SUV Hyundai

Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Modele noi

Hyundai pregătește un SUV de segment B pentru piața europeană: noul model Bayon va fi lansat în prima parte din 2021

Hyundai Bayon este numele viitorului SUV de segment B pe care constructorul asiatic îl va lansa pe piața europeană în prima jumătate a anului viitor. Producătorul spune că numele SUV-ului este inspirat de orașul Bayonne din sud-vestul Franței.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu noua generație Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul va fi echipat cu accesorii noi de caroserie și cu elemente speciale de interior. Cel mai probabil, asiaticii vor pregăti noutăți și la nivelul suspensiilor.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Hyundai Tucson: asiaticii au finalizat testele și pregătesc lansarea din 15 septembrie

Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile viitorului Tucson. Fotografiile au fost realizate în Cehia și Austria în timpul testelor finale pentru dezvoltarea noului SUV. Lansarea noii generații Tucson va avea loc în 15 septembrie.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, spionat pe circuit: SUV-ul de performanță ar urma să ofere peste 200 CP

Prototipurile viitorului Hyundai Kona N au fost surprinse în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic promite un comportament dinamic îmbunătățit și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi lansat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului Hyundai Kona N a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. SUV-ul de performanță va fi lansat în scurt timp și, conform surselor, va fi echipat cu motorul de 2.0 litri disponibil în acest moment pe Hot Hatch-ul i30 N.
Luni, 09 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea miza pe motorul de 2.0 litri al actulului Hot Hatch i30 N

Viitorul Hyundai Kona facelift va fi disponibil și într-o versiune de performanță dezvoltată de divizia N. Conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să mizeze pe motorul de 2.0 litri care în prezent poate fi comandat într-o versiune de 275 CP pe Hot Hatch-ul i30 N.
Joi, 21 Martie 2019 | Modele noi

Hyundai prezintă versiunea Tucson N Line: motor diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid, aspect sportiv și suspensii mai rigide

Hyundai a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tucson N Line. Versiunea pregătită de asiatici oferă modificări estetice, mici îmbunătățiri la interior și o suspensie ceva mai rigidă. Trei motoare vor fi disponibile pe Tucson N Line, noutatea fiind apariția versiunii diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid.
Luni, 18 Februarie 2019 | Modele noi

Hyundai pregătește un crossover urban de clasă mini, cu lansare în aprilie la New York: “Va fi mai mic decât Kona”

Hyundai a confirmat lansarea unui nou SUV de segment A, pe care îl va prezenta în aprilie la salonul de la New York. “Va fi mai mic decât Kona și va avea un design diferit,” au precizat coreenii.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarele i20 N și Tucson N: Hot-Hatch-ul asiatic va avea 250 CP, iar SUV-ul de performanță promite peste 340 CP

Hyundai pregătește modele noi de performanță. i20 N ar urma să debuteze la începutul anului viitor, în timp ce Tucson N va fi gata până la începutul lui 2021.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Concepte

Hyundai și brandul său premium Genesis cochetează cu ideea unui SUV premium: GV80 Concept ar putea rivaliza cu BMW X5

Hyundai a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York un nou produs al brandului său premium Genesis. Este vorba despre conceptul Genesis GV80, creat pentru a anticipa un viitor SUV.
Luni, 26 Mai 2014 | Intern

Preţuri Hyundai Grand Santa Fe în România: pornire de la 45.200 euro

Importatorul Hyundai în România a dezvăluit preţurile versiunii cu ampatament mărit a lui Grand Santa Fe pe piaţa internă. SUV-ul de segment E pleacă de la 45.227 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Hyundai, modele noi Hyundai, noutati Hyundai, preturi Hyundai, SUV Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru