Sergio Perez

Luni, 08 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, o nouă victorie categorică în Japonia. Perez și Sainz, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Japoniei, cea de-a 4-a etapă din sezonul 2024 de Formula 1. Cursa s-a încheiat cu o nouă dublă pentru Red Bull, după ce Sergio Perez a terminat pe locul 2. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Carlos Sainz Jr pentru Ferrari.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 16 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Red Bull prezintă monopostul său pentru sezonul 2024

Red Bull a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta se numește RB20 și este mașina cu care Max Verstappen dorește să câștige al 4-lea său titlu mondial.
Duminica, 19 Noiembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Las Vegas. Sergio Perez, vice-campion în 2023

Max Verstappen și-a trecut în cont o nouă victorie în prima ediție a Marelui Premiu din Las Vegas. Triplul campion mondial a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a prins locul 2 după un duel strâns cu Sergio Perez.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, de neoprit în Ungaria! Lando Norris, din nou pe podium

Max Verstappen a dominat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei și și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon. Dublul campion mondial de la Red Bull a fost urmat de Lando Norris și de Sergio Perez pe podium.
Joi, 04 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Red Bull prezintă o grafică specială nouă pentru etapa de la Miami

Echipa austriacă Red Bull a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul RB19. Noua grafică a fost creată cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, cursă care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.
Duminica, 30 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Dublă Red Bull la Baku! Sergio Perez, învingător în fața lui Max Verstappen

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului în fața dublului campion mondial Max Verstappen. Cu această ocazie, Ferrari a obținut și primul său podium din 2023 cu Charles Leclerc pe locul 3.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, victorie în cursa de sprint din Azerbaidjan

Sergio Perez a câștigat prima cursă de sprint din sezonul 2023 de Formula 1, desfășurată pe circuitul stradal de la Baku, Azerbaidjan. Mexicanul de la Red Bull a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a plecat din pole, iar Max Verstappen a terminat pe locul 3.
Luni, 20 Martie 2023 | F1 TOP

Sergio Perez, victorie în Arabia Saudită. Fernando Alonso, din nou, pe podium

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită. Max Verstappen a terminat pe 2, iar Fernando Alonso a ocupat ultima treaptă a podiumului.
Vineri, 17 Martie 2023 | General

Simulatorul Red Bull costă cât un Porsche 911 și are forma monopostului de Formula 1

Austriecii de la Red Bull au scos pe piață un simulator în forma monopostului său de Formula 1 din sezonul 2022. Acesta vine cu un monitor de gaming curbat, grafică autentică și volan detașabil. Toate acestea la prețul de 116.000 de euro.
Vineri, 17 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, pole în Arabia Saudită! Verstappen va pleca de pe locul 15

Sergio Perez și-a trecut în palmares un nou pole position înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Mexicanul va pleca în fruntea plutonului după ce Max Verstappen a suferit o problemă tehnică ce nu i-a permis să intre în ultima parte a calificărilor.
Vineri, 03 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, cel mai rapid în primele antrenamente din 2023

Sergio Perez a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din 2023. Fernando Alonso, acum la Aston Martin, a fost al doilea, iar Max Verstappen al treilea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen, pole în fața lui Sergio Perez! Charles Leclerc, pe locul 3

Max Verstappen a obținut un nou pole position în etapa din Abu Dhabi, ultima rundă a sezonului de Formula 1 din 2022. El va pleca în fața principalilor săi rivali din acest sezon, Sergio Perez și Charles Leclerc.
Luni, 03 Octombrie 2022 | F1 TOP

Sergio Perez, victorie în Singapore. Charles Leclerc a încheiat pe locul 2

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al statului Singapore. Charles Leclerc și Carlos Sainz au completat podiumul.
Luni, 11 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Charles Leclerc câștigă în fața lui Max Verstappen. Abandonuri pentru Sergio Perez și Carlos Sainz

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Austriei, în fața lui Max Verstappen și Lewis Hamilton. Ceilalți piloți Red Bull și Ferrari, Sergio Perez și Carlos Sainz Jr, au fost nevoiți să abandoneze.
Vineri, 10 Iunie 2022 | F1 TOP

Sergio Perez, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Azerbaidjan

Sergio Perez a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Azerbaidjan. Charles Leclerc a fost al doilea, iar Max Verstappen al treilea.
Marti, 31 Mai 2022 | F1 TOP

Sergio Perez și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până în 2024

Mexicanul Sergio Perez rămâne la Red Bull Racing până în 2024. Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco.
Luni, 30 Mai 2022 | F1 TOP

Sergio Perez se impune la Monaco. Carlos Sainz și Max Verstappen pe podium

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, după o cursă care a avut de toate. Podiumul a fost completat, pe rând, de Carlos Sainz și Max Verstappen.
Duminica, 22 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Spania! Max Verstappen câștigă în fața lui Perez. Abandon pentru Leclerc

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său, Sergio Perez. Olandezul preia șefia în clasamentul piloților după ce Charles Leclerc a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme tehnice. Podiumul a fost completat de George Russell.
Luni, 11 Aprilie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc câștigă Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Perez și Russell pe podium

Charles Leclerc s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, pe circuitul Albert Park din Melbourne. Sergio Perez și George Russell au completat podiumul.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Lotus, Williams, Red Bull Racing, Lewis Hamilton, Force India, Sebastian Vettel, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru