SUV Ford

Vineri, 29 Martie | Industrie

Ford ar putea construi un SUV nou cu motor hibrid în Spania

Ford ar putea construi, în viitorul apropiat, un viitor model în Spania. Acesta va fi un SUV nou, cu motor hibrid, care ar urma să fie produs la uzina de la Valencia.
Vineri, 19 Martie 2021 | Industrie

Presa americană: Ford va lansa un nou SUV electric în 2022

Ford pregătește lansarea unui nou SUV electric, pe aceeași platformă cu Mustang Mach-E, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor neoficiale din presa americană.
Vineri, 29 Mai 2020 | Modele noi

Video. Prototipurile viitorului Ford Puma ST, surprinse pe Nurburgring: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova debutează în acest an

Prototipurile viitorului Ford Puma ST au fost spionate în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de performanță a SUV-ului american va fi prezentată în acest an, iar conform surselor, aceasta va fi echipată cu motorul de 1.5 litri de 200 CP.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | General

Ford semnează un parteneriat cu actorul Idris Elba: în 18 noiembrie, britanicul va împărți scena cu viitorul SUV electric

Ford pregătește o campanie specială pentru promovarea viitorului SUV electric. Conform reprezentanților companiei, lansarea SUV-ului electric va fi primul eveniment în cadrul căruia își va face apariția și actorul britanic Idris Elba.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul SUV electric Ford: modelul va fi prezentat în 18 noiembrie, iar bateriile vor asigura o autonomie de până la 600 de kilometri

Primul SUV electric Ford va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii noiembrie. Modelul constructorului american promite o autonomie de până la 600 de kilometri.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Teaser video cu prototipul viitorului SUV electric Ford: conceptul ar putea debuta în luna noiembrie

Ford a publicat un teaser video care anunță conceptul viitorului SUV electric Mach-E (nume neconfirmat). Conform surselor, prototipul va fi expus la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Conceptul viitorului SUV electric Ford ar putea fi prezentat în noiembrie: design inspirat de Mustang și autonomie de 480 de kilometri

Ford ar putea expune conceptul viitorul SUV electric în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, sugerează voci apropiate companiei americane.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Ford prezintă noua generație Kuga: design nou, interior modificat și o gamă completă de motorizări hibride

Ford a prezentat noua generație Kuga. SUV-ul producătorului american are acum un design nou, un interior cu accesorii moderne, o gamă bogată de tehnologii de siguranță și o serie de motorizări electrificate. Kuga va fi oferit în versiuni mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid.
Joi, 28 Martie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Ford Kuga: SUV-ul americanilor va fi prezentat în 2 aprilie

Ford va expune noua generație Kuga în 2 aprilie în cadrul unui eveniment desfășurat în Amsterdam. Primul clip teaser dezvăluie doar câteva detalii de caroserie.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul SUV electric produs de Ford va fi prezentat în cursul acestui an: design inspirat de Mustang și autonomie de peste 480 de kilometri

Primul SUV electric dezvoltat de Ford va fi prezentat în cursul acestui an, debutul comercial urmând să aibă loc în prima parte a lui 2020. Modelul va avea un design inspirat de Mustang și o autonomie de peste 480 de kilometri.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Modele noi

Ford Puma: al doilea model de la Craiova va fi un SUV de clasă mică și va fi produs alături de Ecosport

Noul SUV de clasa mică pe care îl va produce Ford la uzina de la Craiova va primi numele Puma, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 13 Octombrie 2016 | General

Ford țintește mamele moderne, tinerii de 30 de ani și pensionarii: alte două noi SUV-uri programate până în 2020

Automarket a stat de vorbă cu mai mulți oficiali Ford despre strategia companiei în domeniul SUV-urilor. Americanii au promis cinci modele noi, adresat unor trei categorii de clienți.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Edge, rivalul direct al lui Volkswagen Touareg, debutează la Frankfurt

Ford vine cu toată gama de SUV-uri la Salonul Auto de la Frankfurt. Noutatea principală este Edge, fratele mai mare al lui Kuga.
Sambata, 15 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ford Everest este un SUV bazat pe modelul Ranger ce va fi vândut pe piețele din Asia

Ford a prezentat oficial un nou model 4x4 numit Everest. Noul SUV va debuta anul viitor, folosește platforma modelului pick-up Ranger și este dedicat piețelor din Asia și Australia.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Ford Edge, fratele mai mare al lui Kuga, va fi lansat în Europa în 2015

Ford a prezentat cea de-a doua generaţie a lui Edge în versiunea sa globală. SUV-ul americanilor va fi vândut şi în Europa începând cu anul 2015 şi este fratele mai mare al lui Kuga.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Industrie

Ford vrea să-şi tripleze vânzările de SUV-uri după lansarea noilor EcoSport şi Edge

Ford vinde în Europa aproximativ 100.000 de SUV-uri pe an, dar americanii vor să tripleze această valoare după lansarea modelelor EcoSport şi Edge.

Tag-uri similare

modele noi Ford, noutati Ford, Ford EcoSport, vanzari Ford, poze Ford, EcoSport, Ford Europa, Ford Edge, SUV Ford, Edge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru