Supercar Lamborghini

Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat SC20: supercar-ul unicat nu are plafon și este echipat cu un V12 de 770 CP

Lamborghini SC20 este un supercar unicat dezvoltat pe actuala generație Avantador. Modelul nu are plafon, iar motorul V12 de 6.5 litri produce 770 CP și 720 Nm.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Lamborghini prezintă Huracan STO: modelul de stradă preia elemente aerodinamice de pe versiunea de circuit. Roți motrice spate și motor V10 cu 640 CP

Lamborghini Huracan STO a fost prezentat oficial. Noul supercar va fi echipat cu un motor V10 de 5.2 litri care dezvoltă 640 CP, iar resursele vor fi transmise exclusiv către roțile de pe puntea spate. În plus, Huracan STO mizează și pe o serie de noutăți la nivel aerodinamic.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Update: Lamborghini a publicat o imagine teaser care anunță o versiune nouă a hypercar-ului Sian: lansarea va avea loc în 8 iulie

Lamborghini va prezenta un model nou în 8 iulie. Conform surselor apropiate companiei, italienii ar urma să lanseze versiunea roadster a hypercar-ului Sian.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Lamborghini destinat circuitului: motor V12 aspirat natural cu 830 CP

Divizia Lamborghini Squadra Corse pregătește un nou supercar pentru circuit. Modelul va fi echipat cu un motor V12 capabil să ofere până la 830 de cai putere. Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la jumătatea anului.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Teaser video cu viitorul model pregătit de Lamborghini: supercar-ul va fi prezentat la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou supercar. Conform informațiilor, italienii pregătesc un model cu sistem de propulsie plug-in hybrid și cu un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Lamborghini prezintă Huracan Evo Spyder: 640 CP și plafon retractabil care poate fi operat până la 50 km/h

Lamborghini a publicat primele fotografii și detalii referitoare la Huracan Evo Spyder. Versiunea cu plafon retractabil a supercar-ului italian va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 31 August 2017 | General

Supercar cu potențial de învechire: unul dintre cele trei Lamborghini Veneno produse este scos la vânzare pentru 8 milioane de euro

Lamborghini Veneno este supercarul care marca în 2013 cei 50 de ani de existență ai brandului italian. A fost una dintre cele mai rare mașini produse de italieni, de unde și prețul exorbitant la revânzare.
Vineri, 10 Martie 2017 | Modele noi

După Urus hibrid, vine un Lamborghini electric? "Suntem interesați, dar nu se va întâmpla înainte de 2025"

Lamborghini ar putea lansa un model electric, însă acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de 2025, întrucât constructorul vrea să păstreze caracteristicile supercarurilor sale în termeni de performanță.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Lamborghini testeaza Jota, inlocuitorul lui Murcielago

Lamborghini testeaza pe o pista secreta a grupului Volkswagen inlocuitorul lui Murcielago. Viitorul supercar ar urma sa adopte un motor V12 de 700 de cai si o caroserie din aluminiu si fibra de carbon.

Tag-uri similare

Lamborghini, Lamborghini Murcielago, supercar Lamborghini, Lamborghini Jota, Haldex, Lamborghini spionat, succesorul lui Murcielago
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru