Sondaj

Marti, 02 Noiembrie 2021 | Siguranta

SONDAJ: 60% dintre germani își doresc limită de viteză pe celebra Autobahn

Potrivit unui sondaj recent, 60% dintre germani vor ca autoritățile să impună o limită de viteză pe celebra Autobahn. Printre cei care doresc acest lucru se numără și pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel.
Joi, 26 August 2021 | Masini electrice si hibride

Sondaj: 55% dintre europeni vor să cumpere mașini electrice în următorii 2 ani

Interesul pentru mașinile electrice este în creștere în Europa, 55% dintre consumatori și 100% dintre managerii de flote declarându-și intenția de a cumpăra un astfel de vehicul în următorii doi ani, potrivit unui sondaj al companiei de consultanță PwC.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Intern

Sondaj: Un sfert dintre șoferii români au adormit la volan, iar 52% au condus mai mult de 8 ore fără întrerupere

Aproximativ 24% dintre șoferii români au adormit cel puțin o dată la volan, iar 52% au condus mai mult de 8 ore fără întrerupere, potrivit unui sondaj la care au participat peste 16.000 de respondenți.
Vineri, 31 Mai 2019 | Intern

Sondaj: 2 din 10 români vor să cumpere o trotinetă electrică până la finalul anului: buget mediu de 2.000 de lei

Circa 20% dintre români intenționează să cumpere o trotinetă electrică până la finalul acestui an, bugetul mediu alocat în acest sens fiind de 2.000 de lei, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de e-commerce. Decizia de cumpărare vine ca răspuns la traficul aglomerat din marile orașe din România.
Luni, 25 Martie 2019 | Intern

Studiu: Jumătate dintre români preferă să călătorească în localitate cu mașina, doar 5% aleg să meargă pe bicicletă

Peste 50% dintre români călătoresc în localitate cu mașina personală, iar 32% preferă transportul în comun. Doar 5.3% dintre respondenți folosesc bicicleta.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Industrie

Studiu Mercedes: “Transportatorii pierd 37 de zile pe an din cauza traficului intens”

Un studiu realizat de divizia de vehicule comerciale Mercedes-Benz arată că transportatorii pierd mai mult de o lună pe an din timpul efectiv de lucru, ca urmare a traficului intens. Mai exact, șoferii din această industrie stau până la 37 de zile în trafic, în fiecare an, se arată într-un sondaj făcut în Marea Britanie.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Intern

Sondaj: 6 din 10 șoferi români vorbesc la telefonul mobil în timp ce conduc, iar 4 din 10 trimit mesaje text

6 din 10 șoferi români vorbesc la telefonul mobil în timp ce conduc, fără să utilizeze un dispozitiv de tip handsfree, iar 4 din 10 trimit mesaje text. Rezultatele vin în urma unui sondaj realizat în cadrul campaniei "Fii treaz la volan!".
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Tehnologie

Studiu: consumatorii nu sunt interesaţi de vehiculele autonome

Un studiu realizat de ORC Internaţional şi publicat de Forbes a relevat faptul că vehiculele autonome nu sunt cea mai dorită inovaţie pentru consumatorii actuali.
Vineri, 05 Iulie 2013 | General

Studiu Brand Keys: Jeep este "cea mai patriotă marcă"

Un studiu derulat în Statele Unite ale Americii a relevat faptul că marca Jeep este "cel mai patriotic brand" american. A doua marcă auto din studiu a fost Ford, care a obţinut locul 16.
Duminica, 16 Ianuarie 2011 | General

Jeremy Clarkson, idol pentru copiii din Marea Britanie

Într-un top al idolilor realizat de cei de la Disney XD, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, ocupă locul doi în preferinţele copiilor din Marea Britanie.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Intern

SONDAJ: 70% din maşinile din România au o vechime mai mică de şase ani

Potrivit unui sondaj realizat de Chevrolet, românii îşi spală maşinile cel mai des din regiunea noastră şi 70% dintre respondenţi conduc maşini mai noi de şase ani.
Joi, 05 August 2010 | Siguranta

46% din şoferi nu pot identifica martorul de presiune scăzută în pneuri

Deşi din ce în ce mai multe modele sunt echipate cu un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, aproape jumătate din şoferii vehiculelor respective nu ştiu care este martorul de avertizare pentru presiune scăzută în anvelope.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 27 Iunie 2010 | General

Studiu: Femeile sunt mai precaute la volan decât bărbaţii

În urma unui studiu realizat de institutul francez de opinie publică, a reieşit faptul că femeile sunt mai precaute decât bărbaţii atunci când se află la volan.
Marti, 04 Mai 2010 | General

STUDIU: Femeile au nevoie de mai multe lectii decat barbatii pentru obtinerea permisului

Un portal englezesc a descoperit ca femeile au nevoie de mai multe lectii de condus pentru a trece examenul auto din prima incercare, iar emotiile afecteaza performantele a 92% dintre domnisoarele care participa la aceasta proba.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Formula 1

Fanii germani: “Schumacher a gresit cand a revenit in F1”

Aproape doua treimi din fanii lui Michael Schumacher considera ca germanul a comis o greseala cand a decis sa revina in Formula 1.
Marti, 23 Martie 2010 | Formula 1

Fanii vor sa urmareasca Formula 1 pe internet

Fanii Formulei 1 sunt interesati sa urmeasca cursele in direct pe internet, potrivit unui sondaj realizat de FOTA in colaborare cu publicatia F1 Racing.
Sambata, 24 Octombrie 2009 | Industrie

Se opreste dezvoltarea tehnologica auto?

Compania Ernst&Young a realizat un sondaj in randul directorilor din industria auto. Concluzia: toti vizeaza oprirea dezvoltarii tehnologice pentru a nu investi multi bani in aceasta perioada.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | General

Calutul Cabrat este cel mai popular logo auto

Un sondaj efectuat in Marea Britanie a relevat faptul ca logo-ul Ferrari se bucura de cea mai mare popularitate in randul brandurilor sportive.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | General

SUA: 54% dintre americani sunt impotriva programului Rabla

Programul Rabla nu ii incanta pe americani din cauza sumelor pe care guvernul le va investi in cei care se hotarasc sa isi caseze masina veche.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari solicita opinia fanilor despre noua competitie

Scuderia Ferrari a lansat un sondaj prin care isi indeamna fanii sa spuna daca sunt sau nu de acord cu noua competitie organizata de echipele FOTA.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Citroen, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru