Seful Volkswagen

Marti, 20 Iunie 2023 | Tehnologie

Șeful Volkswagen recunoaște: comenzile tactile au fost o greșeală

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a recunoscut că modelele cu comenzi predominant tactile au nemulțumit profund clienții mărcii. CEO-ul constructorului german confirmă, în schimb, că viitoarele modele vor reveni la butoane fizice și comenzi clasice pentru cele mai importante funcții ale mașinilor.
Joi, 13 Aprilie 2023 | General

Șeful VW: Combustibilii sintetici sunt „gălăgie inutilă”. Motoarele termice sunt „tehnologie veche”

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a vorbit deschis despre viitorul constructorului german cu privire la electrificarea gamei și la renunțarea treptată a motoarelor termice. El spune că discuțiile despre combustibili sintetici sunt o „gălăgie inutilă”, iar motoarele termice sunt „tehnologie veche”.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Șeful Volkswagen confirmă: viitorul Golf va fi electric

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că următoarea generație Golf va fi electrică. Totodată, el a mai confirmat și anul lansării noului facelift pentru actuala generație a compactei germane.
Vineri, 11 Martie 2022 | General

Șeful Volkswagen: “Războiul din Ucraina va zdruncina industria, mai tare ca pandemia de Coronavirus

Șeful Grupului Volkswagen, Herbert Diess, a avertizat că războiul din Ucraina va aduce consecințe mult mai grave decât perioada pandemiei în mai multe regiuni din Europa. Conflictul declanșat de Rusia va duce la scumpirea prețurilor, lipsă de energie și inflație în creștere.
Joi, 16 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen și Fiat-Chrysler se joacă de-a șoarecele și pisica. Marchionne: ”Dacă șeful VW vrea să vină la discuții, știe unde locuiesc”

Șeful FCA Fiat-Chrysler și cel al Grupului Volkswagen se întrec în declarații și se invită reciproc la discuții. Se pregătește o nouă alianță auto în Europa?
Marti, 07 Februarie 2017 | Economic

Bani mai puțini pentru șefii Volkswagen: bonusul anual al președintelui nu va mai depăși 10 milioane de euro

Investitorii Grupului Volkswagen vor să taie din valoarea bonusului primit de președinte și de membrii consiliului de conducere. Asta după ce anul trecut bonusurile managerilor au ajuns la 63 de milioane de euro.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Industrie

Martin Winterkorn, fostul CEO al Grupului Volkswagen, va renunța la toate pozițiile deținute în cadrul companiei

Martin Winterkorn va părăsi toate posturile pe care le deține în cadrul concernului Volkswagen, titrează Reuters citând mai multe publicații din Germania.

Tag-uri similare

dieselgate, Martin Winterkorn, scandal Volkswagen, Winterkorn, seful Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru