SsangYong Korando

Marti, 21 Iulie 2020 | Modele noi

SsangYong publică primele teasere cu versiunea electrică a lui Korando: prezentarea oficială va avea loc în 2021

SsangYong a publicat două teasere pentru versiunea electrică a SUV-ului Korando, care va fi prezentată oficial în prima jumătate a anului viitor.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri pentru SsangYong Korando în România: SUV-ul asiatic pornește de la aproape 19.500 de euro. Promoție de lansare de la 17.990 de euro

SsangYong a publicat lista de prețuri pentru noul Korando. SUV-ul producătorului asiatic poate fi comandat și în țara noastră, prețul de pornire anunțat fiind de 19.490 de euro. În România, producătorul plusează cu o promoție care scade prețul mașinii cu 1.500 de euro, indiferent de nivelul de echipare ales. Totodată, promoția include și 10 ani de garanție.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1 și SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4 și Audi A1 au obținut 5 stele în testele Euro NCAP. De asemenea, Korando devine primul model al constructorului SsangYong care obține calificativul maxim.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Luni, 18 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu viitoarea generație SsangYong Korando: SUV-ul producătorului sud-coreean va fi expus în premieră la Geneva

SsangYong Korando vine cu un design nou, cu un interior mult îmbunătățit și cu tehnologii moderne de asistență. Debutul oficial va avea loc la Geneva în 5 martie.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Modele noi

Ssangyong încearcă rețete noi pentru piața europeană: un Korando electric cu autonomie de 300 de kilometri

Ssangyong va încerca să abordeze publicul din Europa cu o versiune nouă a modelului Korando. Ea va fi 100% electrică și va debuta odată cu noua generație Korando.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.
Marti, 15 Iulie 2014 | Industrie

SsangYong anunţă o creştere a vânzărilor de 7% în prima jumătate a anului curent

Coreenii de la SsangYong se bucură de o nouă creştere a vânzărilor după ce au reuşit să fie pe un trend ascendent în 2013. În prima jumătate a anului curent, SsangYong a vândut cu 7% mai multe maşini faţă de primele şase luni ale anului trecut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Februarie 2014 | Intern

Preţuri SsangYong Korando facelift în România: start de la 19.290 euro

Importatorul SsangYong în România a publicat preţurile noului Korando facelift. SUV-ul pleacă de la 19.290 euro cu TVA inclus, preţ de listă, dar vine cu o ofertă de lansare de 18.490 euro.
Vineri, 08 Martie 2013 | Industrie

Şeful SsangYong: "Vom obţine profit în 2015"

Şeful SsangYong a anunţat că anul 2015 va marca atingerea capacităţii maxime de producţie şi va coincide cu momentul în care marca din Coreea de Sud va obţine din nou profit.
Marti, 14 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Ssangyong XIV-2 - surpriza coreenilor pentru Salonul de la Geneva

Ssangyong va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva un nou concept, botezat XIV-2. Acesta anticipează un viitor SUV entry-level, poziţionat sub Korando.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Modele noi

Ssangyong Korando Sports - crossover-ul coreean este acum şi pick-up

Ssangyong a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Korando Sports, varianta pick-up a crossover-ului cu acelaşi nume, disponibilă deja pe piaţa din Coreea.
Marti, 23 August 2011 | Intern

SsangYong deschide precomenzile pentru SUV-ul Korando în România

Noul SsangYong Korando poate fi comandat începând de astăzi de clienţii români. Marca coreeană revine astfel în România sub un nou importator.
Joi, 18 August 2011 | FRANKFURT 2011

SsangYong vine cu un SUV nou la Frankfurt

Marca SsangYong a început să-şi revină graţie lui Korando, iar inginerii coreeni au dezvoltat un nou SUV, numit XUV 1, care va fi adus la Salonul Auto de la Frankfurt într-o versiune pre-serie.
Luni, 04 Iulie 2011 | Intern

SsangYong se relansează în România sub un nou importator. Primul model: noul SUV Korando

Brandul coreean SsangYong revine în România după ce şi-a schimbat importatorul. New Kopel Group va reprezenta de acum marca în ţara noastră, iar primul model pe care îl va lansa este noul SUV compact Korando, desenat de Giugiaro.
Joi, 09 Iunie 2011 | Industrie

SsangYong a semnat un parteneriat cu Pang Da, investitorii Saab

SsangYong îşi pregăteşte revenirea pe piaţa din China alături de doi parteneri. Coreenii vor să devină cel mai mare importator de SUV-uri din China alături de Pang Da, noii parteneri ai mărcii Saab.

Tag-uri similare

SsangYong, Paris 2010, Salonul Auto de la Paris, versiune de serie, SsangYong Korando, Korando, concept C200, concept SsangYong C200
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru