Sunet

Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Constructorii auto aleg sunetele artificiale pentru mașinile electrice: Mercedes-AMG colaborează cu formația rock Linkin Park

Producătorii auto încearcă să găsească cele mai potrivite sunete artificiale pentru mașinile electrice, pentru a se asigura că pietonii le vor auzi în trafic.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Formula 1

Mercedes testează evacuarea în formă de pâlnie pentru îmbunătăţirea sunetului motorului

Mercedes testează la Barcelona un nou sistem de evacuare în formă de pâlnie care teoretic ar trebui să îmbunătăţească sunetul motorului.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Formula 1

Renault: "Soluţia pentru sunetul motoarelor este creşterea turaţiei maxime şi eliminarea debitului maxim"

Renault susţine că sunetul motoarelor poate fi îmbunătăţit doar prin schimbarea regulamentului: creşterea turaţiei maxime a unităţilor şi eliminarea debitului maxim al carburantului în motor.
Marti, 18 Martie 2014 | Formula 1

Critici dure la adresa sunetului motoarelor: "Din tribune nu poţi auzi monoposturile când intră pe linia dreaptă"

Organizatorii Marelui Premiu al Australiei au criticat dur sunetul noilor motoare, iar Bernie Ecclestone face presiuni pentru îmbunătăţirea acestuia în următoarele curse.
Sambata, 12 Iunie 2010 | Tehnologie

Modelul electric Nissan Leaf va dezvolta sunete artificiale

Din cauza faptului ca un model 100% electric nu poate fi auzit de toți pietonii la rulare, Nissan a dotat primul său model electric cu difuzoare care țin locul sunetelor unui motor clasic.
Duminica, 13 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Lexus LF-A imita sunetul masinilor de Formula 1

Oficialii Lexus au prezentat un film cu modelul LF-A in care principala calitate evidentiata a fost sunetul produs de motor, acesta fiind asemanator masinilor din Formula 1.
Marti, 28 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Cum suna motorul lui Aston Martin One-77

Imaginile filmate de un amator surprind sunetul celui mai nou supercar Aston Martin, exclusivistul One-77, prezentat weekend-ul trecut la Concorso d'Eleganza.
Joi, 19 Februarie 2009 | Video

VIDEO: Cum suna si cum "alearga" noul Pagani Zonda R

Pagani a reusit sa dea nastere unui supercar cu performante de invidiat: Zonda R. Modelul a iesit "la incalzire" pe pista de la Monza.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru