Solutii

Marti, 23 Octombrie 2018 | Economic

Pregătiri de Brexit: Aston Martin caută soluții alternative pentru transportul componentelor din Europa, în cazul întârzierilor la vamă

Aston Martin ia în calcul să schimbe modalitatea de transport a componentelor sale care sunt aduse din Europa în Marea Britanie, pentru a evita eventualele întârzieri la vamă din cauza Brexit-ului. Constructorul britanic se gândește la transporturi aeriene în detrimentul pieselor venite din Europa cu feribotul.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Lexus trage un semnal de alarmă: “Piața nu este pregătită pentru mașinile electrice. Trebuie să ne uităm și la alte soluții”

Tehnologia mașinilor 100% electrice nu este încă pregătită să fie adoptată pe scară largă, susține șeful Lexus. Potrivit lui Yoshihiro Sawa, alte soluții mai bune pentru piața auto, în acest moment, sunt mașinile pe benzină, hibrizii sau vehiculele propulsate cu hidrogen.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Intern

Continental și Osram au înființat o nouă companie, cu divizie în România: producție de sisteme de iluminat pentru industria auto la Iași

Companiile de tehnologie Continental și Osram au înființat o companie comună a cărei activitate a început oficial în această lună. Noua companie are o divizie și în România, la Iași, acolo unde va produce sisteme de iluminat pentru industria auto.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru