Skoda Octavia

Marti, 09 Aprilie | Industrie

Noua Skoda Octavia facelift a intrat în producție

Skoda a anunțat oficial că a dat startul producției noii Octavia facelift la uzina de la Mlada Boleslav, din Cehia. În a doua jumătate a anului, producția noului model va fi mutată în alt oraș din această țară.
Luni, 25 Martie | Industrie

Skoda sărbătorește 65 de ani de la debutul modelelor Octavia și Felicia

Constructorul ceh de automobile marchează 65 de ani de la debutul modelelor Octavia și Felicia. Ambele au fost prezentate în 1959, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 15 Ianuarie | Economic

Skoda a livrat 866.800 de mașini în 2023. Octavia rămâne preferata clienților

Constructorul din Mlada Boleslav a livrat 866.800 de mașini, la nivel global, în 2023. Această cifră reprezintă o creștere de 18.5%, comparativ cu anul 2022. Octavia rămâne preferata clienților.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Industrie

Skoda sărbătorește 25 de ani de la debutul primei generații Octavia

Skoda celebrează astăzi un sfert de secol de la debutul producției primei generații moderne Octavia. Cel mai de succes model al cehilor a înregistrat peste 7 milioane de exemplare vândute până în prezent.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Skoda și-a mărit vânzările cu 21% în primul semestru: Octavia rămâne modelul favorit al clienților

Skoda a vândut peste 515.000 de mașini în primele 6 luni din 2021, cu aproape 21% mai multe față de perioada similară din 2020. Skoda Octavia rămâne cel mai bine vândut model din gama cehilor.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Modele noi

Skoda Octavia primește în premieră nivelul de echipare Sportline

Skoda Octavia poate fi comandată acum și cu nivelul de echipare Sportline. Acesta este poziționat în gamă între variantele Style și Octavia RS.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Industrie

Video. Din culisele Skoda: cum se fabrică noua generație Octavia

Skoda ne arată cum se fabrică noua generație Octavia. Zilnic, la uzina din Mlada Boleslav sunt asamblate 1.150 de unități Octavia.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Industrie

Raport la final de septembrie: Skoda a livrat aproape 722.000 de mașini în primele nouă luni, în scădere cu 21%

La finalul primelor trei trimestre, Skoda raportează livrări de 721.900 de exemplare, în scădere cu 21% comparativ cu același interval din 2019. Octavia rămâne modelul favorit al publicului cu 189.400 de unități livrate între ianuarie și septembrie.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Skoda lansează versiuni noi pentru Octavia RS: motor diesel de 200 CP și versiune pe benzină cu 245 CP

Actuala generație Skoda Octavia RS va fi disponibilă și în versiuni echipate doar cu motoare cu combustie. Versiunea diesel propune 200 de cai putere și 400 Nm, iar varianta pe benzină va livra 245 CP și 370 Nm.
Luni, 29 Iunie 2020 | Modele noi

Noua generație Skoda Octavia primește o versiune cu gaz natural comprimat: motor turbo de 1.5 litri și 131 de cai putere

Noua generație Skoda Octavia va fi disponibilă din luna septembrie și într-o versiune cu gaz natural comprimat care va folosi un motor turbo de 1.5 litri și 131 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Luni, 18 Mai 2020 | Tehnologie

Skoda suspendă livrările modelului Octavia: cehii au aceeași problemă software descoperită pe noul Volkswagen Golf

Skoda a suspendat livrările modelului Octavia după ce a fost descoperită o problemă software la nivelul sistemului care permite efectuarea apelurilor de urgență. Problema a fost identificată inițial de Volkswagen pe noul Golf 8.
Marti, 03 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda lansează Octavia RS iV: versiunea de performanță cu sistem plug-in hybrid oferă 245 CP și autonomie electrică de până la 60 de kilometri

Skoda a prezentat noua generație Octavia RS. Pentru moment, versiunea de performanță va fi disponibilă doar în variantă plug-in hybrid (Octavia RS iV) cu 245 de cai putere și 400 Nm.
Joi, 20 Februarie 2020 | Industrie

Cehii desfac șampania: Skoda Octavia a ajuns la borna 7 milioane

Skoda a produs 7 milioane de unități Octavia. Povestea celui mai popular model dezvoltat de constructorul din Mlada Boleslav a început în 1959, iar odată cu lansarea generațiilor moderne, Octavia a devenit un adevărat succes pentru producătorul ceh.
Marti, 18 Februarie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Skoda Octavia: modelul producătorului ceh pornește de la aproape 22.500 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri a noii generații Octavia pentru piața din România. Versiunea de bază este echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri cu 150 CP, iar prețul de pornire este de 22.439 de euro. Versiunea break este mai scumpă cu 1.000 de euro.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea Skoda Octavia RS iV: modelul plug-in hybrid de performanță va avea 245 de cai putere și va debuta la Geneva

Skoda a publicat primele schițe cu viitoarea generație Octavia RS iV. Primul plug-in hybrid de performanță dezvoltat de constructorul ceh va avea 245 de cai putere și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Modele noi

Skoda Octavia va primi o versiune de performanță plug-in hybrid: Octavia RS iV va fi prezentată în luna martie

Skoda a confirmat că Octavia va primi în luna martie o versiune de performanță plug-in hybrid care va fi comercializată sub numele Octavia RS iV. Prezentarea va avea loc în martie la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Modele noi

Viitoarea generație Skoda Octavia RS va avea și versiune plug-in hybrid: prezentarea ar urma să aibă loc în primăvara acestui an

Skoda va oferi o versiune RS și pentru noua generație Octavia. Modelul va fi disponibil cu motorizări diesel și benzină, dar și în versiune plug-in hybrid. Conform surselor, noua generație Octavia RS va fi prezentată în primăvara anului curent.

Tag-uri similare

Audi, Dacia, Skoda, vanzari, productie, Seat, Logan, recall, fabrica, Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru