Stefano Domenicali

Joi, 19 Noiembrie 2020 | Industrie

Stephan Winkelmann va fi noul CEO Lamborghini: actualul președinte Bugatti îl va înlocui pe Stefano Domenicali

Stephan Winkelmann a fost numit noul CEO Lamborghini. Acesta îl va înlocui pe Stefano Domenicali și va continua să coordoneze și destinul mărcii Bugatti.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | F1 TOP

Stefano Domenicali va deveni noul CEO al Formulei 1: decizia amplifică zvonurile despre vânzarea mărcii Lamborghini de către Audi

Stefano Domenicali va deveni din sezonul 2021 noul CEO al Formulei 1, potrivit unor informații neoficiale. Informația amplifică zvonurile potrivit cărora Audi intenționează să vândă Lamborghini, brand condus în prezent de Domenicali.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic

Lamborghini se așteaptă la vânzări de peste 8.000 de unități în 2019 și anunță că nu are planuri pentru un model electric: “Clienții noștri nu sunt interesați de astfel de produse”

Lamborghini estimează vânzări de peste 8.000 de unități în acest an. Italienii spun că nu vor “să crească la infinit”, ci să consolideze performanțele obținute. Constructorul anunță că nu are planuri pentru lansarea unui model electric, deoarece “clienții nu sunt interesați de astfel de produse”.
Miercuri, 29 August 2018 | Modele noi

Lamborghini vrea un rival pentru Aston Martin Valkyrie și McLaren Senna: italienii se gândesc la un hypercar cu producție limitată

Lamborghini ia în calcul dezvoltarea unui nou model, un hypercar cu producție limitată care să rivalizeze cu Aston Martin Valkyrie și McLaren Senna, informație confirmată de șeful Stefano Domenicali.
Joi, 19 Iulie 2018 | Modele noi

Lamborghini va lansa un nou model abia în 2024 sau 2025: “Nu avem nevoie să ne grăbim, vom lua decizia la momentul potrivit”

Lamborghini nu se grăbește să lanseze un al patrulea model în gamă și spune că această decizie va fi luată la “momentul potrivit”. Potrivit șefului Stefano Domenicali, un nou model al constructorului italian va fi lansat, cel mai probabil, între anii 2024 și 2025.
Marti, 07 Februarie 2017 | Modele noi

Lamborghini Urus este gata să devină cel mai rapid SUV din lume: producția începe în luna aprilie

Stefano Domenicali, președintele executiv Lamborghini, a anunțat oficial că SUV-ul Urus va intra în producție în luna aprilie.El va introduce și primul ansamblu hibrid din istoria companiei.
Marti, 23 Februarie 2016 | General

Miroase a trădare? Fost șef la Ferrari, numit în fruntea constructorului rival Lamborghini

După ce a condus divizia de Formula 1 a celor de la Ferrari vreme de șapte ani, Stefano Domenicali a acceptat funcția de președinte Lamborghini. El îl înlocuiește pe Stephan Winkelmann, plecat să coordoneze modelele de performanță Audi RS.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Formula 1

Audi neagă orice interes de a renunţa la Le Mans şi DTM pentru Formula 1

Audi a negat speculaţiile din presă potrivit cărora intenţionează să concureze în Formula 1 din sezonul 2016 şi să se retragă din Campionatul Mondial de Anduranţă şi Campionatul German de Turisme.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Formula 1

Brawn şi Domenicali, incluşi în comisia care va investiga accidentul lui Bianchi

Ross Brawn, Stefano Domenicali şi Emerson Fittipaldi sunt cele mai sonore nume care au fost incluse în comisia care va investiga accidentul lui Jules Bianchi. Rezultatele sunt aşteptate în 3 decembrie.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Formula 1

Domenicali, recrutat de Audi pentru postul de director de dezvoltare pentru afaceri

Stefano Domenicali, fostul şef al Scuderiei Ferrari, va deveni directorul de dezvoltare pentru afaceri al constructorului german Audi începând din luna noiembrie, potrivit presei germane.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Formula 1

Echipa lui Gene Haas va negocia recrutarea lui Domenicali şi Haug

Gene Haas a dezvăluit că va purta negocieri cu Stefano Domenicali şi Norbert Haug pentru ocuparea unor funcţii în echipa americană care va debuta în Formula 1 în 2015 sau 2016.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Formula 1

Alonso sugerează că plecarea lui Domenicali de la Ferrari este pozitivă

Fernando Alonso consideră că decizia lui Stefano Domenicali de a pleca de la Ferrari este una responsabilă, în mijlocul speculaţiilor că spaniolul a avut un cuvânt important de spus în această schimbare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Ferrari în epoca Domenicali: un titlu la constructori şi multe erori strategice

Ferrari a obţinut un singur titlu mondial al constructori, a ratat la limită trei trofee la piloţi şi a fost implicată în câteva controverse şi decizii eronate pe parcursul celor şase ani în care Stefano Domenicali a fost şeful echipei.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Formula 1

Ferrari confirmă înlocuirea lui Domenicali cu Marco Mattiacci în funcţia de şef al echipei

Ferrari a confirmat luni că Stefano Domenicali şi-a dat demisia din funcţia de şef al echipei. Italianul va fi înlocuit de Marco Mattiacci, CEO-ul filialei Ferrari din America de Nord.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Formula 1

Presă: Domenicali ve demisiona luni de la Ferrari şi va fi înlocuit de Marco Mattiacci

Stefano Domenicali va demisiona luni din funcţia de şef al Scuderiei Ferrari şi va fi înlocuit de Marco Mattiacci, în prezent CEO-ul filialei Ferrari din America de Nord, potrivit presei italiene.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Diferenţa pe care trebuie să o recuperăm faţă de Mercedes este evidentă"

Stefano Domenicali a admis că Ferrari are o diferenţă semnificativă de recuperat pentru a ajunge la nivelul rivalilor de la Mercedes, însă este mulţumit de fiabilitatea noului monopost.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

Avancronică F1 2014: Ferrari - echipă de vis pentru revanşă

Ferrari abordează sezonul 2014 cu cea mai puternică linie de piloţi de pe grila de start formată din Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso cu scopul de a obţine primul titlu la piloţi după şapte ani.
Vineri, 14 Februarie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Red Bull poate remedia rapid problemele cu noul monopost"

Stefano Domenicali consideră că Red Bull Racing are abilitatea de a rezolva defecţiunile noului monopost până la startul sezonului competiţional.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Raikkonen munceşte mai mult pentru a-l învinge pe Alonso"

Kimi Raikkonen munceşte semnificativ mai mult decât în precedenta perioadă petrecută la Ferrari cu scopul de a-l putea învinge pe Fernando Alonso, potrivit şefului Stefano Domenicali.
Sambata, 23 Noiembrie 2013 | Formula 1

Brawn negociază revenirea la Ferrari în locul lui Domenicali

Ross Brawn a discutat cu Ferrari posibilitatea de a reveni la echipă în locul lui Stefano Domenicali, informaţie care nu a fost negată de actualul şef al Scuderiei.

Tag-uri similare

Ferrari, Australia, Stefano Domenicali
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru