Skoda Vision E

Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului Skoda Vision E: SUV-ul electric va fi disponibil în două variante de caroserie

Skoda Vision E va fi dezvoltat în versiune de serie atât sub forma unui SUV, cât și ca SUV coupe, iar ambele vor fi lansate pe piață până la sfârșitul anului 2021, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Industrie

Viitoarele vehicule electrice Skoda vor fi produse în cadrul uzinei din Mlada Boleslav: primul model apare în 2020

Skoda a anunțat că viitoarele vehicule electrice vor fi produse în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. De asemenea, din 2019, fabrica din Kvasiny ar urma să asambleze primul plug-in hybrid Skoda.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Skoda Vision E Concept primește îmbunătățiri la design: versiune mai aproape de producția de serie

Conceptul Skoda Vision E a primit câteva noutăți de design exterior, însă în rest rămâne identic cu versiunea prezentată cu numai o jumătate de an în urmă.
Sambata, 26 August 2017 | Masini electrice si hibride

Planurile Skoda pentru mașini electrice: motoare de până la 300 CP și autonomie de până la 600 de kilometri

Skoda a anunțat că mașinile electrice pe care le va dezvoltă vor avea motoare de 140-300 de cai putere, în timp ce autonomia va varia între 400 și 600 de kilometri.
Joi, 24 August 2017 | FRANKFURT 2017

Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Skoda anunță debutul european al conceptul Vision E. Propulsat de un sistem electric de 306 cai putere și cu o autonomie de 500 de kilometri, prototipul din Mlada Boleslav anunță primul SUV electric al companiei.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Skoda Vision E: imagini și informații oficiale cu prototipul electric de 300 de cai putere

Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Skoda a dezvăluit primele imagini și informații ale conceptului Vision E, un crossover coupe cu propulsie electrică, generoasă când vine vorba de putere.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Concepte

Skoda ne invită în interiorul conceptului său electric: Vision E va avea scaune care se rotesc și un volan retractabil

Skoda Vision E ne invită în habitaclul său futurist: conceptul electric 100% va avea scaune are se rotesc pentru a permite accesul și un volan retractabil pentru momentele în care mașina se conduce autonom.
Joi, 23 Martie 2017 | Modele noi

Primul teaser pentru conceptul care anunță Skoda Kodiaq Coupe: SUV-ul va fi lansat pe piața din China în 2019

Skoda a publicat un teaser misterios pentru ceea ce se anunță a fi un concept pentru viitorul Skoda Kodiaq Coupe, versiunea coupe pentru piața chineză a noului SUV al constructorului ceh.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru