Statii incarcare electrice

Luni, 07 Martie 2022 | Tehnologie

Volvo va începe să testeze sisteme de încărcare wireless cu modelul XC40

În premieră, Volvo va testa un nou tip de sistem de încărcare cu energie electrică, fără fir. Noul sistem va fi testat în Suedia, pe o perioadă de trei ani și în parteneriat cu firma de taxi Cabonline, care va folosi o flotă de modele XC40 Recharge.
Vineri, 10 Decembrie 2021 | Intern

AFM anunță că în 13 decembrie va începe înscrierea pentru finanțarea stațiilor de încărcare electrice

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că, începând cu data de 13 decembrie, instituțiile publice și unitățile administrativ-teritoriale care vor să participe în cadrul programului „Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități” vor putea să primească finanțare din partea AFM pentru instalarea acestor stații.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Rețeaua europeană Ionity va fi extinsă: Volkswagen, BMW, Daimler și Ford vor să construiască peste 400 de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice

Proiectul Ionity, lansat în 2017 de Volkswagen, BMW, Daimler și Ford, va fi extins în curând. Rețeaua europeană de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice va depăși totalul de 400 de unități, țintă stabilită pentru sfârșitul lui 2020.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Norvegia introduce taxă de încărcare pentru mașinile electrice: tarif de un euro pe oră în Oslo: 700 de stații noi în 2019

Norvegia a anunțat introducerea unui tarif de circa un euro pe oră pentru încărcarea mașinilor electrice din capitala Oslo. Autoritățile spun că vor să îi descurajeze pe șoferii care parchează gratuit pe locurile special amenajate fără să își încarce mașinile electrice. Oslo are 1.300 de stații de încărcare, dar vrea să mai deschidă încă 700 în acest an.

Tag-uri similare

Norvegia, statii incarcare electrice, incarcare electrice, electrice Oslo, tarif incarcare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru