Supercar Ford

Marti, 30 Octombrie 2018 | Modele noi

Ford lansează o nouă ediție specială pentru supercarul GT: Carbon Series are jante din fibră de carbon și 18 kilograme în minus

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea specială GT Carbon Series. Americanii au pregătit un supercar mai ușor cu 18 kilograme mulțumită utilizării unor materiale mai ușoare pentru jante și pentru sistemul de evacuare.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Producția lui Ford GT, extinsă pe o perioadă de doi ani: americanii vor asambla încă 350 de exemplare

Ford a anunțat că producția supercarului GT va fi extinsă pe o perioadă de doi ani, timp în care vor fi asamblate încă 350 de exemplare. Livrările în Europa au început în februarie 2018.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Modele noi

S-a făcut lumină: noul Ford GT are 647 de cai putere și poate atinge 347 de km/h

Ford a dezvăluit oficial performanțele finale ale supercarului GT. Cu o viteză maximă de 347 km/h, supercarul este cel mai rapid model din istoria companiei.
Joi, 03 Februarie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Ford GT ar putea fi un hibrid de talia lui Porsche 918 Spyder

Ford intenţionează să readucă pe piaţă un urmaş al modelului GT. Se anticipează că sub caroseria din fibră de carbon se va afla un ansamlu hibrid, similar celui de pe Porsche 918 Spyder.
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Autoipoteze

Ford GT ar putea renaşte în următorii patru ani

Întrebat despre posibilitatea de vedea pe stradă un urmaş al lui Ford GT, un oficial al companiei americane a declarat că la Detroit se iau decizii ce nu pot fi comentate în presă.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Succesorul lui Ford GT va fi un model ecologic

Ford se gândeşte să lanseze un succesor al modelului GT. În cazul în care acesta va debuta pe piaţă, vom vorbim de un supercar ecologic, cel mai probabil un model electric.

Tag-uri similare

Ford, supercar, modele noi Ford, GT, Ford GT, supercar Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru