Service auto

Marti, 19 Iulie 2022 | General

STUDIU: Cum sunt fidelizați clienții service-urilor auto

Potrivit unui studiu realizat de Castrol în România, comunicarea și fiabilitatea sunt cei mai importanți factori în ceea ce privește fidelizarea clienților la un service auto. Studiul relevă faptul că 40% dintre clienți rămân fideli aceluiași service auto dacă sunt explicate lucrările și dacă sunt solicitați de service ca aceștia să aprobe lucrările înainte de a fi efectuate.
Joi, 06 August 2020 | Intern

Anchetă pe piața service-urilor auto: Consiliul Concurentei suspectează înțelegeri pentru prețurile reparațiilor și pieselor

Consiliul Concurenței a început o anchetă pe piața service-urilor auto pe baza unor suspiciuni că acestea au înțelegeri prin care au stabilit anumite prețuri pentru reparații și piese.
Sambata, 05 Octombrie 2019 | Intern

Avertisment: peste 10.000 de service-uri auto funcţionează fără autorizaţie în România

Peste 10.000 de service-uri auto din România funcţionează, în prezent, fără autorizaţie, acest fapt fiind posibil ca urmare a protecţiei oferite acestora de către funcţionarii publici, avertizează Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) şi Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT).
Marti, 05 Decembrie 2017 | Intern

Nereguli majore: 200 de service-uri auto au fost închise și alte 49 au activitatea suspendată

Registrul Auto Român a închis peste 200 de service-uri auto ai a suspendat activitatea în cazul altor 49 de unități ca urmare a nerespectării condițiilor de autorizare.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Schimbare în service: Proprietarii pot asista vizual la intervenţie

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi un proiect de lege care îi dă posibilitatea proprietarului unui autovehicul să urmărească vizual sau prin transmisiune video operaţiunile de service aplicate maşinii sale şi să le conteste dacă nu le consideră conforme.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | General

Service-ul "curat ca un showroom", ideea unor arhitecţi japonezi

O casă de arhitectură din Japonia a renovat un service cu scopul de a-i oferi un aspect mai prietenos. Acesta se numeşte Speedshop Type One şi elimină toate elementele clasice ale unui service.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Cum arată şi vorbeşte un mecanic auto sincer?

Un mecanic auto 100% onest este o raritate de care americanii au profitat într-un film de satiră extrem de reuşit.
Joi, 20 Mai 2010 | Intern

S-a deschis cel mai mare service de caroserie şi vopsitorie din ţară

Cel mai mare service auto din ţară are două ateliere de 2.200 metri pătraţi fiecare şi s-a deschis în Bucureşti. Printre alte facilităţi oferite, putem menţiona gratuitate la restaurantul service-ului şi spălarea maşinii la ieşirea din unitate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru