SUV Lexus

Joi, 06 Februarie 2020 | General

Standul Lexus din cadrul Salonului Auto de la Geneva: debut european pentru SUV-ul electric UX 300e și pentru LC 500 Convertible

Lexus va expune noile UX 300e și LC 500 Convertible în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Alături de cele două modele de serie, japonezii vor aduce și prototipul electric LF-30.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Modele noi

Lexus nu exclude lansarea unui SUV de performanță: UX este candidatul perfect

Lexus UX, cel mai mic SUV din gama constructorului japonez, ar putea primi o versiune de performanță. Pentru moment, cel mai puternic UX oferă 178 de cai putere mulțumită unui sistem hibrid de propulsie.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Concepte

LF-1 Limitless: prima imagine teaser cu prototipul care va dicta designul viitoarelor SUV-uri Lexus

Lexus aduce conceptul LF-1 Limitless în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Prototipul ar urma să dicteze designul viitoarelor SUV-uri din gama constructorului nipon.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Lexus NX, noul SUV compact premium al mărcii japoneze

Lexus a prezentat la Paris versiunea de serie a lui NX, un SUV de segment compact care va rivaliza modele precum Audi Q5, BMW X3 şi Mercedes-Benz GLK.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Modele noi

Lexus analizează posibilitatea dezvoltării unui SUV mai mic decât NX

Gama Lexus s-ar putea îmbogăţi cu un SUV mai mic decât viitorul NX. Japonezii analizează posibilitatea comercializării unui SUV de segment B, cea mai populară clasă pe piaaţ din Europa.

Tag-uri similare

Lexus, Beijing, modele noi Lexus, Lexus NX, Salonul Auto Beijing, noutati Lexus, poze Lexus, Beijing 2014, SUV Lexus, NX 200t
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru