Sibiu

Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

ÎN SFÂRȘIT: Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești, deschiși circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești au fost deschiși circulației rutiere. Este vorba despre tronsonului dintre Sibiu și Boița.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Intern

Stadiul lucrărilor pe primul tronson al autostrăzii Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschis până la finalul anului

Tronsonul Sibiu - Boița, primul din autostrada Sibiu - Pitești, ar putea fi gata până la finalul anului. Pe viaductul Tălmăcel s-au turnat, recent, segmentele.
Luni, 01 August 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: Primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, deschis până la finalul anului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, cu o lungime de 13 kilometri, va fi dat în folosință până la finalul acestui an.
Luni, 25 Iulie 2022 | Intern

Cel mare mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent în România. Ar putea fi gata anul acesta

Viaductul Tălmăcel se află pe tronsonul Sibiu - Boița (autostrada A1 Sibiu - Pitești) și este cel mai mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent la noi în țară. Circulația ar putea fi deschisă anul acesta.
Marti, 24 Mai 2022 | Intern

Imagini din dronă cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschisă anul acesta

Autostrada A1 Sibiu - Pitești este împărțită în 5 secțiuni. Pe primul tronson, cu o lungime de 13.17 kilometri am putea circula până la finalul acestui an, după cum arată imaginile filmate cu drona.
Vineri, 24 Decembrie 2021 | Intern

VIDEO: Primul tronson al autostrăzii A1 Sibiu-Pitești ar putea fi deschis circulației în 2022

Tronsonul în lucru de pe autostrada A1 Sibiu-Pitești ar putea fi deschis circulației la finalul lui 2022. Această porțiune de drum leagă orașul Sibiu de localitatea Boița și este gata în proporție de 60%.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Intern

Primăria Sibiu a achiziționat 40 de autobuze noi ecologice

Primăria Sibiu a cumpărat 40 de autobuze noi ecologice. Primul dintre acestea este deja testat.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Intern

Uber ajunge în al treisprezecelea oraș din România

Platforma de ridesharing Uber este disponibilă acum și în Sibiu, al treisprezecelea oraș din România în care funcționează aplicația.
Vineri, 13 August 2021 | Intern

Sibiul introduce, în premieră, transportul public cu vehicule electrice în centrul istoric

Transportul public în centrul istoric al Sibiului va fi făcut, în premieră, începând de luni, cu minibuze electrice, a anunțat primăria orașului.
Marti, 23 Martie 2021 | Intern

Continental deschide două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 la Timișoara și Sibiu

Compania germană Continental, cu peste 20.000 de angajați în România, a anunțat deschiderea a două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 în Timișoara și Sibiu, două dintre locațiile unde își desfășoară activitatea pe plan local.
Miercuri, 19 August 2020 | Intern

Competiția Transylvania Classic are loc la Sibiu în perioada 20-22 august: 25 de mașini electrice la start

Competiția de regularitate Transylvania Classic va avea loc la Sibiu în perioada 20-22 august, iar la start se vor alinia 25 de echipaje cu mașini electrice precum Porsche Taycan, Tesla Model 3, BMW i3 sau Renault Zoe.
Joi, 19 Martie 2020 | Intern

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019: compania anunță noi angajări în funcție de evoluția industriei auto

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019 în activități de cercetare și dezvoltare și va face noi angajări în acest an în funcție de modul în care va evolua industria auto.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Intern

Inginerii Continental din România au contribuit la dezvoltarea serverului de aplicații pentru Volkswagen ID.3: acesta permite actualizări software prin internet

Serverul de aplicații disponibil pe hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a fost dezvoltat de o echipă internațională Continental, inclusiv cu ingineri din Sibiu, Timișoara și Iași.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Intern

Continental se extinde la Sibiu: două noi clădiri vor fi recepționate până la sfârșitul anului

Continental a anunțat extinderea sediului său din Sibiu cu două noi clădiri ce vor fi recepționate până la sfârșitul anului. Prima este dedicată producției, iar a doua va găzdui activitățile de cercetare și dezvoltare.
Marti, 20 August 2019 | Motorsport

5 echipaje au concurat în competiția dedicată mașinilor electrice la Sibiu Rally România 2019: Alex Filip și Cristiana Oprea au câștigat cu un Renault Zoe

Echipajul format din Alex Filip și Cristiana Oprea a câștigat competiția dedicată mașinilor electrice din cadrul Sibiu Rally România la volanul unui Renault Zoe.
Sambata, 10 August 2019 | Motorsport

Sibiu Rally România are și în acest an o competiție dedicată mașinilor electrice: echipajele vor parcurge 360 de kilometri în perioada 15-17 august

Sibiu Rally România, competiția de regularitate dedicată mașinilor clasice, va avea și în acest an o clasă specială pentru mașini electrice, care vor parcurge în total 360 de kilometri în perioada 15-17 august.
Sambata, 15 Iunie 2019 | Intern

Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din Sibiu: parteneriat între primărie, Continental și Orange

Sibiul beneficiază de Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze ale societății de transport public local Tursib, în urma unui parteneriat între primărie și companiile Continental și Orange. Călătorii pot accesa rețeaua “Continental” fără a introduce o parolă, iar Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public în portalul de acces Wi-Fi.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Intern

Posturi vacante: francezii de la Faurecia caută 110 muncitori pentru fabrica de scaune auto din județul Sibiu

Producătorul francez de echipamente auto Faurecia caută 110 muncitori pentru fabrica sa din Tălmaciu (județul Sibiu), acolo unde produce scaune auto.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Se caută specialiști: Continental vrea 90 de ingineri pentru centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu

Grupul german Continental a scos pe piață aproape 90 de posturi vacante la centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu.
Marti, 22 Decembrie 2015 | Intern

Sibiul ajunge pe harta celor mai faimoase curse de mașini istorice, alături de Mille Miglia sau Concorso d`Eleganza Villa d`Este

Vești foarte bune pentru fanii mașinilor clasice. Raliul Sibiului a fost inclus de anul viitor în programul Federației Internaționale de Vehicule Istorice, alături de curse celebre, cum este cea de la Mille Miglia.

Tag-uri similare

WRC, motorsport, raliuri, raliu, Raliul Sibiului, CNR, Sibiu, IRC, concurenti, Raliu Sibiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru