Sistem

Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Duminica, 09 Mai 2010 | Siguranta

Lexus GX a fost scos de pe lista "Nu cumparati!"

Americanii de la Consumer Reports au scos modelul Lexus GX de pe lista "Nu cumparati!" in urma rezolvarii problemelor aparute la sistemul de control al stabilitatii.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | Formula 1

Noul sistem de punctare din F1, aproape de a fi aprobat

Echipele din Formula 1 au fost de acord sa majoreze diferenta dintre primii doi clasati in cursa de la 5 la 7 puncte, potrivit unor informatii neoficiale.
Sambata, 26 Decembrie 2009 | Tehnologie

Ford va utiliza tehnologia din filmul Avatar pentru crearea masinilor

Tehnologia capturii de imagine care sta in spatele filmului Avatar va fi utilizata si de inginerii Ford pentru crearea unor masini mai confortabile.
Sambata, 19 Decembrie 2009 | Tehnologie

Masinile electrice vor putea fi incarcate wireless

Compania americana Evatran a creat un sistem cu ajutorul caruia masinile care utilizeaza motoare electrice vor putea fi incarcate fara utilizarea cablurilor de alimentare.
Duminica, 13 Decembrie 2009 | Tehnologie

Sistemul stop-start ar putea deveni componenta de baza pentru masini

Producatorul de baterii Varta a declarat ca sistemul stop-start ar putea deveni o componenta de baza la constructia viitoarelor modele auto.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Formula 1

ANALIZA: Efectele noului sistem de punctare din F1

Noul sistem de punctare nu aduce schimbari majore in privinta modului in care va fi stabilit campionul mondial, potrivit unei analize realizate de Automarket.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Noul sistem de punctare din F1: invingatorul ia 25 de puncte!

Sistemul de punctare din Formula 1 va fi modificat radical incepand din sezonul 2010, castigatorul cursei urmand sa fie recompensat cu 25 de puncte in loc de 10, ca pana in 2009.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Echipele propun schimbarea sistemului de punctare!

Formula 1 este la un pas de o modificare radicala a sistemului de punctare, prin care castigatorul cursei va fi recompensat cu 25 puncte.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

VIDEO: O noua reclama "sensibila" de la Porsche

Divizia americana a celor de la Porsche a gandit o reclama pentru noul sistem de asistenta la demaraj, regasit pe versiunile mai noi ale modelelor din Stuttgart.
Luni, 15 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Totul despre sistemul audio al viitorului Jaguar XJ

In asteptarea lansarii noii generatii a sedanului XJ, constructorul britanic Jaguar a publicat inca un teaser video al viitorului rival pentru Mercedes S-Klasse.
Luni, 08 Iunie 2009 | F1 TOP

Formula 1 abandoneaza sistemul KERS in 2010

Cele 8 echipe din cadrul Formula One Teams' Association au decis sa abandoneze tehnologia KERS in sezonul 2010 ca urmare a costurilor de dezvoltare foarte ridicate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2009 | Tehnologie

BMW avertizeaza soferii asupra zonelor cu precipitatii

BMW a gandit un sistem capabil sa informeze soferul despre zonele cu precipitatii de pe teriotiul Germaniei. Datele sunt afisate prin intermediul sistemului de navigatie iDrive.
Marti, 19 Mai 2009 | Tehnologie

Volkswagen a lansat propriul sistem de navigatie portabil

Volkswagen a lansat astazi primul sau sistem de navigatie portabil, botezat "Click and Ride". Acesta include harta Europei dar si un sistem Lane Assist.
Vineri, 10 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Reclama cu ingeri pentru Mercedes

In Germania circula mai nou o reclama pentru sistemul "Pre Safe" de la Mercedes. Vedetele spotului sunt doi ingeri pazitori.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | F1 Short

FOTA spera in implentarea propriului sistem de punctare

Martin Whitmarsh a dezvaluit ca FOTA va face presiuni pentru ca sistemul de punctare propus forului mondial sa fie in cele din urma acceptat pentru sezonul 2010.
Joi, 26 Martie 2009 | F1 Short

Alonso: "FIA trebuie sa aprobe propunerile FOTA"

Fernando Alonso spune ca forul mondial trebuie sa accepte propunerile facute de FIA in privinta sistemului de punctare.
Joi, 26 Martie 2009 | F1 Short

Massa agreaza propunerea FOTA pentru sistemul de punctare

Felipe Massa considera ca sistemul de punctare propus de FOTA este cel mai bun pentru Formula 1, pentru ca aduce o importanta mai mare victoriei.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Massa, impotriva sistemului "castigatorul ia totul"

Felipe Massa crede ca pilotul cu cele mai multe victorii intr-un sezon nu merita sa devina campion daca nu are evolutii constante pe tot parcursul anului.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Noul sistem va fi aplicat din 2010"

Bernie Ecclestone este convins ca regula prin care campion mondial va fi desemnat pilotul care va obtine cele mai multe victorii va fi implementata in sezonul 2010.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, Nissan, regulament, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru