Sisteme de siguranta

Vineri, 15 Octombrie 2021 | Siguranta

Honda Sensing 360: noul pachet de sisteme de siguranță al niponilor elimină punctele oarbe din jurul mașinii

Constructorul japonez de automobile lansează un nou pachet de sisteme de siguranță. Denumit Honda Sensing 360, acesta folosește 5 radare și o cameră video pentru a elimina punctele oarbe din jurul mașinii și, mai ales, pentru a evita coliziunile.
Joi, 07 Mai 2020 | Tehnologie

Studiu: sistemele electronice reprezintă 40% din prețul final al unei mașini

Sistemele electronice au ajuns să reprezinte aproximativ 40% din prețul unei mașini, ca urmare a numeroaselor sisteme de siguranță, de asistență și a funcțiilor de confort introduse în ultimii ani.
Marti, 04 Iunie 2019 | Tehnologie

Proiect pilot: mașinile Volvo, Mercedes-Benz, BMW și Ford vor comunica între ele informații despre condițiile din trafic

Volvo, Mercedes-Benz, BMW și Ford au inițiat un proiect prin care mașinile celor patru branduri vor comunica între ele prin internet pentru a furniza informații în timp real despre condițiile din trafic.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Siguranta

Volvo lansează în Europa două sisteme care trimit avertizări în timp real despre accidente și condițiile de drum: mașinile vor comunica între ele

Volvo lansează săptămâna viitoare în Europa două sisteme prin care mașinile vor comunica între ele pentru a avertiza șoferii în timp real despre accidente și condițiile de drum.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP şi IIHS (SUA) au testat sistemele care evită accidentele cu ajutorul frânării automate. Unele modele de top au primit note slabe

EuroNCAP a anunţat că de anul viitor va include în punctajul final acordat unui model la testele de siguranţă şi o notă acordată pentru eficienţa sistemelor de frânare automată. Între timp, americanii de la IIHS au testat deja 74 de maşini, doar 7 primind calificativul maxim.
Miercuri, 13 Iunie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: Volvo şi Mercedes-Benz, mărcile cel mai bine dotate cu sisteme de frânare automată de urgenţă

Care sunt mărcile care îşi dotează modelele cu sisteme care previn coliziunile frânând automat în caz că şoferul nu este atent? Ne răspunde EuroNCAP, care a făcut un studiu complex pe această temă.
Vineri, 06 August 2010 | Siguranta

Maşina care elimină accidentele mortale ar putea debuta în 10 ani

Sistemele de siguranţă ale maşinilor vor evolua enorm, iar în următorii zece ani am putea asista la debutul unei maşini în care nu poţi muri.
Miercuri, 26 August 2009 | Siguranta

Vezi ultimele modele "premiate" cu 5 stele la EuroNCAP!

In cadrul ultimei sesiuni de teste de siguranta, EuroNCAP a acordat cinci stele modelelor VW Polo, Kia Sorento, Honda Insight, Toyota Prius, Subaru Legacy, Skoda Yeti si Renault Grand Scenic.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Siguranta

Cinci stele EuroNCAP pentru Q5, Soul, i20, Jazz si 3008

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a adus cinci stele pentru modelele Audi Q5, Honda Jazz, Hyundai i20, Kia Soul, Peugeot 3008 si doar trei stele pentru Suzuki Alto.

Tag-uri similare

Renault, Audi, Toyota, Citroen, Hyundai, Honda, Skoda, Peugeot, VW, Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru