Skoda Fabia facelift

Luni, 13 August 2018 | Industrie

Skoda Fabia facelift a intrat în producție: modelul constructorului ceh este asamblat la uzina din Mlada Boleslav

Skoda Fabia facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Mlada Boleslav. Din 1999 și până astăzi, modelul de clasă mică a fost produs în peste 4.1 milioane de exemplare. Pe piața din România, Fabia facelift are un preț de pornire de 9.960 de euro.
Joi, 09 August 2018 | Intern

Prețuri Skoda Fabia facelift în România: modelul de clasă mică pornește de la 10.000 de euro

Skoda Fabia facelift poate fi comandată și pe piața din România. Modelul de clasă mică este disponibil începând cu 9.960 de euro cu TVA. Versiunea break pleacă de la 12.494 de euro.
Joi, 08 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Skoda Fabia facelift: subcompacta renunță la motoarele diesel și primește în premieră blocuri optice LED și jante de 18 inch

Skoda Fabia facelift nu va fi disponibilă cu motoare diesel, iar printre noutăți se numără blocurile optice și stopurile LED, dar și jantele de 18 inch.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Modele noi

Prima schiță oficială cu Skoda Fabia facelift: noul model va debuta în luna martie

Skoda Fabia facelift va ajunge în luminile reflectoarelor cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Prima schiță oficială a fost deja publicată.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Video

VIDEO: Cum se promoveaza noua gama Skoda Fabia facelift

Skoda promoveaza gama revizuita a modelului Fabia, dezvaluita la Geneva, cu o serie de spoturi antrenante, care tintesc catre publicul tanar.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Skoda Fabia si Roomster facelift, prezentate la Salon

Skoda a impanzit standul propriu de la Geneva cu exemplare Fabia si Roomster in versiune facelift. In plus, Fabia RS a pus sare si piper pe gama cehilor.
Marti, 23 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Skoda Fabia facelift vine la Geneva

Dupa trei ani de cariera de piata, Skoda innoieste estetic cel mai vandut model al sau. Fabia preia liniile restului gamei constructorului ceh.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Fabia, Fabia RS, Skoda Fabia facelift, Fabia facelift, Skoda Roomster facelift, gama Skoda Fabia, poze Skoda Fabia, poze Skoda Fabia facelift, poze Skoda Roomster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru