seat amână lansarea primului său model electric până în 2026

Wayne Griffiths, șeful mărcilor Seat și Cupra, a anunțat oficial că Seat va amâna lansarea primului său model electric până după 2026. Motivul invocat este acela că cele două mărci spaniole nu pot fi electrificate în același timp.
Miercuri, 22 Februarie 2023 | Industrie

Uzina Seat din Spania va produce modele electrice pentru Grupul Volkswagen

Uzina Seat din Martorell, Spania, marchează 3 decenii de la inaugurare. Cu această ocazie, constructorul de automobile anunță că va produce aici modele cu zero emisii pentru Grupul Volkswagen.
Vineri, 28 Octombrie 2022 | Industrie

Viitorul mărcii Seat, sub semnul întrebării

Potrivit publicației britanice Autocar, viitorul mărcii Seat se află sub semnul întrebării. Este posibil ca marca spaniolă să fie transformată într-un brand de mobilitate la sfârșitul deceniului. Incertitudinea cu privire la viitorul mărcii este atribuită scăderii drastice a numărului de mașini vândute în ultima perioadă.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Industrie

Seat: 1 milion de SUV-uri comercializate în 6 ani

Constructorul spaniol de automobile anunță că a comercializat 1 milion de SUV-uri în ultimii 6 ani. Mașina aniversară este un Seat Arona.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Economic

Dacia depășește vânzările Opel, Fiat, Seat și Citroen în Europa, după primele 9 luni

Potrivit celui mai nou raport ACEA, piața auto europeană a crescut cu peste 9% în primele 9 luni față de aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, Dacia a înregistrat o creștere de peste 14% și a reușit să depășească mărci importante ca Opel, Seat, Citroen și Fiat.
Vineri, 05 August 2022 | Modele noi

Modificări în gama lui Cupra Leon: motorizări noi cu până la 190 de cai putere

Gama de motorizări a lui Cupra Leon va include două noi unități cu puteri cuprinse între 150 și 190 de cai putere. Totodată, marca spaniolă anunță și dotările standard pe care le vor avea aceste versiuni.
Luni, 31 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noul Cupra Leon VZ Cup: jante de 19 inch și până la 310 cai putere

Spaniolii de la Cupra lansează o nouă versiune de performanță pentru modelul (deja sportiv) Cupra Leon. Numele său este Cupra Leon VZ Cup, primele exemplare urmând a fi livrate începând cu luna martie 2022.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Producția lui Passat și Arteon, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Volkswagen a anunțat că producția modelelor Passat și Arteon a fost suspendată temporar din cauza crizei de semiconductori. Uzina de la Emden, unde sunt fabricate aceste modele, va fi închisă până în ianuarie 2022.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

Dacia Spring, cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie

Conform celor mai noi date, Dacia Spring a devenit cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie, la numai două luni de la momentul lansării. De asemena, Dacia rămâne printre cele mai populare mărci pe această piață, în ciuda faptului că a înregistrat o scădere în vânzări pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Luni, 25 Octombrie 2021 | Modele noi

Seat transformă Ibiza facelift în club mobil: bar, lumini și consolă de mixare încorporate

Constructorul spaniol de automobile a transformat un exemplar Ibiza facelift în club pe roți. Au fost instalate inclusiv un bar pentru cocktail-uri fără alcool, consolă de mixare și sistem de lumini specifice unui club.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Electricul Cupra Born a intrat în producție. Primul exemplar a părăsit linia de asamblare a uzinei din Germania

Primul exemplar Cupra Born a părăsit linia de asamblare a uzinei din Zwickau, Germania. Ulterior, producția primului model electric al companiei spaniole va fi mutată la Martorell.
Marti, 20 Iulie 2021 | Intern

Prețuri Seat Arona facelift în România: pornește de la 16.600 de euro

Seat Arona facelift, cel mai mic SUV din portofoliul constructorului din Martorell, poate fi comandat acum și în România. La fel ca Ibiza, Arona facelift este disponibil doar cu motorizări pe benzină, iar clienții au la dispoziție patru niveluri de echipare.
Luni, 19 Iulie 2021 | Intern

Prețuri Seat Ibiza facelift în România: start de la 15.300 de euro

Noul Seat Ibiza facelift poate fi comandat pe piața din România. Clienții au la dispoziție trei motorizări pe benzină, iar prețul pornește de la 15.340 de euro cu TVA inclus.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Șeful VW va superviza Seat și Skoda: grupul vrea mai mult control asupra celor două branduri

Șeful mărcii Volkswagen va supraveghea dezvoltarea Seat și Skoda, potrivit unei reorganizări a brandurilor din cadrul grupului german.
Marti, 04 Mai 2021 | Industrie

Noul Seat Leon a primit o motorizare de 2.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 190 CP

Actuala generație Seat Leon poate fi comandată și cu o motorizare de 2.0 litri, pe benzină. Unitatea, care echipează mai multe modele ale Grupului Volkswagen, dezvoltă 190 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru