Seria 2 Gran Coupe

Miercuri, 25 Mai 2022 | Modele noi

BMW anunță pachetul Edition ColorVision pentru Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe pot fi comandate în Europa, începând cu 1 iulie 2022, alături de noul pachet Edition ColorVision. Pachetul este disponibil pentru toate versiunile acestor modele.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni plug-in hybrid pentru Seria 5, motoare noi pentru modelele compacte și unități diesel mild-hybrid pentru Seria 3 și Seria 8

BMW a publicat o serie de informații referitoare la noutățile pregătite pentru această toamnă. Pe lista îmbunătățirilor se află versiuni noi plug-in hybrid și motorizări diesel cu șase cilindri cu sistem mild-hybrid.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

BMW despre Seria 2 Gran Coupe: "A fost creat ca să introducă emoție în segmentul compact"

Al patrulea coupe-sedan cu patru uși din gama BMW încearcă să atragă tinerii familiști cu o ofertă situată sub prețul actualului Seria 3, dar peste spațiul oferit de un Seria 1. În plus, Seria 2 Gran Coupe completează oferta cu un design "emoțional", spun oficialii mărcii.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Intern

BMW Seria 2 Gran Coupe poate fi comandat în România: rivalul lui Mercedes-Benz CLA are un preț de pornire de 29.750 de euro

BMW Seria 2 Gran Coupe este disponibil și pe piața din România. Pentru versiunea de bază 218i Gran Coupe echipată cu transmisia manuală cu șase trepte, prețul de pornire anunțat de bavarezi este de 29.750 de euro.
Duminica, 10 Noiembrie 2019 | Industrie

BMW Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare: noul model de clasă compactă este produs la fabrica din Leipzig

BMW a anunțat că noul Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Debutul comercial este programat pentru primăvara anului viitor.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW a lansat o gamă de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Gran Coupe

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va putea fi comandat și cu o serie de pachete M Performance. Nemții propun atât elemente de exterior, cât și accesorii pentru interior. Din pachetul M Performance face parte și un sistem de frânare mai performant.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

BMW a prezentat Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA propune tehnologii moderne de interior și versiune de top cu 306 CP

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 2 Gran Coupe. Modelul are la bază platforma cu roți motrice față, propune spațiu generos la interior, tehnologii moderne și o versiune de top cu 306 cai putere și tracțiune integrală.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Teasere cu viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: platformă împrumutată de la noul Seria 1 și versiune de top cu 306 CP

BMW a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Seria 2 Gran Coupe. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar versiunea de top M235i xDrive va oferi 306 CP.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

BMW a publicat o nouă imagine cu viitorul Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA debutează în cursul acestui an

Viitorul Seria 2 Gran Coupe va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Până atunci, nemții ne oferă o imagine din timpul testelor cu viitorul model.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: rivalul lui Mercedes-Benz CLA va fi prezentat în cursul anului curent

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe în versiunea M235i a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru noul BMW Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA se lansează în 2020

BMW a publicat un teaser care anticipează lansarea noului Seria 2 Gran Coupe, care va deveni astfel rivalul lui Mercedes-Benz CLA. Lansarea oficială este așteptată în 2020.
Marti, 19 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: noul model va fi prezentat în cursul acestui an

BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model dezvoltat de nemți va avea la bază arhitectura UKL a grupului german și va fi prezentat oficial în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 August 2016 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea avea tracţiune faţă şi se va lupta cu Mercedes-Benz CLA şi Audi A3

BMW Seria 2 Gran Coupe, model cu 4 uşi pregătit de constructorul bavarez, ar putea avea tracţiune faţă şi urmează să-i aibă drept rivali pe Mercedes-Benz CLA şi Audi A3.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 2, BMW Seria 2 Gran Coupe, Seria 2 Gran Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru