Ssangyong tivoli

Vineri, 02 Iunie 2023 | Modele noi

Noul KG Mobility Tivoli facelift. Adio Ssangyong, bun venit KG! Preț de aproximativ 12.800 euro

KG Mobility, fostul SsangYong Motor, a lansat o nouă versiune actualizată pentru SUV-ul său compact Tivoli. Noul model primește un design frontal revizuit, precum și noua identitate a mărcii.
Marti, 15 Iunie 2021 | Modele noi

SsangYong lansează noul Tivoli Grand. Versiunea lungă pornește de la 18.000 de euro în Germania

SsangYong Tivoli poate fi comandat acum și într-o versiune lungă. Denumită Tivoli Grand, aceasta este cu 26 de centimetri mai lungă decât modelul obinușnuit.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Miercuri, 30 Noiembrie 2016 | Siguranta

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Suzuki Ignis, 3 stele in testul standard

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au obţinut calificativul maxim în testele EuroNCAP, în timp ce Suzuki Ignis a primit doar 3 stele în testul standard şi 5 stele în testul cu pachetul opţional de siguranţă.
Miercuri, 03 August 2016 | Economic

Asul din mânecă: SUV-ul Tivoli duce Ssangyong pe profit după nouă ani de pierderi

Marca sud-coreeană Ssangyong a revenit pe profit în prima jumătate a anului 2016 după ce în ultimul deceniu a trecut implicit printr-o reorganizare sub protecția falimentului. Cheia succesului: vânzările excelente ale SUV-ului Tivoli.
Duminica, 29 Mai 2016 | Industrie

Ssangyong se modernizează. Un model electric până în 2019 și planuri pentru un nou nume al brandului în momentul lansării în SUA

Brandul sud-coreean Ssangyong are în față trei ani plini de lansări și evenimente importante. Printre acestea, un nou crossover compact, o versiune electrică a acestuia, noul Rexton și o posibilă schimbare de nume a mărcii.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Ssangyong Tivoli în România: SUV-ul de clasă mică al coreenilor pleacă de la 15.400 de euro

Ssangyong a publicat prețurile noului Tivoli pe piața din România. Micul SUV care își propune să fure din clienții lui Nissan Juke are un preţ de pornire de 15.390 de euro.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | GENEVA 2015

Ssangyong Tivoli - noi imagini şi informaţii cu viitorul rival al lui Nissan Juke

Ssangyong a lansat deja noul Tivoli pe piaţa din Coreea de Sud. Crossover-ul va ajunge şi pe piaţa din Europa spre sfârşitul acestui an, pentru a se duela cu Nissan Juke
Vineri, 26 Decembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli - primele imagini cu noul SUV asiatic

Ssangyong a publicat câteva imagini cu noul model din gama sa. Numit Tivoli, noul SUV de dimensiuni mici va fi lansat în Europa la jumătatea anului 2015 și va intra în competiție directă cu Nissan Juke și Renault Captur.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli: numele viitorului rival coreean al lui Nissan Juke

Ssangyong a anunțat că modelul cu care va ataca segmentul SUV-urilor mici, se va numi Tivoli. Crossover-ul va debuta anul viitor și va încerca să fure din clienții lui Nissan Juke.

Tag-uri similare

SsangYong, Nissan Juke, crossover, ssangyong tivoli, suv mic, SUV segment B, ssangyong rival juke
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru