Seria 2

Joi, 27 Ianuarie 2022 | Industrie

Noutăți în gama de modele BMW: motor nou pentru Seria 2 și o nouă versiune cu tracțiune integrală pentru Seria 4

Primăvara aduce o serie de noutăți în gama de modele a producătorului din Munchen. Probabil cele mai notabile sunt motorizarea nouă primită de Seria 2 și versiunea 430i xDrive Gran Coupe pe care o vom regăsi în familia Seriei 4.
Marti, 05 Octombrie 2021 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 2 Active Tourer: ecrane curbate ca la iX și până la 218 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre cea de-a doua generație a monovolumului Seria 2 Active Tourer. Din vara anului viitor, acesta va fi disponibil și în două versiuni plug-in hybrid.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Coupe, surprins în timpul testelor: modelul va fi disponibil și în variantă cu roți motrice spate

Prototipul viitorului Seria 2 Coupe a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie prezentat în 2021 și, spre deosebire de actualul Seria 2 Gran Coupe, va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație BMW Seria 2 Coupe: modelul va fi prezentat în 2021 și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate

BMW a demarat dezvoltarea unei noi generații Seria 2 Coupe. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate și va avea și variantă de performanță M2 Coupe.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

BMW despre Seria 2 Gran Coupe: "A fost creat ca să introducă emoție în segmentul compact"

Al patrulea coupe-sedan cu patru uși din gama BMW încearcă să atragă tinerii familiști cu o ofertă situată sub prețul actualului Seria 3, dar peste spațiul oferit de un Seria 1. În plus, Seria 2 Gran Coupe completează oferta cu un design "emoțional", spun oficialii mărcii.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Intern

BMW Seria 2 Gran Coupe poate fi comandat în România: rivalul lui Mercedes-Benz CLA are un preț de pornire de 29.750 de euro

BMW Seria 2 Gran Coupe este disponibil și pe piața din România. Pentru versiunea de bază 218i Gran Coupe echipată cu transmisia manuală cu șase trepte, prețul de pornire anunțat de bavarezi este de 29.750 de euro.
Duminica, 10 Noiembrie 2019 | Industrie

BMW Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare: noul model de clasă compactă este produs la fabrica din Leipzig

BMW a anunțat că noul Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Debutul comercial este programat pentru primăvara anului viitor.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: rivalul lui Mercedes-Benz CLA va fi prezentat în cursul anului curent

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe în versiunea M235i a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
Marti, 19 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: noul model va fi prezentat în cursul acestui an

BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model dezvoltat de nemți va avea la bază arhitectura UKL a grupului german și va fi prezentat oficial în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Vineri, 19 Mai 2017 | Modele noi

BMW M240i: acum și în varianta M Performance Edition

BMW M240i poate fi comandat și cu bunătățile oferite de BMW M Performance. Pentru cei care cred că pot da greș, nemții au lansat versiunea M Performance Edition.
Joi, 11 Mai 2017 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupe și Cabrio primesc un facelift minor, interior actualizat și faruri adaptive LED

BMW le oferă clienților interesați de versiunile coupe și cabrio ale lui Seria 2 câteva modificări ușoare care afectează pozitiv designul exterior și interior și paleta de tehnologii existente în lista de opțiuni.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé primeşte o motorizare cu trei cilindri şi mai multe noutăţi în martie 2015

BMW a anunţat introducerea unei motorizări cu trei cilindri în gama Seria 2 Coupé. Vorbim despre o unitate turbo de 1.5 litri şi 136 CP, o variantă nouă cu tracţiune integrală şi de patru game de design.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

BMW introduce variante noi de motorizare pentru Seria 2, Seria 4 Cabriolet şi Seria 5

BMW a anunţat oficial introducerea de noi motorizări diesel cu patru cilindri pentru Seria 5 şi variante noi pentru Seria 2, Seria 4 Cabriolet şi Seria 4 GranCoupe.
Vineri, 14 Februarie 2014 | GENEVA 2014

BMW Seria 2 Active Tourer: prima tracţiune faţă din istoria BMW debutează pe un monovolum compact

BMW sparge astăzi gheaţa de două ori cu un singur model. Noul BMW Seria 2 Active Tourer este primul model cu tracţiune faţă al mărcii şi devine în acelaşi timp primul monovolum din gamă.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW introduce motorizări noi în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe şi Seria 3 GT

BMW a anunţat o serie de actualizări în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe, Seria 4 Cabriolet şi Seria 3 Gran Turismo. Vorbim despre motorizări noi şi de versiuni xDrive pentru unele modele.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Industrie

BMW Seria 2 Coupe a intrat în producţie

BMW a început producţia lui Seria 2 Coupe la fabrica din Leipzig. În fiecare zi, uzina va construi 740 de unităţi.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé - primele imagini oficiale ale fratelui coupe al Seriei 1

BMW a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui Seria 2, înlocuitorul lui Seria 1 Coupe. Lansarea noului model are loc în luna martie a anului viitor.
Marti, 22 Octombrie 2013 | Modele noi

BMW M235i - imagini neoficiale cu vârful de gamă al viitorului Seria 2 Coupe

BMW nu a dezvăluit încă Seria 2, însă versiunea de performanţă a modelului a fost expusă în cadrul unui eveniment dedicat dealerilor. Gama Seria 3 - Coupe şi Cabrio - va fi lansată la primăvară.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Modele noi

BMW a înregistrat denumirea M2 în SUA şi în Europa

BMW se gândeşte şi la o versiune M a viitorului Seria 2. Denumirea care anunţă o asemenea versiune a fost înregistrată în aceeaşi zi în Europa şi în Statele Unite ale Americii.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | General

BMW ar putea da naştere lui Seria 2

BMW a înregistrat luna aceasta la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA indicativele 228, 230 şi 235. Conform nomenclaturii bavarezilor, acestea vor fi versiunile de motorizare ale unui nou model, şi anume: Seria 2.

Tag-uri similare

BMW, Seria 3, BMW Seria 2, Seria 2, Magacity
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru