SUV Seat

Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Seat Tarraco a intrat oficial în producție: modelul dezvoltă 245 CP și are o autonomie electrică de până la 49 de kilometri

Seat Tarraco e-Hybrid a intrat oficial în producție la uzina Grupului Volkswagen din Wolfsburg. SUV-ul plug-in hybrid dezvoltat de constructorul spaniol dezvoltă până la 245 de cai putere, iar bateria cu capacitate de 13 kWh promite o autonomie electrică de 49 de kilometri (WLTP).
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Arona: motor de 1.5 litri benzină de 150 CP și transmisie automată

Seat a introdus în oferta SUV-ului Arona o versiune echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere cuplat exclusiv la o transmisie automată cu șapte trepte. Noua variantă este deja disponibilă pentru comandă în Europa.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Tarraco: SUV-ul poate fi comandat cu motor diesel, transmisie automată și roți motrice față

Seat anunță că SUV-ul Tarraco poate fi comandat și într-o configurație cu motor diesel, roți motrice față și transmisie automată. Din 2021, Tarraco va fi disponibil și în variantă plug-in hybrid.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor debutează la Geneva: modelul va miza pe un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță a brand-ului Seat, va fi prezentat la Geneva. Modelul va miza pe un sistem plug-in hybrid pe care producătorul ar urma să-l "împrumute" de pe noul Cupra Leon eHybrid.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Seat Tarraco primește o versiune nouă: motor pe benzină de 150 CP și cutie automată cu șapte trepte

Seat a introdus o versiune nouă pentru Tarraco. Cel mai mare SUV din gama producătorului spaniol poate fi comandat cu un motor pe benzină de 150 CP, cutie automată și roți motrice față.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Intern

Seat Tarraco poate fi comandat și în România: start de la 26.800 de euro

Seat Tarraco, cel mai mare SUV disponibil în gama constructorului spaniol, poate fi comandat și în România. Cea mai accesibilă versiune pleacă de la 26.754 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri și 150 CP. Vârful de gamă este un diesel de 190 CP echipat cu tracțiune integrală și transmisie automată cu 7 rapoarte.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Industrie

Seat a demarat producția noului Tarraco: cel mai mare SUV din gama constructorului spaniol este asamblat la Wolfsburg

Primele exemplare Seat Tarraco au părăsit poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg. Cel de-al treilea SUV din gama constructorului spaniol poate fi comandat atât într-o variantă cu 5 locuri, cât și într-o versiune cu 7 locuri.
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Seat Tarraco: SUV-ul cu 7 locuri va fi lansat în acest an

Seat a publicat un teaser video cu viitorul Tarraco. SUV-ul cu 7 locuri va fi produs pe platforma MQB a Grupului Volkswagen și ar urma să fie lansat până la finalul anului curent.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Modele noi

Noul SUV Seat cu 7 locuri ar fi primit numele Tarraco: anunțul sindicatelor nu este confirmat de constructor

SUV-ul cu 7 locuri pe care Seat îl va lansa în acest an se va numi Tarraco, potrivit sindicatului muncitorilor, însă constructorul spaniol a refuzat să comenteze informația.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Modele noi

Seat va lansa în 2020 un SUV coupe sportiv bazat pe conceptul 20V20: modelul ar putea fi dezvoltat sub brandul Cupra

Seat a confirmat lansarea unui SUV coupe sportiv în 2020 care va prelua numeroase elemente de design de la conceptul 20V20 prezentat în 2015. Modelul ar putea fi dezvoltat sub brandul Cupra și ar putea avea propulsie hibridă.
Sambata, 29 Iulie 2017 | Modele noi

Seat a ales 9 potențiale nume pentru SUV-ul cu 7 locuri: de la Abrera la Teide

Seat a anunțat cele 9 nume din care va fi aleasă denumirea viitorului SUV cu 7 locuri pregătit de constructorul spaniol. Printre numele de pe listă figurează Abrera, Aranda, Tarifa sau Teide.
Vineri, 02 Iunie 2017 | General

Seat vrea ca tu să alegi numele viitorului SUV cu șapte locuri: start în concursul #Seatseekingname

Seat a lansat concursul #Seatseekingname. Toți fanii producătorului iberic pot trimite propuneri cu numele viitorului SUV. Câștigătorul va fi anunțat pe 15 octombrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Seat Leon va primi în 2019 o versiune electrică bazată pe Volkswagen e-Golf. Alte modele electrice vor urma după 2020

Pe lângă deja-anunţatul Seat e-Mii electric, spaniolii pregătesc o versiune electrică pentru Leon în 2019, iar Ibiza ar putea primi de asemenea o astfel de variantă.
Joi, 23 Martie 2017 | Modele noi

Seat va lansa încă un SUV în 2018: va fi poziționat peste Ateca și va avea versiuni cu 5 și 7 locuri

Seat a confirmat oficial lansarea unui nou SUV, care va fi poziționat în gamă peste Ateca, va fi disponibil în versiuni cu 5 și 7 locuri și va fi prezentat în 2018.
Vineri, 03 Februarie 2017 | Modele noi

Seat pregătește cel mai important model din gamă: un SUV sportiv inspirat din Porsche Macan ar putea fi lansat în 2020

Seat a confirmat că ar putea lansa în preajma anului 2020 un crossover pe modelul lui Porsche Macan care să reprezinte o combinație între o spotivă și un SUV. Modelul ar urma să devină cel mai important din gama Seat.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Modele noi

La timp pentru cadoul de Crăciun de anul viitor: Seat Arona se lansează pe piaţă în decembrie 2017

Seat Arona, noul SUV de mici dimensiuni al constructorului spaniol, se lansează pe piaţă în decembrie 2017 şi va reprezenta un rival pentru Nissan Juke sau Renault Captur.
Joi, 26 Mai 2016 | Modele noi

Seat Ateca va avea un frăţior: un crossover subcompact vine în 2017 ca rival pentru Nissan Juke

Seat a confirmat că va lansa un crossover de dimensiuni mai mici în 2017 care se va alătura noii game de modele inaugurată de SUV-ul Ateca.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Primul SUV spaniol este aici: Seat Ateca împrumută designul lui Leon și devine fratele lui VW Tiguan

Primele imagini cu Seat Ateca au apărut cu puţin timp înainte de lansarea oficială. Primul SUV al mărcii Seat împrumută designul lui Leon şi are până la 184 CP.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Seat: "Viitoarele noastre modele vor avea un design mai îndrăzneț decât cele de la Volkswagen"

Jurgen Stackmann, șeful Seat, consideră că marca se află în poziția în care să abordeze un design mai îndrăzneț pentru viitoarele creații.
Marti, 09 Iunie 2015 | Modele noi

Seat pregătește un competitor al lui Nissan Juke

Spaniolii de la Seat vor să intre în segmentul lui Nissan Juke. Potrivit englezilor de la Autocar, marca iberică va fi prima din concernul Volkswagen care va lansa un model în nișa crossoverelor de clasă mică.

Tag-uri similare

Seat, modele noi Seat, noutati Seat, SUV Seat, SUV-uri Seat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru