Sprinter

Vineri, 28 August 2020 | Masini electrice si hibride

Amazon a comandat 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz: americanii își extind divizia de livrări din Europa

Amazon a anunțat că a comandat un total de 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz. Astfel, 1.200 de unități Sprinter și 600 de exemplare eVito vor intra în flota diviziei de livrări pe care americanii vor să o extindă în Europa.
Duminica, 11 Februarie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Sprinter: nemții introduc o variantă cu tracțiune față și tehnologii de ultimă de generație

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Sprinter. Utilitara constructorului german este disponibilă și cu tracțiune față și poate fi configurată în peste 1.700 de versiuni. Noul Sprinter primește și sisteme de siguranță moderne.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Sprinter: modelul debutează în 6 februarie cu un design nou și accesorii moderne

Noua generație Mercedes-Benz Sprinter debutează în 6 februarie. Nemții promit un design nou, mai multe versiuni și o serie de accesorii moderne pentru interior.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

Mercedes anunță vânzări record pentru divizia de vehicule comerciale: peste 400.000 de unități livrate în 2017

Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vânzări în 2017, depășind în premieră pragul de 400.000 unități comercializate pe parcursul unui an, potrivit unui anunț al companiei.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes-Benz Sprinter: utilitara primește accesorii moderne

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul viitorului Sprinter. Utilitara constructorului german va fi prezentată în februarie 2018, iar livrările vor începe în primăvara anului viitor.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat prima schiță cu viitoarea generație Sprinter: debutul comercial are loc în 2018

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație Sprinter. Debutul comercial pe piața din Europa va avea loc în prima jumătate a anului viitor.
Duminica, 07 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Sprinter cu o ediție specială

Divizia pentru automobile utilitare Mercedes-Benz aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Sprinter. Este unul dintre cele mai de succes modele utilitare Mercedes și pentru a marca momentul, constructorul german a lansat o ediție specială.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Industrie

Volkswagen va renunţa la parteneriatul cu Daimler

Volkswagen ar putea renunţa la parteneriatul cu Daimler privind dezvoltarea de vehicule comerciale în favoarea unei colaborări mai strânse cu MAN.
Luni, 20 August 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: 105 ani de automobile Mercedes-Benz cu tracţiune integrală

Mercedes-Benz mai are în 2012 un motiv de sărbătoare: 105 de ani de la momentul în care a construit primul automobil cu tracţiune integrală. Un sistem ce avea să joace un rol foarte important în istoria mărcii.
Duminica, 27 Martie 2011 | Tuning

Brillant Van: un Mercedes Sprinter cu iz de Maybach

Americanii de la Brillant Transportation au făcut dintr-un Mercedes-Benz Sprinter o adevărată limuzină. Denumită Brillant Van, modelul americanilor este capabil să stârnească atât admiraţia, cât şi gelozia proprietarilor de maşini scumpe.
Marti, 05 Mai 2009 | Video

VIDEO: Reclama inteligenta la Mercedes Sprinter

Spatiul de incarcare de care se bucura utilitara Sprinter i-a facut pe cei de la Mercedes sa vina cu o idee intersanta legata de modul de promovare a modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Intern

Mercedes a adunat 300 tone de hartie din Bucuresti

Mercedes a pus la dispozitia organizatorilor proiectului "Copacul de Hartie" un Sprinter furgon cu care acestia au transportat peste 300 de tone de hartie.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, reclama, promovare, campanie, Sprinter, Copacul de hartie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru