Suv electric ford

Miercuri, 20 Martie | Masini electrice si hibride

Ford amână lansarea unui viitor SUV electric pentru 2026

Potrivit informațiilor din presă, Ford ar fi amânat lansarea unui viitor SUV electric cu 3 rânduri de scaune. Constructorul american se va concentra mai mult asupra dezvoltării unui viitor model electric accesibil.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford publică noi imagini cu viitorul SUV electric bazat pe platformă Volkswagen

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul SUV electric, bazat pe platformă Volkswagen. Acesta va debuta în 21 martie.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Industrie

Viitorul model electric Ford pe platformă VW ar putea fi un SUV compact

Ford va utiliza platforma MEB a grupului Volkswagen în vederea unui model electric pentru piața europeană, iar presa britanică susține că acesta va lua forma unui SUV compact.
Vineri, 19 Martie 2021 | Industrie

Presa americană: Ford va lansa un nou SUV electric în 2022

Ford pregătește lansarea unui nou SUV electric, pe aceeași platformă cu Mustang Mach-E, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor neoficiale din presa americană.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Tehnologie

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va primi actualizări over-the-air: "Unele update-uri vor putea fi instalate și în mai puțin de două minute"

Ford a oferit o serie de informații noi referitoare la modul în care actualizările over-the-air vor avea loc la nivelul sistemului integrat pe noul SUV electric Mustang Mach-E. Conform reprezentanților Ford, multe dintre update-uri vor fi realizate în mai puțin de două minute.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Elon Musk, “încântat” de lansarea primului SUV electric de la Ford: “Ar trebui să-i încurajeze și pe ceilalți producători să meargă pe același drum”

Șeful Tesla s-a declarat “încântat” de lansarea lui Mustang Mach-E, primul SUV electric al celor de la Ford. Elon Musk susține că anunțul Ford ar trebui să-i încurajeze și pe ceilalți producători “să meargă pe același drum”.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a prezentat noul SUV electric Mustang Mach-E: versiunea GT propune tracțiune integrală și 465 CP, iar variantele cu roți motrice spate promit o autonomie de până la 600 de kilometri

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Mustang Mach-E. SUV-ul electric al companiei va fi disponibil atât cu roți motrice spate, cât și în variantă cu tracțiune integrală. Cea mai generoasă versiune va oferi o autonomie de până la 600 de kilometri, în timp ce varianta orientată către performanță Mach-E GT va dezvolta 465 de cai putere.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E, primul SUV electric al companiei americane, va fi prezentat la Los Angeles: listele de precomenzi se deschid în 18 noiembrie

Primul SUV electric pregătit de Ford va purta numele Mustang Mach-E. Modelul va fi expus în premeră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles și promite o autonomie electrică de până la 600 de kilometri.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | General

Ford semnează un parteneriat cu actorul Idris Elba: în 18 noiembrie, britanicul va împărți scena cu viitorul SUV electric

Ford pregătește o campanie specială pentru promovarea viitorului SUV electric. Conform reprezentanților companiei, lansarea SUV-ului electric va fi primul eveniment în cadrul căruia își va face apariția și actorul britanic Idris Elba.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul SUV electric Ford: modelul va fi prezentat în 18 noiembrie, iar bateriile vor asigura o autonomie de până la 600 de kilometri

Primul SUV electric Ford va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii noiembrie. Modelul constructorului american promite o autonomie de până la 600 de kilometri.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Teaser video cu prototipul viitorului SUV electric Ford: conceptul ar putea debuta în luna noiembrie

Ford a publicat un teaser video care anunță conceptul viitorului SUV electric Mach-E (nume neconfirmat). Conform surselor, prototipul va fi expus la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Conceptul viitorului SUV electric Ford ar putea fi prezentat în noiembrie: design inspirat de Mustang și autonomie de 480 de kilometri

Ford ar putea expune conceptul viitorul SUV electric în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, sugerează voci apropiate companiei americane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul SUV electric produs de Ford va fi prezentat în cursul acestui an: design inspirat de Mustang și autonomie de peste 480 de kilometri

Primul SUV electric dezvoltat de Ford va fi prezentat în cursul acestui an, debutul comercial urmând să aibă loc în prima parte a lui 2020. Modelul va avea un design inspirat de Mustang și o autonomie de peste 480 de kilometri.

Tag-uri similare

Ford, SUV Ford, suv electric ford, Ford Mach 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru