Service Tesla

Duminica, 28 Ianuarie | Industrie

Tesla recheamă 200.000 de mașini din cauza problemelor software la camera video spate

După o rechemare majoră a mașinilor Tesla din cauza problemelor serioase cu sistemul Autopilot, producătorul american e nevoit să facă o nouă rechemare. Conform NHTSA, Tesla are „instabilități software” când vine vorba de camera video spate.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Industrie

Clienții Tesla din Norvegia se plâng că așteaptă 6 luni să ajungă cu mașinile la service. Elon Musk: "Au tot dreptul să fie supărați"

Clienții Tesla din Norvegia acuză că timpii de așteptare pentru reparații banale la mașini ajung chiar și la 6 luni, întrucât service-urile nu mai fac față. CEO-ul Elon Musk a recunoscut problema și speră să o rezolve rapid.
Marti, 01 August 2017 | General

Elon Musk face declarații curajoase: noul Model 3 poate parcurge chiar și 1.6 milioane de kilometri fără un drum la service

Noua generație de motoare electrice, introdusă în premieră pe proaspăt lansatul Model 3, ar putea să le asigure americanilor intervale de service astronomice: 1.6 milioane de kilometri.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

Adio, vizite la service! Tesla Motors va revoluţiona modul în care maşinile vor trece prin revizie

Elon Musk, directorul Tesla Motors, promite că experienţa posesorilor unui model electric al companiei americane va fi revoluţionată de o serie de inovaţii aduse în viitorul apropiat. Iar vizitele la service vor fi doar o amintire.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, Elon Musk, Tesla Model X, Tesla Motors, Service Tesla, Tesla Model III, Tesla service
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru