SLK

Sambata, 06 August 2011 | Tuning

Brabus a modificat noul Mercedes SLK

Germanii de la Brabus au dat naştere unui pachet de caroserie şi unui kit de performanţă pentru noul Mercedes SLK. Mulţumită acestuia, roadster-ul nemţilor câştigă la capitolul agresivitate şi sportivitate.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SLC, viitorul rival al lui Porsche 911

Mercedes-Benz va dezvolta un nou model în baza viitorului SL. Acesta se va numi SLC şi va fi echipat cu un motor V8. Debutul este programat pentru 2014, anunţă Autocar.
Luni, 23 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mercedes testează noul SLK AMG pe Nurburgring

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele fotografii spion ale viitorului Mercedes-Benz SLK în versiune AMG.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Noile C-Klasse Coupe şi SLK au ieşit în faţă la standul Mercedes

Standul Mercedes-Benz de la Geneva a avut ca vedete modelele C-Klasse Coupe şi noua generaţie a lui SLK. Roadster-ul a debutat la Detroit în ianuarie şi este deja disponibil în România, în timp ce Coupe-ul bazat pe C-Klasse debutează abia în iunie.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Modele noi

Michael Schumacher a prezentat noul Mercedes-Benz SLK

Michael Schumacher a prezentat noul SLK alături de Nico Rosberg în cadrul evenimentului de aniversare a 125 de ani de la primul automobil din lume.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Video

2xVIDEO: Noua generaţie a lui Mercedes SLK pe circuit

Oficialii Mercedes-Benz au dat publicităţii două filme noi în care eroul principal este roadster-ul SLK. Noua generaţie a modelului german a debutat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din acest an.
Duminica, 19 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Nico Rosberg testează noul Mercedes SLK

Nico Rosberg, pilotul de Formula 1 al echipei Mercedes GP, împreună cu Michael Scheer, inginerul şef care s-a ocupat de noul SLK, ne plimbă prin Monaco la volanul viitorului roadster german.
Sambata, 04 Decembrie 2010 | Modele noi

Imagini cu viitorul SLK fără camuflaj

O serie de fotografii cu viitorul SLK fără camuflaj au făcut înconjurul lumii, după ce roadster-ul german a jucat într-un clip publicitar. Filmul a fost şters la scurt timp după apariţie.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Informaţii noi despre viitoarea generaţie a lui Mercedes SLK

Constructorul german Mercedes-Benz va lansa cea de-a treia generaţie a lui SLK în luna ianuarie a lui 2011. De asemenea, oficialii nemţi au oferit detalii despre sistemele de siguranţă cu care va fi dotat viitorul roadster.
Sambata, 30 Octombrie 2010 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mercedes SLK

Oficialii Mercedes au prezentat o serie de fotografii cu viitoarea generaţie a lui SLK. Inginerii constructorului din Stuttgart se află în Death Valley pentru a testa abilităţile viitorului acoperiş panoramic Magic Sky Control.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini spion cu noul Mercedes-Benz SLK

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu interiorul noului Mercedes SLK şi cu exteriorul acestuia fără camuflaj.
Joi, 13 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testează viitorul SLK

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion noi cu viitorul Mercedes-Benz SLK, un rival de cinste al lui BMW Z4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Martie 2010 | Tuning

VATH ofera un plus de putere pentru SLK 55 AMG

VATH Automobiltechnik a creat un kit de performanta pentru Mercedes SLK 55 AMG. Cu ajutorul acestui pachet de modificari modelul dezvolta 565 CP.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 |

13 ianuarie - cele mai importante stiri auto ale zilei

Automarket iti prezinta pe scurt evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi care au avut loc astazi in industria auto .
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes a lansat SL Night Edition si SLK Grand Edition

Mercedes-Benz ofera doua editii speciale ale lui SL si SLK. Cele doua beneficiaza de ornamente si materiale speciale, precum si de nuante exclusiviste de culori.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Modele noi

Versiunea mai ieftina a lui Mercedes SLS s-ar putea numi SSK AMG

Supercar-ul Mercedes SLS 63 AMG va primi o versiune mai ieftina in 2014, care renunta la usile fluture si pastreaza platforma si motorul V8. Modelul s-ar putea numi SSK si va fi mai mare decat viitorul SLK.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul Mercedes SLK, testat in forta pe Nurburgring

Fotografii spion au reusit sa surprinda inca o data eforturile la care este supus viitorul Mercedes SLK pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 28 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul Mercedes SLK spionat pe Nurburgring

Mercedes testeaza noua generatie a modelului SLK, asteptat pe strazi in 2012. Roadsterul va dispune in premiera de o versiune diesel si de una de performanta, AMG.
Luni, 23 Martie 2009 | Autoipoteze

EXCLUSIV: Mercedes SLA - prima imagine digitala

Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital cu noul Mercedes-Benz SLA, care afiseaza un design inspirat de noile concepte BlueZero.
Vineri, 20 Martie 2009 | Autoipoteze

Audi pregateste R2 Cabrio, rival al lui Mercedes SLK

Audi pregateste un model cabrio cu motorul amplasat central pentru a rivaliza modelul Mercedes-Benz SLK.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Mercedes-Benz, Tesla, VW, vanzari, Mazda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru