Skoda Fabia

Joi, 27 Aprilie 2023 | Industrie

Skoda Fabia ar putea fi scoasă din producție, din cauza normelor Euro 7

Klaus Zellmer, șeful Skoda, a declarat că modelul Fabia ar putea fi retras din producție în viitorul apropiat din cauza viitoarelor norme de poluare Euro 7. CEO-ul mărcii din Cehia spune că noile norme ar face ca modelul subcompact să fie prea scump.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Fabia, Mercedes-Benz EQS și 0 stele pentru Renault Zoe facelift

EuroNCAP a publicat noi rezultate la testele de siguranță pentru o serie de modele noi. Printre acestea se numără Renault Zoe facelift, BMW iX, Mercedes-Benz EQS, Nissan Qashqai și Skoda Fabia.
Duminica, 24 Octombrie 2021 | Modele noi

Emisiile Euro 7 mai fac o victimă: Skoda a decis să renunțe la Fabia Combi

Skoda și-a anunțat angajații că va accelera eforturile pentru electromobilitate. Există, însă, și repercursiuni: unele modele convenționale vor dispărea. Printre ele și Fabia Combi.
Marti, 13 Iulie 2021 | Industrie

Skoda a început producția noii generații Fabia la uzina din Mlada Boleslav

Constructorul ceh de automobile anunță că primul exemplar al celei de-a patra generații Fabia a părăsit azi linia de asamblare a uzinei din Mlada Boleslav. Modelul compact este dezvoltat pe arhitectura MQB-A0 a Grupului Volkswagen.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Modele noi

Noua generație Skoda Fabia: faruri full LED, ecran de 9 inch, instrumentar de bord digital, niciun motor diesel

Skoda a publicat primele imagini și informații despre noua generație Fabia. Modelul de clasă mică propune un design interior nou, interior mai spațios și tehnologie din plin.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Modele noi

Prima schiță de design cu interiorul noii Skoda Fabia. Debutează la începutul lunii mai

Constructorul ceh de automobile a publicat o schiță de design cu interiorul noii generații a modelului Fabia. Debutul oficial este programat pentru începutul lunii mai.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Industrie

Primele schițe cu noua generație Skoda Fabia: premieră mondială în luna mai

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu viitoarea generație Fabia, a cărei premieră mondială este programată în cursul lunii mai. Noul model este dezvoltat pe platforma modulară MQB-A0 a grupului Volkswagen.
Joi, 25 Martie 2021 | Modele noi

Skoda confirmă lansarea noii generații Fabia pentru luna mai. Varianta Combi debutează de abia în 2023

Constructorul ceh de automobile a anunțat că noua generație Fabia va debuta oficial în luna mai a acestui an. Pentru varianta break, clienții mai trebuie să aștepte încă doi ani.
Marti, 16 Martie 2021 | Modele noi

Lansările Grupului Volkswagen în 2021: lista include ID.5, noua generație Fabia și un Bugatti misterios

Cu ocazia conferinței de presă anuale, gigantul german Volkswagen AG a confirmat lansările pe care le are programate în 2021. Lista include ID.5, noua generație Fabia, dar și o versiune misterioasă pe care o va primi Bugatti Chiron
Vineri, 26 Februarie 2021 | Modele noi

Detalii complete despre noua Skoda Fabia: platformă nouă și gamă de motorizări fără diesel

Skoda a organizat o sesiune de teste cu noua generație Fabia. La evenimentul care a avut loc în Austria, constructorul ceh a invitat mai mulți jurnaliști care au avut ocazia să conducă prototipurile înaintea lansării oficiale. Ocazie cu care a dezvăluit și informații complete despre Fabia.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Skoda Motorsport a pregătit noutăți pentru modelul Fabia Evo Rally2: îmbunătățiri pentru motorul turbo de 1.6 litri și pentru cutia de viteze

Din 4 ianuarie 2021, Skoda va oferi un pachet de îmbunătățiri pentru Fabia Evo Rally2. Modelul destinat raliurilor va fi echipat cu un software nou pentru controlul motorului, cu un intercooler modificat și cu o transmisie îmbunătățită.
Joi, 17 Decembrie 2020 | Industrie

Noua generație Skoda Fabia Combi va fi lansată în 2023: hatchback-ul debutează anul viitor

Noua generație a hatchback-ului Skoda Fabia va fi prezentată în 2021. În schimb, fanii modelelor break de clasă mică vor avea de așteptat până în 2023 pentru a face cunoștință cu noul Fabia Combi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Decembrie 2020 | Modele noi

Viitoarea generație Skoda Fabia va continua să aibă versiune break: modelul de clasă mică va fi prezentat în 2021

Thomas Schäfer, CEO-ul Skoda, a declarat că viitoarea generație Fabia va continua să aibă și variantă break. Noul model subcompact va fi lansat în cursul anului viitor.
Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre noua generație Skoda Fabia: platformă nouă, interior modern și fără motoare diesel

Noua generație Skoda Fabia va fi dezvoltată pe platforma MQB A0 a Grupului Volkswagen și va avea un interior modern. Hackback-ul subcompact va avea doar motoare pe benzină, fără unități diesel.
Sambata, 26 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Skoda Fabia va fi disponibilă pe piață din 2021: "Va fi o mașină grozavă"

Skoda a anunțat că noua generație Fabia va fi disponibilă pe piața europeană în cursul anului viitor. Pentru moment, oficialii cehi se limitează să afirme că "va fi o mașină grozavă", fără să ofere alte detalii.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Skoda Fabia va apărea la începutul anului 2021: "Încercăm să grăbim lansarea"

Skoda a dezvăluit că încearcă să grăbească lansarea noii generații a hatchback-ului subcompact Fabia pentru prima parte a anului 2021, chiar dacă facelift-ul actualei generații a apărut anul trecut.
Vineri, 16 August 2019 | Industrie

Livrările Skoda au crescut în luna iulie cu 3.1%: SUV-ul Kodiaq ajunge în topul preferințelor clienților mărcii

Skoda a livrat peste 102.000 de unități în luna iulie, în creștere cu 3.1% față de perioada similară din 2018. Cu toate acestea, pe piața din China, cehii obțin rezultate în scădere.
Marti, 23 Iulie 2019 | Modele noi

Skoda a pregătit opționale noi pentru Fabia facelift: modelul subcompact poate fi echipat cu pachetele Comfort și Black

Skoda Fabia facelift poate fi comandat și cu noile pachete opționale Black și Comfort. Producătorul ceh a pregătit accesorii noi pentru caroserie și câteva echipamente suplimentare de interior.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Industrie

Skoda a lansat o platformă de car-sharing pentru studenți: proiectul Uniqway va fi testat inițial în Praga

Skoda se laudă cu prima platformă europeană de car-sharing destinată studenților. Proiectul Uniqway va fi testat inițial cu ajutorul a 3 universități din Praga. Studenții vor putea închiria mașinile Skoda în schimbul unui tarif de circa 1.15 euro pe oră, plus 19 eurocenți la fiecare kilometru. Costurile sunt programate să scadă la distanțe mai mari sau la închiriere pe mai multe zile.

Tag-uri similare

Dacia, Opel, Skoda, Logan, Dacia Logan, Skoda Octavia, Opel Astra, Geneva 2010, Octavia, Skoda Fabia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru