Stelvio

Joi, 16 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediții speciale pentru Alfa Romeo Giulia, Stelvio și Tonale

Alfa Romeo a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia, Stelvio și Tonale. Botezată Tributo Italiano, aceasta aduce culorile steagului Italiei, precum și simboluri speciale.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo: înlocuitor electric pentru Stelvio, din 2026

Potrivit celor mai noi informații, înlocuitorul lui Alfa Romeo Stelvio va fi un nou model electric. Succesorul primului SUV al mărcii italiene va fi lansat în 2026, pentru ca acesta să fie urmat de o nouă berlină electrică un an mai târziu.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

Viitoarele generații Alfa Romeo Giulia și Stelvio ar putea fi pur electrice

Potrivit unui oficial Alfa Romeo, viitoarea generație a modelelor Giulia și Stelvio va fi pur electrică. Noile modele vor debuta spre finalul acestui deceniu.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia și Stelvio facelift: instrumentar de bord digital și ediție de lansare Competizione

Alfa Romeo Giulia și Stelvio tocmai au primit un facelift pentru a fi mai apropiate de fratele de gamă Tonale. Printre noutăți se numără un instrumentar de bord digital, dar și o ediție de lansare Competizione.
Luni, 28 Martie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Estrema, ediție specială pentru Giulia și Stelvio: suspensie adaptivă și diferențial cu alunecare limitată

Alfa Romeo a prezentat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia și Stelvio, numită Estrema. Mașinile care poartă acest nume vor dispune de suspensie adaptivă și de un diferențial cu alunecare limitată ca dotări standard.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio GT Junior: ediție limitată, echipată cu motorul diesel de 210 CP

Alfa Romeo anunță o nouă ediție limitată pentru SUV-ul Stelvio. Denumită Stelvio GT Junior, aceasta este un omagiu adus modelului GT 1300 Junior pe care marca italiană l-a comercializat în perioada 1965 - 1977.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Alfa Romeo Stelvio: motorizări Euro 6d și versiune Veloce Ti

Versiunea 2021 a lui Alfa Romeo Stelvio va putea fi comandată și în varianta Veloce Ti. Totodată, italienii anunță că toate motorizările SUV-ului respectă normele de poluare Euro 6d, iar sistemele grupate sub denumirea Alfa Connect Services au fost îmbunătățite.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Modele noi

Alfa Romeo Nero Edizione: constructorul italian a lansat o ediție specială pentru Giulia, Stelvio și Giulietta

Alfa Romeo a anunțat introducerea unei ediții speciale Nero Edizione (Black Edition) pentru modelele Giulia, Stelvio și Giulietta, iar comenzile au fost deschise începând cu data de 1 octombrie.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Economic

Alfa Romeo se bucură de vânzări în creștere la început de 2018: Stelvio și Giulia, cele mai căutate modele ale constructorului italian

Alfa Romeo a înregistrat vânzări în creștere în Europa pe primele trei luni din acest an, cu rezultate notabile pe piețe precum Italia, Germania și Franța. Cele mai căutate modele ale constructorului italian au fost Stelvio și Giulia.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo mai are de așteptat până să ajungă la profit: “Pierderile sunt tot mai mici, dar avem nevoie de volume mai mari”

Alfa Romeo nu va avea profit în acest an, după cum a anunțat Sergio Marchionne, șeful grupului Fiat-Chrysler, cu toate că pierderile constructorului s-au micșorat în ultima perioadă.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Industrie

Producția a crescut, dar vânzările celor de la Alfa Romeo au fost sub așteptări în 2017

Alfa Romeo și-a mărit producția cu 62% anul trecut, datorită cererii pentru modele Giulia și Stelvio, dar vânzările companiei au fost sub așteptările șefului său.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mai mare decât Stelvio: Alfa Romeo pregătește un SUV cu 7 locuri și propulsie hibridă

Oficialii Alfa Romeo au dezvăluit că lucrează la dezvoltarea unui nou SUV, mai mare decât Stelvio, care ar urma să beneficieze de propulsie hibridă.
Joi, 08 Iunie 2017 | Industrie

Început lent: Alfa Romeo Giulia s-a vândut modest în primul său an de carieră. Speranțele Alfa se mută pe SUV-ul Stelvio

Sergio Marchionne aștepta între 75.000 și 100.000 de unități Alfa Romeo Giulia vândute pe an, dar modelul italian a vândut în primele 12 luni sub 19.000 de bucăți în Europa, plus 1600 de exemplare în SUA.
Joi, 25 Mai 2017 | DriveTest

Introducere în lumea lui Alfa Romeo Stelvio. Câteva impresii după primul test pe circuitul Motor Park din Adâncata

Alfa Romeo Stelvio este primul SUV al companiei italiene, iar echipa Automarket a avut ocazia să-l pună la încercare pe circuitul Motor Park din Adâncata.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | Modele noi

Primul SUV Alfa Romeo e aici: faceți cunoștință cu Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo a publicat astăzi primele imagini oficiale ale lui Stelvio, SUV-ul cu care italienii vor să atace segmentul crossoverelor sportive. Asul din mânecă: versiunea Quadrifoglio, care vine cu un V6 Biturbo de 510 CP.
Miercuri, 14 Septembrie 2016 | Modele noi

Accidental sau intenționat? Alfa Romeo Stelvio, primul SUV al mărcii italiene, apare într-un clip oficial de prezentare al uzinei Cassino

De azi înainte, imaginile din filmele oficiale produse de constructorii auto ar trebui analizate ceva mai atent și în detaliu. Pentru a nu pierde elemente esențiale, precum un Alfa Romeo Stelvio, viitorul SUV al mărcii, "pierdut" într-o prezentare al fabricii Cassino.
Luni, 23 Mai 2016 | Modele noi

După Giulia, vine primul SUV: Alfa Romeo Stelvio va fi prezentat până la sfârşitul anului

Alfa Romeo Stelvio, mult-aşteptatul SUV al mărcii italiene, va fi prezentat oficial până la sfârşitul acestui an, înainte de a intra în producţie în 2017.
Vineri, 11 Martie 2016 | Modele noi

Planurile Alfa Romeo prind contur: noul SUV Stelvio va fi dezvăluit în toamnă pentru a lupta cu BMW X3 şi Audi Q5

Noul SUV compact Alfa Romeo Stelvio va fi dezvăluit spre sfârşitul acestei toamne şi va avea ca rivali BMW X3 sau Audi A5.
Vineri, 19 Februarie 2016 | Modele noi

Pe când un Dacia Transfăgărășan? Alfa Romeo Stelvio, noul SUV al mărcii, primește numele celei mai cunoscute trecători din Alpi

Mult-așteptatul SUV al celor de la Alfa Romeo va fi denumit după una dintre cele mai spectaculoase trecători din Alpi. Alfa Romeo Stelvio va ieși pe piață în 2017.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Stelvio, Alfa Romeo SUV, Stelvio SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru