Skoda Superb

Joi, 02 Noiembrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Skoda Superb: 5 noutăți esențiale pentru nava amiral

Noua generație Skoda Superb tocmai a fost prezentată la Praga, iar noi am fost invitați la premiera mondială. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre nava amiral a producătorului din Mlada Boleslav.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Skoda Superb, dezvăluită în schițe noi. Debutul, la începutul lui noiembrie

Skoda a publicat o serie de schițe oficiale noi cu viitoarea generație a lui Superb. Noul model va fi disponibil cu motorizări termice și hibride, iar debutul va avea loc la începutul lunii viitoare.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea Skoda Superb: în premieră, motor cu tehnologie mild-hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini noi cu viitoarea generație Superb înainte de lansarea oficială. Pentru prima dată, noul model va fi disponibil cu o motorizare cu tehnologie mild-hybrid, iar din gamă vor face parte și motoare termice tradiționale.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre viitorul Skoda Superb: motoare cu puteri până la 265 CP și sisteme de asistență noi

Skoda a publicat o serie de informații tehnice noi despre viitoarea generație a lui Superb. Noul model va primi o gamă completă de motorizări, cu puteri până la 265 de cai putere, precum și sisteme de asistență noi.
Vineri, 05 Mai 2023 | Feature

Skoda Superb la aniversare: etalonul mărcii cehe împlinește 90 de ani

Skoda marchează oficial 90 de ani de când a fost lansat pentru prima dată modelul Superb, etalonul mărcii. Aniversarea vine exact în anul în care urmează să fie lansată o nouă generație mai târziu în această toamnă.
Vineri, 17 Martie 2023 | Industrie

Skoda: Noua generație Superb debutează în a doua jumătate a lui 2023

Constructorul ceh de automobile a dezvăluit lansările pregătite pentru perioada următoare. În a doua jumătate a anului curent vom face cunoștință cu noua generație Superb, dar și cu Kodiaq PHEV.
Vineri, 15 Octombrie 2021 | Industrie

Viitoarea generație Skoda Superb debutează în 2023 cu interior nou și motoare îmbunătățite

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Skoda Superb va debuta în 2023 cu un interior nou și motorizări îmbunătățite. Totodată, nava amiral va crește în dimensiuni.
Vineri, 10 Septembrie 2021 | Industrie

Skoda Superb celebrează 20 de ani de la premiera primei sale versiuni moderne

Skoda Superb, vârful de gamă al constructorului ceh, a împlinit 20 de ani de la prezentarea versiunii sale moderne în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Industrie

Skoda pregătește creșterea producției pentru Kodiaq și Karoq: un nou model va fi construit la fabrica din Cehia

Skoda a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile Kodiaq și Karoq, după ce noua generație Superb va fi “mutată” din 2023 la uzina din Slovacia a grupului VW. Constructorul din Mlada Boleslav susține că un nou model Skoda va lua locul lui Superb și va fi produs la uzina din Kvasiny.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Industrie

Surse: Volkswagen a renunțat la construcția uzinei din Turcia, din cauza crizei COVID-19

Volkswagen a renunțat la ideea construcției unei fabrici în Turcia, acolo unde să fie produse mai multe modele din grup, din cauza crizei COVID-19, potrivit unor surse din cadrul companiei. Viitoarele generații VW Passat și Skoda Superb ar urma să fie construite la Bratislava.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc îmbunătățiri: o nouă versiune pentru sistemul de infotainment și porturi USB-C

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc un nou sistem de infotainment care include asistentul vocal Laura, tehnologia wireless SmartLink sau posibilitatea de a personaliza setările. În plus, cele trei modele au porturi USB-C.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Intern

Modelele electrificate Skoda ajung și în România: Citigo electric pleacă de la 20.000 de euro, iar Superb iV PHEV are un preț de pornire de 33.400 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noile Citigo-e iV (electric) și Superb iV (plug-in hybrid). Pe piața din România, citadinul electric are un preț de pornire de 19.990 de euro pentru versiunea de echipare Ambition, în timp ce sedanul plug-in hybrid pleacă de la 33.380 de euro.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Industrie

Skoda a început producția primului său model plug-in hybrid din istorie: Superb iV este produs la uzina din Kvasiny

Skoda a început în această săptămână producția lui Superb iV, primul model plug-in hybrid din istoria companiei. Producția are loc exclusiv la uzina de la Kvasiny, Cehia.
Vineri, 16 August 2019 | Industrie

Livrările Skoda au crescut în luna iulie cu 3.1%: SUV-ul Kodiaq ajunge în topul preferințelor clienților mărcii

Skoda a livrat peste 102.000 de unități în luna iulie, în creștere cu 3.1% față de perioada similară din 2018. Cu toate acestea, pe piața din China, cehii obțin rezultate în scădere.
Luni, 22 Iulie 2019 | Industrie

Skoda a început producția de serie a modelului Superb facelift: vârful de gamă este asamblat la uzina din Kvasiny

Skoda a anunțat că modelul Superb facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny. În scurt timp, angajații fabricii din Cehia vor începe și asamblarea lui Superb iV, primul plug-in hybrid din istoria Skoda.
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi

Skoda Superb Scout: modelul de familie al cehilor primește în premieră o versiune inspirată din lumea SUV-urilor

După succesul pe care l-a avut cu versiunea Scout în gama Octavia, Skoda recidivează și lansează o astfel de variantă și pe noul Superb facelift. Modelul este oferit cu tracțiune integrală în dotarea standard și cu motoare de 190 CP (diesel) sau 272 CP (benzină).
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi

Primele fotografii și detalii cu Skoda Superb facelift: faruri LED Matrix și versiune plug-in hybrid de 218 CP cu autonomie electrică de 55 de kilometri

Skoda a dezvăluit primele imagini și detalii tehnice despre Superb facelift, care primește în premieră faruri cu tehnologie LED Matrix și o versiune plug-in hybrid de 218 cai putere cu autonomie electrică de 55 de kilometri.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

UPDATE: Un nou teaser video cu Skoda Superb facelift: cehii scot în evidență formele viitorului vârf de gamă

Skoda a publicat un teaser video nou cu viitorul Superb facelift. Acum, cehii pun accent pe formele viitorului model și pe luminile de întâmpinare ascunse în carcasele oglinzilor.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, recall, Skoda Octavia, TDI, Audi A3, Skoda Fabia, Skoda Superb, Seat Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru