Sebastien Loeb

Sambata, 19 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra și ABT au început testele cu viitorul vehicul dezvoltat pentru competiția de rally-raid Extreme E: modelul electric oferă până la 540 de cai putere

Cupra împreună cu ABT Sportsline au participat la primul test oficial dedicat competiției Extreme E. Seria de rally-raid va debuta în 2021 și se adresează exclusiv mașinilor electrice. Mattias Ekström și Claudia Hürtgen sunt piloții care vor concura sub culorile echipei ABT Cupra XE.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | General

Sebastien Loeb va concura în Extreme E, viitoarea competiție de rally-raid cu mașini electrice: pilotul francez a semnat cu echipa lui Lewis Hamilton

X44, echipa înființată de Lewis Hamilton, a anunțat linia de start pentru primul sezon al seriei electrice de rally-raid Extreme E. Sebastien Loeb, multiplu campion mondial de raliuri, și Cristina Gutierrez, pilot în Raliul Dakar, vor concura sub culorile echipei lui Hamilton.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Motorsport

Sebastien Loeb va concura în Raliul Dakar 2021: pilotul francez a semnat cu echipa Bahrain Raid Xtreme

Sebastien Loeb, multiplu campion mondial de raliuri, a semnat cu Bahrain Raid Xtreme și va concura în ediția din 2021 a Raliului Dakar. Francezul va pilota o mașină dezvoltată de Prodrive.
Luni, 21 Septembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Elfyn Evans a câștigat Raliul Turciei și a devenit noul lider al clasamentului general

Elfyn Evans s-a impus în Raliul Turciei. Pilotul Toyota revine astfel pe prima poziție a clasamentului general provizoriu și are un avans de 18 puncte în fața coechipierului Sebastien Ogier. Podiumul din Turcia a fost completat de Thierry Neuville (Hyundai) și Sebastien Loeb (Hyundai).
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak a devenit campion în urma performanței din Spania. Estonianul încheie dominația de 15 ani a piloților francezi

Ott Tanak reușește să oprească dominaților piloților francezi din WRC. Dacă în ultimii 15 ani, Loeb și Ogier au câștigat fără întrerupere, estonianul reușește să se impună în sezonul actual ca urmare a performanței din penultima etapă desfășurată în Spania.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Luni, 13 Mai 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă etapa de WRC din Chile: Ogier și Loeb au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Chile. Aceasta a fost a doua victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Sebastien Ogier, campionul mondial în exercițiu, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Loeb.
Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.
Luni, 18 Februarie 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Suediei: pilotul Toyota trece pe prima poziție în clasamentul general

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și a urcat pe prima poziție în clasamentul general. Pe locul secund a terminat Esapekka Lappi (Citroen), în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Thierry Neuville (Hyundai).
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Decembrie 2018 | Motorsport

Revenire spectaculoasă în WRC: Sebastien Loeb va concura două sezoane pentru Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Loeb a semnat un contract pe două sezoane cu Hyundai pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri, după ce Citroen nu i-a mai putut oferi o mașină pentru 2019. Francezul va lua startul în 6 runde din sezonul următor.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Motorsport

Sebastien Loeb și-a prezentat mașina cu care va concura la Raliul Dakar 2019: "Sunt motivat de lipsa de presiune"

Sebastien Loeb a prezentat pe o plajă din Olanda culorile modelului Peugeot 3008 DKR cu care va concura la Raliul Dakar în 2019.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa din Spania

Sebastien Loeb, francezul cu 9 titluri de campion mondial în WRC, s-a impus în etapa din Spania. Pilotul Citroen a câștigat pentru a noua oară în carieră singura etapă din Mondialul de Raliuri care se desfășoară atât pe asfalt, cât și pe macadam.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Motorsport

Prima zi de pauză în Raliul Dakar: Peugeot domină cea mai dură competiție de rally-raid din lume cu ajutorul lui Stephane "Mr. Dakar" Peterhansel

Raliul Dakar 2018 a poposit în La Paz, Bolivia, iar concurenții angrenați în cel mai dificil rally-raid din lume au parte de o zi de pauză. Stephane Peterhansel (Peugeot) are un avans de peste 25 de minute în clasamentul general și demonstrează încă o dată că merită să poarte numele de "Mr. Dakar".
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Motorsport

Campionatului Mondial de Raliuri 2018: transmisie live de pe toate probele speciale și calendarul sezonului

Campionatul Mondial de Raliuri 2018 se apropie de start. Organizatorii vor transmite în direct fiecare probă specială, iar echipele au prezentat mașinile cu care vor concura în 2018.
Sambata, 06 Ianuarie 2018 | Motorsport

Start în Dakar 2018: Peugeot, Toyota și Mini se luptă la categoria Auto, iar România e reprezentată de Mani Gyenes la categoria Moto

Cea mai dificilă competiție de rally-raid din lume debutează sâmbătă, 6 ianuarie. Vor fi două săptămâni în care piloții vor ataca Anzii și dunele din America de Sud pe parcursul a 9000 de kilometri.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Motorsport

Part-time: Sebastien Loeb revine în Campionatul Mondial de Raliuri alături de Citroen

Sebastien Loeb revine în Campionatului Mondial de Raliuri alături de copilotul Daniel Elena și de Citroen. Francezul a programat doar trei etape, fanii urmând să-l încurajeze în Mexic, Corsica și Spania.
Luni, 26 Iunie 2017 | General

Cadou inedit: Loeb a primit mașina Peugeot 208 T16 cu care a doborât recordul la Pikes Peak în 2013

Sebastien Loeb a primit cadou exemplarul Peugeot 208 T16 cu care în 2013 a reușit să stabilească un nou record în cadrul ascensiunii de la Pikes Peak.

Tag-uri similare

Citroen, Kimi Raikkonen, Formula 1, Loeb, WRC, motorsport, Ford Fiesta, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru