Stonic

Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Kia introduce versiunea GT Line și pentru Stonic facelift: accesorii speciale de exterior și noutăți la interior

Kia Stonic facelift va fi disponibil și în versiune GT Line. Producătorul asiatic propune noutăți la nivel estetic, dar și câteva elemente speciale pentru interior. Gama de motorizări include și propulsoarele echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

Primele imagini și detalii despre Kia Stonic facelift: crossover-ul primește motorizare mild-hybrid de până la 120 CP și ecran de 8 inch

Kia a publicat primele imagini cu Stonic facelift, care primește în premieră motorizare mild-hybrid în versiuni de 100 CP și 120 CP, dar și un ecran de 8 inch la interior și noi sisteme de asistență.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Economic

Vânzări-record pentru Kia în Europa: aproape 500.000 de unități în 2018, creștere de 36% la vânzările de electrice și hibrizi

Kia a înregistrat vânzări-record în 2018, la nivel european, cu aproape 500.000 de unități. Sud-coreenii au reușit o creștere de 36% a vânzărilor de mașini electrice și hibrizi, în timp ce cota lor de piață în Europa a ajuns la 3.2%, cel mai mare nivel de până acum.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Kia va introduce versiuni micro-hibrid pentru Sportage și Cee’d: tehnologia ar putea ajunge și pe viitorul Niro EV

Kia a anunțat introducerea unor versiuni micro-hibrid pentru modelele Sportage și Cee’d. Tehnologia ar putea să fie adoptată și de viitorul SUV electric Niro EV.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Kia are o soluție pentru scăderea vânzărilor de mașini diesel: va lansa mai multe modele electrice

Kia va răspunde la scăderea vânzărilor de mașini diesel prin lansarea mai multor modele electrice, deși clienții se îndreaptă mai degrabă spre mașinile cu motoare pe benzină.

Tag-uri similare

Kia, masini electrice Kia, kia stonic, Stonic, masini elecrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru