Startech

Sambata, 04 Martie 2017 | GENEVA 2017

Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv

Specialiștii de la Startech au decis să se preocupe de aspectul și performanțele celui mai nou model Maserati, o marcă ignorată până acum de marile case de tuning.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Tuning

Startech prezintă primul pick-up bazat pe Range Rover

Germanii de la Startech vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai o conversie pick-up bazată pe un Range Rover. Modelul este de serie şi va fi oferit în principal pe piaţa din China.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Automarket vă propune astăzi o avalanşă de modele Range Rover, cel mai rapid Defender din lume, precum şi un Volkswagen Golf R care se apropie de 400 de cai.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Tuninguri lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe lângă numărul mare de constructori, la Salonul Auto de la Frankfurt s-au aflat şi numeroşi tuneri. Toţi au depus eforturi pentru a prezenta modele cu o faţă nouă. Vedete au fost produsele Mercedes, dar şi Lamborghini.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Vineri, 04 Martie 2011 | Intern

Colina Motors a deschis un nou showroom Hyundai

Clienţii Hyundai din Popeşti-Leordeni şi împrejurimi vor putea beneficia de asistenţă la un nou showroom, deschis de Colina Motors - cel mai nou reparator şi distribuitor autorizat al mărcii coreene în România.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Tuning

Startech a retusat noile Range Rover si Range Rover Sport

Gama Range Rover a fost "atacata" de tunerii de la Startech cu ocazia Salonului de Tuning de la Essen. Modificarile se refera exclusiv la aspectul exterior si interior.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Tuning

Un Jaguar XK mai exclusivist de la Startech

Casa germana de tuning Startech a dezvaluit un pacget de modificari vizuale pentru modelul britanic Jaguar XK.

Tag-uri similare

Jaguar, tuning, Range Rover, Range Rover Sport, personalizare, XK, Startech, tuning Range Rover, german, tuning Range Rover Sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru