Stinger

Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Kia EV4 anunță un succesor electric pentru Stinger

Kia a prezentat oficial noul EV4, un concept al unei viitoare berline electrice. Noul concept poate fi considerat drept succesorul spiritual al lui Stinger, iar modelul de serie va avea și versiuni de performanță.
Joi, 15 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia pregătește un succesor electric pentru Stinger. Va fi cel mai puternic Kia din istorie

Potrivit informațiilor din presă, Kia ar urma să lanseze un succesor electric pentru Stinger. Din primele informații, acesta va fi un model încadrat în clasa executive și ar urma să ofere peste 600 de cai putere.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție de adio pentru Kia Stinger: producție limitată la 1.000 de exemplare

Constructorul asiatic anunță o ediție specială de adio pentru modelul Stinger. Denumită sugestiv Tribute Edition, aceasta va fi replicată în 1.000 de exemplare la nivel global.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

Kia Stinger, retrasă de la vânzare în Marea Britanie. Locul său va fi luat de electrica EV6 GT

Constructorul asiatic de automobile anunță că modelul Stinger a fost retras de pe piața din Marea Britanie. Locul său va fi luat de electrica de performanță EV6 GT, spre finalul acestui an.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Industrie

Kia Stinger ar putea fi scoasă din producție în aprilie 2023

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar din Coreea de Sud, producția modelului Kia Stinger ar urma să fie oprită în aprilie 2023. Motivul este simplu: vânzările nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.
Joi, 26 Mai 2022 | Industrie

SURSE: Producția lui Kia Stinger ar putea lua sfârșit în vara acestui an

Potrivit unor informații apărute în presă, Kia Stinger, unul dintre rivalii lui BMW Seria 4 și Audi S4, urmează să fie scos din producție în vara acestui an. Informația nu a fost confirmată oficial, însă ultimele exemplare ale modelului ar putea fi produse în iunie, după 5 ani de producție.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Stinger facelift: mici îmbunătățiri estetice și noutăți la interior

Kia a publicat primele fotografii și informații referitoare la Stinger facelift. Modelul producătorului asiatic va miza pe câteva noutăți estetice și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior. Momentan, Kia nu a oferit detalii despre gama de motorizări.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Kia Stinger facelift, spionat pe Nurburgring: prezentarea ar urma să aibă loc în luna iulie

Kia Stinger facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic ar urma să fie prezentat în luna iulie, iar conform zvonurilor, motorul V6 de 3.3 litri va livra 385 CP.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | General

Kia ar putea renunța la dezvoltarea unei noi generații Stinger: vânzările nu s-au ridicat la așteptările oficialilor

Vânzările lui Kia Stinger nu se ridică la așteptările oficialilor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii ar putea renunța la o nouă generație. Cu toate acestea, în cursul anului va fi lansat Stinger facelift. Modelul promite atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | General

Viitor incert pentru Kia Stinger: vârful de gamă al producătorului asiatic ar putea dispărea din ofertă

Oficialii Kia nu sunt mulțumiți de vânzările lui Stinger, iar acest lucru pune sub semnul întrebării viitorul GT-ului asiatic. Conform primelor informații, Kia ar putea renunța la o nouă generație Stinger.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Kia Stinger se prezintă

Un model sportiv tânăr venit tocmai din Coreea de Sud se alătură caravanei #RomaniaRoads by Michelin. Este vorba de Kia Stinger, revelația sportivă produsă de marca asiatică, în cea mai puternică versiune disponibilă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Economic

Vânzări-record pentru Kia în Europa: aproape 500.000 de unități în 2018, creștere de 36% la vânzările de electrice și hibrizi

Kia a înregistrat vânzări-record în 2018, la nivel european, cu aproape 500.000 de unități. Sud-coreenii au reușit o creștere de 36% a vânzărilor de mașini electrice și hibrizi, în timp ce cota lor de piață în Europa a ajuns la 3.2%, cel mai mare nivel de până acum.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Drive Teste

Prim contact cu Kia Stinger, cel mai rapid Kia din istorie: grand tourer cu aspirații premium

Kia Stinger a fost lansat oficial și în România. Am "testat" modelul constructorului asiatic, iar primele semne sunt bune. Rămâne de văzut dacă publicul se va orienta către showroom-urile Kia sau dacă va opta, în continuare, pe soluțiile producătorilor premium.

Tag-uri similare

Kia Stinger, stinger, test drive kia stinger
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru