Seria 6 gran turismo

Miercuri, 02 August 2023 | Industrie

Adio, BMW Seria 6 Gran Turismo. Modelul, scos la vatră din cauza vânzărilor slabe

BMW a anunțat oficial că a oprit definitiv producția modelului Seria 6 Gran Turismo. Astfel, numele Seria 6 dispare complet din gama constructorului bavarez, din cauza vânzărilor slabe pe parcursul anilor.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Industrie

BMW a început producția modelelor Seria 4, Seria 5 facelift și Seria 6 GT facelift la uzina din Dingolfing

BMW a anunțat că a început producția de serie a noului Seria 4. Alături de coupe-ul de clasă medie, nemții au demarat și producția versiunilor Seria 5 facelift, Seria 5 Touring facelift, M5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Toate aceste modele sunt asamblate la Dingolfing.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

BMW a prezentat Seria 6 Gran Turismo facelift: îmbunătățiri estetice, tehnologii noi și motorizări cu sistem mild-hybrid la 48V

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la Seria 6 Gran Turismo facelift. Nemții propun modificări estetice, tehnologii noi pentru interior și un sistem mild-hybrid la 48V disponibil pe toate motorizările din gamă.
Sambata, 23 Mai 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: modificări estetice minore și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

BMW continuă campania de promovare a viitoarelor Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Nemții au publicat câteva imagini sub camuflaj cu modelele pe care le vom vedea în premieră în 27 mai.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Teasere noi cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: prezentarea celor două modele va avea loc în 27 mai

BMW Seria 5 facelift și BMW Seria 6 Gran Turismo vor fi prezentate în 27 mai. Modelele pregătite de constructorul german vor primi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul tehnologiilor.
Joi, 03 Mai 2018 | Modele noi

BMW Seria 6 Gran Turismo va primi un nou motor: diesel de 2.0 litri și 190 de cai putere

BMW Seria 6 Gran Turismo va fi disponibil din luna iulie în noua versiune 620d cu motor diesel de 2.0 litri, 190 de cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm. Aceasta va deveni cea mai accesibilă versiune din gama Seria 6 GT.
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Modele noi

BMW Seria 6 Gran Turismo: înlocuitorul lui Seria 5 GT se prezintă în primele poze oficiale

Cine a zis că GT-urile nu mai sunt la modă s-a înșelat amarnic. BMW nu renunță la acest concept și lansează Seria 6 Gran Turismo.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 6, bmw seria 6 gran turismo, seria 6 gran turismo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru