SUV compact

Joi, 10 August 2023 | Modele noi

Mitsubishi prezintă noul Xforce. SUV-ul compact nu va fi oferit în Europa

Constructorul asiatic de automobile prezintă noul Xforce, un SUV compact care urmează să fie produs în Indonezia. Acesta nu va fi oferit pe piața din Europa.
Luni, 31 Iulie 2023 | Modele noi

Mitsubishi dezvăluie un nou SUV compact. Debutul oficial, în august

Mitsubishi a publicat primele imagini oficiale cu exteriorul unui viitor SUV compact de serie. Noul model, încă nebotezat, va fi prezentat oficial în 10 august.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii lucrează la un rival pentru Volkswagen ID.3 și Renault Megane E-Tech

Constructorul chinez de automobile Zeekr a publicat o serie de imagini cu al treilea model din gamă, un SUV compact cu zero emisii. Va fi disponibil și în Europa.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul model electric polonez ar putea debuta în 2025. Dezvoltat pe arhitectură Geely

Izera, o companie auto din Polonia, intenționează să lanseze primul model cu zero emisii din această țară în 2025. Acesta va fi dezvoltat pe o arhitectură a chinezilor de la Geely.
Miercuri, 17 August 2022 | Modele noi

Noul Dodge Hornet: geamănul lui Alfa Romeo Tonale debutează cu până la 289 CP

Dodge a publicat primele imagini și informații despre noul SUV compact Hornet. Acesta este disponibil, inclusiv, cu o motorizare electrificată cu 289 de cai putere.
Marti, 08 Martie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noul Renault Austral: 5 lucruri esențiale despre urmașul lui Kadjar + VIDEO

Ultima "armă" din arsenalul Renault, cu care francezii vor să recucerească segmentul C, este un SUV compact, denumit Austral. Noi am zburat până la Paris ca să-l vedem în premieră, dar mai ales să-i aflăm toate secretele. Acum așternem pe foaie 5 lucruri esențiale despre noul model al producătorului din Hexagon.
Marti, 08 Februarie 2022 | Modele noi

Acesta este Alfa Romeo Tonale: primul model plug-in hybrid al italienilor, cu până la 275 CP

În prezența lui Valtteri Bottas și Guanyu Zhou (ambii piloți Alfa Romeo F1), Jean-Philippe Imparato, șeful mărcii italiene, a prezentat primul model din noua eră Alfa Romeo. Este vorba despre SUV-ul compact Tonale.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault Austral, cu un pas mai aproape de lansare. Va fi oferit numai cu motoare hibrid pe benzină

Renault anunță că viitorul SUV compact Austral a intrat în ultimele faze de dezvoltare. Cu această ocazie, constructorul francez de automobile a dezvăluit că gama de motorizări va fi compusă exclusiv din unități hibrid pe benzină.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Kadjar își schimbă numele în Renault Austral

Constructorul francez de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV compact: Austral. Acesta va înlocui modelul Kadjar și va fi dezvăluit în primăvara anului viitor.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep Compass facelift a fost prezentat în China: mici modificări de design și îmbunătățiri pentru interior

Jeep Compass facelift a fost prezentat în cadrul Saloului Auto de la Guangzhou din China. SUV-ul constructorului american mizează acum pe o câteva noutăți la nivelul designului și pe o serie de îmbunătățiri în dreptul interiorului.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Tiguan facelift în România: start de la aproape 24.500 de euro

Volkswagen Tiguan facelift poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul compact dezvoltat de nemți are un preț de pornire de 24.479 de euro. Versiunea plug-in hybrid și varianta de performanță R încă nu sunt disponibile.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Hyundai Tucson: asiaticii au finalizat testele și pregătesc lansarea din 15 septembrie

Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile viitorului Tucson. Fotografiile au fost realizate în Cehia și Austria în timpul testelor finale pentru dezvoltarea noului SUV. Lansarea noii generații Tucson va avea loc în 15 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Peugeot a prezentat 3008 facelift: noutăți de design, sisteme de asistență îmbunătățite și versiuni plug-in hybrid cu până la 300 CP

Peugeot a publicat primele imagini și detalii referitoare la 3008 facelift. Francezii au pregătit câteva modificări exterioare, noutăți la interior, iar gama de motorizări continuă să ofere unități diesel, benzină și plug-in hybrid.
Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul SUV Kia Sonet: nu există planuri pentru lansarea în Europa

Kia a publicat prima schiță oficială cu Sonet, un viitor SUV compact ce va fi produs în India. Constructorul spune că nu are planuri pentru lansarea acestui model în Europa.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Skoda Karoq facelift: cehii pregătesc motorizări mild-hybrid și îmbunătățiri pentru interior

Skoda va prezenta Karoq facelift în 2021. Cehii pregătesc câteva modificări minore pentru partea exterioară, tehnologii noi pentru interior și, conform surselor, motorizări mild-hybrid preluate din portofoliul modelului Octavia.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Industrie

Alfa Romeo va elimina Giulietta din gamă în acest an: modelul va fi înlocuit de viitorul SUV Tonale

Alfa Romeo a anunțat că modelul Giulietta va fi eliminat din gamă în acest an, locul său urmând să fie luat de noul SUV Tonale, a cărui lansare este așteptată în viitorul apropiat.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima schiță oficială cu Mercedes-Benz GLA: noul SUV compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație GLA. SUV-ul compact va fi echipat cu o mulțime de tehnologii moderne, în timp ce spațiul interior va crește considerabil. Prezentarea noului GLA va avea loc în 11 decembrie.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLA: SUV-ul compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLA. De această dată, nemții scot în evidență bancheta spate a noului SUV. Aceasta va culisa și va putea fi rabatată într-o configurație 40:20:40.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale au "scăpat" pe internet: SUV-ul debutează în 2020 și va primi și versiune plug-in hybrid

Primele imagini cu viitorul SUV Alfa Romeo Tonale au ajuns, "accidental", pe internet. Modelul producătorului italian preia o mare parte dintre formele conceptului cu același nume prezentat în luna martie la Geneva.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Fiat, Skoda, productie, Seat, Germania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru