Seria 8 convertible

Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: BMW Seria 8 Cabriolet după 2000 de kilometri: "Din punct de vedere tehnic, BMW M850i xDrive este o creație impresionantă"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin am avut ocazia să vedem la lucru BMW Seria 8 Convertible. Varianta M850i xDrive ne-a răsfățat pe parcursul celor 7 zile petrecute în țară. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat modelul german pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Modele noi

BMW Seria 8 Cabrio, poze și informații oficiale: motorizări de până la 530 CP și 15 secunde pentru plierea plafonului din material textil

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 8 Cabrio, model care va fi disponibil începând cu martie 2019. Clienții vor putea alege între un motor diesel de 320 CP sau un propulsor pe benzină de 530 CP.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi

BMW Seria 8 Convertible debutează la Los Angeles: modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii noiembrie

Noul BMW Seria 8 Convertible va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului german va beneficia de un plafon din material textil și, cel mai probabil, de motorizările disponibile pe varianta Coupe. În acest caz, cel mai potent Seria 8 Convertible ar urma să ofere 530 CP dintr-un motor V8 de 4.4 litri.
Joi, 30 August 2018 | Modele noi

Primele imagini cu viitorul BMW Seria 8 Convertible: germanii testează în zonele aride din California și Nevada

BMW a publicat o serie de imagini cu viitorul Seria 8 Convertible realizate în timpul testelor desfășurate în statele Nevada și California. Modelul producătorului german mizează pe un plafon din material textil, iar restul elementelor de design sunt preluate de pe versiunea Coupe.
Vineri, 03 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de BMW pentru următoarea perioadă: Seria 8 Convertible și Gran Coupe, conceptul iNext și noul Seria 3

BMW a traversat o perioadă aglomerată, iar conform noilor informații, nemții nu vor avea prea multe momente de relaxare în următoarele luni. Spre finalul anului vom vedea conceptul iNext, Seria 3 ar putea debuta la Paris, iar în 2019 vom cunoaște Seria 8 Convertible și Gran Coupe.

Tag-uri similare

BMW, Seria 3, BMW Seria 8, Seria 8 Coupe, seria 8 gran coupe, seria 8 convertible, concept inext
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru