Slatina

Vineri, 22 Iulie 2022 | Intern

Drumul Expres care ocolește Slatina va fi deschis circulației în 28 iulie

Tronsonul Drumului Expres Craiova - Pitești, care ocolește Slatina (cu o lungime de peste 20 de kilometri), va fi deschis circulației în 28 iulie, anunță premierul Nicolae Ciucă și ministrul Transporturilor.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

7 localități din România vor primi fonduri pentru stații de încărcare pentru mașini electrice: pe listă figurează Brașov, Timișoara sau Suceava

Administrația Fondului de Mediu a anunțat că va aloca fonduri localităților Slatina, Galați, Brașov, Timișoara, Alba Iulia, Deva și Suceava pentru stații de încărcare pentru mașini electrice.
Marti, 19 Februarie 2019 | Intern

Pirelli va crește capacitatea de producție de la Slatina cu 50%: italienii vor produce anual 15 milioane de anvelope

Capacitatea de producție a celor de la Pirella la uzina de la Slatina va crește de la 10 la 15 milioane de anvelope pe an după construcția unei noi hale de 62.000 de metri pătrați.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | F1 TOP

REPORTAJ: În vizită la fabrica Pirelli de la Slatina

Automarket a vizitat fabrica Pirelli de la Slatina, unitatea de rezervă pentru producţia pneurilor de Formula 1 şi locul unde se construiesc cauciucurile pentru competiţii precum GP2 şi GT.
Luni, 04 Februarie 2013 | Formula 1

Fabrica Pirelli de la Slatina, soluţia de rezervă pentru producerea pneurilor pentru F1

Pirelli a dezvăluit că fabrica pe care o deţine în România la Slatina va deveni producătorul pneurilor pentru Formula 1 în cazul apariţiei unor probleme la unitatea de producţie din Turcia.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Industrie

Pirelli va investi 105 milioane de euro în fabrica sa din Slatina

Pirelli va investi 105 milioane de euro în fabrica sa din Slatina pe parcursul umătorilor cinci ani. La finalizarea investiţiei, oltenii vor avea cea mai mare fabrică Pirelli din lume.
Marti, 30 August 2011 | Intern

Pirelli: Fabrica din Slatina va fi cea mai importantă uzină a noastră

Pirelli va investi 150 de milioane de euro în următorii trei ani la uzina din Slatina pentru a transforma fabrica respectivă în cel mai important sit de producţie al mărcii.

Tag-uri similare

Romania, Pirelli, investitii Romania, Slatina, fabrica Pirelli, investitie Pirelli, Pirelli Romania, Pirelli Slatina, vanzari Pirelli
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru