Skoda Scala

Vineri, 12 Februarie 2021 | Modele noi

Skoda Scala Edition S: versiune specială cu 190 de cai putere, disponibilă numai în Germania

Skoda a colaborat cu tunerul german ABT Sportsline pentru a lansa o versiune specială a modelului Scala. Numele său este Scala Edition S și este disponibilă numai în Germania.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Joi, 09 Iulie 2020 | Concepte

Exercițiu de design: prima imagine teaser cu Skoda Slavia, versiunea Spider a modelului Scala

Skoda Slavia este numele anunțat de producătorul ceh pentru viitorul exercițiu de design bazat pe Scala. Versiunea Spider a modelului va fi prezentată în cursul anului și este dezvoltată de studenții Academiei Skoda.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Joi, 16 Aprilie 2020 | General

Skoda dezvăluie culorile preferate ale clienților pentru noile sale modele: albastru pentru Scala și gri pentru Kamiq

Cei mai mulți clienți ai noului model Skoda Scala au ales o nuanță albastră pentru caroserie, în timp ce clienții noului Skoda Kamiq au mizat preponderent pe gri, potrivit statisticilor anunțate de producător.
Vineri, 20 Martie 2020 | Concepte

Exercițiu de imaginație: studenții Skoda din Mlada Boleslav pregătesc conceptul unei versiuni Scala Spider

Anul acesta, 20 de studenți din cadrul Skoda Academy pregătesc o versiune Spider dezvoltată pe baza modeului Scala. Studiul de design va fi prezentat oficial în luna iunie.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Skoda Kamiq și Scala: modelele constructorului ceh pot fi comandate și cu motorul de 1.5 litri TSI de 150 CP

Skoda introduce motorul pe benzină de 1.5 litri TSI de 150 CP pe modelele Kamiq și Scala. Totodată, cehii au pregătit și pachetul opțional Sport Chassis Control.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Tehnologie

Skoda lansează un asistent digital inteligent: Kamiq și Scala, primele modele care primesc noul serviciu

Laura este numele asistentului digital inteligent pregătit de Skoda. Serviciul este disponibil pe modelele Kamiq și Scala și face parte din sistemul de infotainment de top Amundsen.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Scala în versiunea Monte Carlo: ediția specială va fi lansată la Frankfurt

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Scala Monte Carlo. Nivelul de echipare propus de cehi promite o serie de modificări de ordin estetic și câteva îmbunătățiri pentru interior.
Miercuri, 28 August 2019 | Tehnologie

Skoda introduce conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir: Scala și Kamiq, primele modele care vor beneficia de noul sistem

Skoda introduce pe noile Scala și Kamiq serviciul Wireless SmartLink. Acesta permite conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir și poate fi comandat împreună cu sistem de încărcare wireless dedicat telefoanelor inteligente.
Joi, 01 August 2019 | Modele noi

Skoda Scala și Kamiq primesc versiunea de echipare Monte Carlo: prezentarea va avea loc la Frankfurt

Skoda a anunțat că noile Scala și Kamiq vor fi disponibile în versiunea de echipare Monte Carlo. Ambele modele vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: Tesla Model 3, cel mai bun rezultat pentru sisteme de asistență. Skoda Scala, cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta

Tesla Model 3 a devenit mașina cu cel mai bun rezultat pentru sistemele de asistență în testele Euro NCAP din 2019, în timp ce Skoda Scala a obținut cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta. Ambele modele au primit 5 stele, la fel ca Mercedes-Benz Clasa B și GLE.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai 2019 | Economic

Livrările Skoda au scăzut în luna aprilie cu peste 10%: SUV-ul Karoq, singurul model din gama cehilor cu livrări în creștere

Skoda a încheiat luna aprilie cu o scădere de 10.5% în dreptul livrărilor. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată pe piața din China (-40.8%). Singurul model cu livrări în creștere a fost SUV-ul Karoq (+19.8%).
Miercuri, 27 Martie 2019 | Intern

Skoda Scala este disponibil și în România: rivalul lui Volkswagen Golf pleacă de la 15.400 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noul hatchback Scala. Pe piața din România, modelul constructorului din Mlada Boleslav are un preț de pornire de 15.415 euro pentru versiunea de bază echipată cu motorul de 1.0 litri de 115 CP.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda Scala ar putea primi o versiune de performanță: cehii nu exclud un sistem hibrid de propulsie

Hathback-ul Skoda Scala ar putea primi o versiune de performanță RS. Octavia RS și Kodiaq RS reușeșsc performanțe bune în segmentele în care activează, iar un Hot Hatch compact ar putea îmbunătăți vânzările Skoda.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Premierele Skoda de la Geneva: SUV-ul Kamiq împarte scena cu noul concept Vision iV, dar și cu bicicleta electrică Klement

Skoda Kamiq, conceptul Vision iV și prototipul bicicletei electrice Klement sunt câteva dintre premierele pregătite de constructorul ceh pentru Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Industrie

Skoda a demarat producția noului Scala: hatchback-ul compact este asamblat în cadrul fabricii din Mlada Boleslav

Noul hatchback compact Skoda Scala a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Mlada Boleslav. Modelul constructorului ceh va fi disponibil cu cinci motorizări, vârful de gamă fiind capabil să ofere 150 CP.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Skoda Scala, poze și informații oficiale: motoare de până la 150 CP, instrumentar digital de bord și sisteme moderne de siguranță pentru noul hatchback compact

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul hatchback compact Scala. "Vărul" lui Volkswagen Golf va fi disponibil pe piață începând cu jumătatea anului viitor și promite motorizări diesel și benzină cu puteri de până la 150 CP. Skoda a pregătit un pachet consistent de sisteme de siguranță, dar și tehnologii moderne pentru interior.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Teasere noi cu viitorul Skoda Scala: hatchback-ul compact face parte dintr-un proiect de artă urbană

Noul hatchback compact Skoda Scala va fi prezentat oficial în 6 decembrie. Pentru a promova modelul din Mlada Boleslav, oficialii constructorului ceh au pregătit un proiect de artă urbană în centrul căruia s-a aflat noul Scala.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Skoda Scala: lansarea oficială va avea loc pe 6 decembrie, la Tel Aviv

Skoda a publicat primele imagini cu interiorul viitorului hatchback compact Scala. Lansarea oficială a noului model va avea loc pe data de 6 decembrie, la Tel Aviv.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Scala, Scala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru