SUV-uri electrice

Joi, 17 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors vrea producție proprie de motoare și transmisii pentru mașini electrice: americanii pregătesc o serie de SUV-uri și pick-up-uri

General Motors vrea să aibă producție proprie de motoare și transmisii pentru viitoarele sale vehicule electrice. Americanii pregătesc mai multe SUV-uri și pick-up-uri electrice care vor fi lansate gradual începând de anul viitor.
Luni, 11 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022: ambele modele vor avea autonomie de până la 550 de kilometri

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022, fiecare cu autonomie de până la 550 de kilometri, potrivit declarațiilor făcute de oficialii companiei și citate de presa britanică.
Vineri, 07 Februarie 2020 | Modele noi

Prezentarea noului Volkswagen ID.4 ar putea fi amânată pentru luna iunie: SUV-ul electric, pregătit pentru Salonul Auto de la Detroit

Prezentarea SUV-ului electric Volkswagen ID.4, programată inițial pentru luna aprilie la New York, ar putea fi amânată pentru luna iunie, când noul model ar urma să fie dezvăluit la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Volkswagen ID.4 va fi prezentat în aprilie: noul model este bazat pe conceptul ID Crozz

Volkswagen va prezenta în prima parte a lunii aprilie noul SUV electric ID.4 bazat pe conceptul ID Crozz, potrivit unor informații neoficiale.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Renașterea Hummer ca brand 100% electric, în planurile General Motors: o nouă gamă de pick-up-uri și SUV-uri ar putea fi lansată în 2021

Renașterea Hummer ca brand 100% electric pare tot mai aproape de realitate, planurile General Motors vizând lansarea unei game de pick-up-uri și SUV-uri în 2021, potrivit mai multor surse din cadrul grupului american.
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Un constructor chinez prezintă un SUV electric cu design inedit: HiPhi 1 are autonomie de 650 de kilometri

Constructorul chinez Human Horizons a prezentat primul său model, un SUV electric cu design inedit pe nume HiPhi 1 care atinge o autonomie de 650 de kilometri. Lansarea pe piață va avea loc în 2021.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China

Toyota și chinezii de la BYD au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și producerea de mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume. Primele SUV-uri și sedanuri electrice sub brandul Toyota vor fi lansate în prima parte a anului 2020.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Renault a dezvăluit versiunea de serie a SUV-ului electric de oraș K-ZE: modelul se lansează în China, dar ar putea ajunge și în Europa

Renault a dezvăluit primele imagini cu versiunea de serie a SUV-ului de oraș K-ZE, care va fi comercializată în China de la sfârșitul acestui an. Francezii analizează deja posibilitatea de a lansa modelul și în Europa.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Modele noi

Byton M-Byte: SUV-ul electric cu autonomie de 520 de kilometri va avea un ecran central de 48 inch controlat prin alte două ecrane

SUV-ul electric Byton M-Byte va intra în producție de serie la sfârșitul acestui an și va utiliza un ecran cu diagonala de 48 inch care va fi controlat prin intermediul altor două ecrane, dintre care unul poziționat pe volan.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi va prezenta conceptul unui nou SUV electric în 2019: versiunea de serie va sosi în 2021, simultan cu e-tron GT

Audi va prezenta anul viitor conceptul unui nou SUV electric, care ulterior va primi o versiune de serie în 2021. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul model va fi poziționat în gamă între Q2 și Q3.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID Lounge: germanii vor prezenta în aprilie conceptul unui SUV electric care va rivaliza cu Tesla Model X

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul SUV-ului electric ID Lounge, care va avea dimensiuni apropiate de Touareg și va rivaliza cu Tesla Model X.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului Skoda Vision E: SUV-ul electric va fi disponibil în două variante de caroserie

Skoda Vision E va fi dezvoltat în versiune de serie atât sub forma unui SUV, cât și ca SUV coupe, iar ambele vor fi lansate pe piață până la sfârșitul anului 2021, potrivit unor informații neoficiale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Primul SUV electric Skoda va primi versiune de performanță RS: lansarea este programată pentru 2022

Versiunea de serie a conceptului electric Skoda Vision E va primi și o variantă de performanță sub brandul RS în 2022, iar constructorul ceh nu exclude reintroducerea în gamă a lui Fabia RS.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Audi e-tron: SUV-ul electric are 5 ecrane, dintre care două pentru camerele care înlocuiesc oglinzile

SUV-ul electric Audi e-tron va avea în interior 5 ecrane, dintre care două cu diagonala de 7 inch care vor afișa imaginile camerelor video care înlocuiesc oglinzile laterale.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Presiunea sindicatelor: Audi va produce două noi SUV-uri electrice în Germania începând din 2021

Audi a anunțat că va produce două noi SUV-uri 100% electrice la fabrica sa din Ingolstadt (Germania), în urma unei înțelegeri semnate cu sindicatele locale.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Primele detalii despre SUV-ul care va relansa marca Chery în Europa: 3 versiuni de propulsii electrificate și ecran de 10 inch

Chery va lansa în septembrie un SUV disponibil inclusiv in versiune electrică. Acesta va ajunge la 100 km/h în 6 secunde și va beneficia de un sistem de infotainment de 10 inch.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru