Silverstone

Joi, 08 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Silverstone va rămâne în calendar până în 2034

Conducerea Formulei 1 a anunțat oficial prelungirea contractului cu organizatorii etapei din Marea Britanie. Marele Premiu din această țară va avea loc la Silverstone pentru încă 10 ani.
Marti, 04 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: McLaren readuce cromul pe monopostul său. Grafica, creată pentru etapa din Marea Britanie

Echipa McLaren a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul MCL60. De această dată, mașina de concurs va purta o grafică cromată, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii.
Joi, 03 Martie 2022 | F1 TOP

F1: Nikita Mazepin, interzis la Marele Premiu al Marii Britanii, ca răspuns la situația din Ucraina

Singurul pilot rus din Formula 1, Nikita Mazepin, nu va fi lăsat să ia parte la Marele Premiu al Marii Britanii. Motorsport UK a luat această decizie ca răspuns la situația din Ucraina.
Luni, 19 Iulie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton câștigă la Silverstone, după un incident controversat cu Max Verstappen

Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 găzduit de legendarul circuit Silverstone. Cursa (care a inclus în premieră o manșă de sprint) nu a fost, însă, lipsită de incidente.
Marti, 26 Mai 2020 | F1 TOP

Silverstone va putea găzdui cursele de Formula 1 planificate în iulie: Guvernul britanic și-a dat acordul

Echipele de Formula 1 vor fi exceptate de la carantina de 14 zile impusă tuturor călătorilor care sosesc în Marea Britanie, astfel că cele două curse planificate la Silverstone în iulie vor putea avea loc.
Luni, 06 Aprilie 2020 | F1 TOP

Silverstone propune o soluție pentru sezonul de Formula 1: "Putem găzdui mai multe curse, inclusiv cu mai multe configurații ale circuitului"

Reprezentanții circuitului de la Silverstone propun găzduirea mai multor curse de Formula 1 în acest an, inclusiv pe configurații diferite, pentru ca sezonul 2020 să aibă cât mai multe Mari Premii.
Luni, 15 Iulie 2019 | Modele noi

Prezentare pe circuit: prototipul viitorului Aston Martin Valkyrie, hypercar-ul hibrid cu 1.176 CP, a debutat în fața publicului de la Silverstone

Aston Martin a adus pe circuitul de la Silverstone prototipul viitorului Valkyrie. Hypercar-ul producătorului birtanic va fi prezentat oficial în cursul anului curent, iar sistemul hibrid de propulsie promite să ofere 1.176 CP.
Joi, 11 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața propriilor suporteri

După victoria surprinzătoare obținută de Max Verstappen în Austria, Lewis Hamilton intenționează să-și ia revanșa în cursa de casă de la Silverstone, în contextul în care rivalii de la Ferrari avertizează că monopostul nu se potrivește circuitului britanic.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | F1 TOP

Silverstone și-a prelungit contractul cu Formula 1: circuitul va găzdui Marele Premiu al Marii Britanii cel puțin până în 2024

Circuitul de la Silverstone va rămâne în calendarul Formulei 1 pentru cel puțin încă cinci sezoane, după ce contractul care urma să expire în acest an a fost prelungit până în 2024.
Luni, 09 Iulie 2018 | F1 TOP

Mercedes acuză Ferrari de "acte premeditate sau incompetență" după accidentele din ultimele curse: "Tacticile lor sunt interesante"

Toto Wolff susține că accidentele provocate de Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen în ultimele două curse sunt rezultatul unor "acțiuni premeditate" sau a "incompetenței", însă Lewis Hamilton susține că a rezolvat conflictul.
Duminica, 08 Iulie 2018 | F1 TOP

Spectacol la Silverstone: Vettel a câștigat cursa, Hamilton pe locul doi după un acroșaj cu Raikkonen în primul tur

Sebastian Vettel a obținut victoria la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în finalul cursei, iar Lewis Hamilton a obținut locul doi în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda faptului că cei doi rivali s-au acroșat în primul tur.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Industrie

Aston Martin se extinde la Silverstone: britanicii își vor testa noile modele pe celebrul circuit

Aston Martin a anunțat deschiderea unui centru de testare la Silverstone. Celebrul circuit va găzdui prototipurile pe care constructorul britanic le va pune la încercare înainte de finalizarea versiunilor de producție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Iulie 2017 | F1 TOP

Formula 1 ar putea pierde încă o cursă tradițională: Silverstone amenință cu retragerea din campionat în 2019

Silverstone anunță că este "foarte probabil" să renunțe la organizarea cursei de Formula 1 după sezonul 2019 din cauza taxei de participare care crește anual.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | O lume nebuna

Record inedit: Alfa Romeo Giulia a parcurs circuitul de la Silverstone cu pilotul "legat la ochi" (VIDEO)

Ce se întâmplă când acoperi geamurile unei Giulia Quadrifoglio și parcurgi circuitul de la Silverstone ghidat prin telefon? Răspuns corect: un timp identic cu cel realizat de piloții de Formula 1 acum 65 de ani.
Joi, 11 August 2016 | Industrie

Jaguar și Land Rover vor să cumpere circuitul de la Silverstone, dar Porsche le pune bețe în roate

Circuitul de la Silverstone se zbate în datorii, motiv pentru care Jaguar Land Rover intenționează să și-l treacă în patrimoniu. Porsche se opune însă achiziției.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

McLaren a testat un monopost cu motor Honda la Silverstone

McLaren a efectuat vineri la Silverstone primul test cu un monopost echipat cu noul motor Honda pentru sezonul 2015.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | F1 TOP

Top 10 circuite de Formula 1 după numărul de curse găzduite

Şase circuite care au debutat în Formula 1 în anii '50 continuă să fie prezente şi astăzi în calendarul competiţional, iar cel mai "proaspăt" a fost construit în 1986.
Joi, 10 Iulie 2014 | Formula 1

Pirelli explică specificaţiile şi avantajele pneurilor cu jante de 18"

Pirelli a dezvăluit noi informaţii despre pneurile cu jante de 18" testate miercuri de Lotus şi este mulţumită de modul în care arată şi se comportă acestea.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Formula 1

Bianchi propulsează Ferrari pe primul loc în ultima zi de teste de la Silverstone

Jules Bianchi a fost cel mai rapid la volanul monopostului Ferrari în ultima zi de teste de pe circuitul de la Silverstone.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Formula 1

Lotus testează pneurile Pirelli cu jante de 18"

Pirelli testează pe circuitul de la Silverstone conceptul de pneuri cu jante de 18" prin intermediul celor de la Lotus.

Tag-uri similare

Renault, Force India, Honda, Hamilton, video, Button, Formula 1, Marea Britanie, Ecclestone, lansare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru