SUV-uri

Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Siguranta

Încă un recall la Mercedes-Benz: peste 323.000 de SUV-uri, rechemate din cauza acumulării de apă lângă pompa de combustibil

Mercedes-Benz este forțat din nou să inițieze o campanie de rechemare amplă. De data aceasta sunt afectate peste 323.000 de SUV-uri Clasa M și Clasa GLE, produse între 2011 și 2019. Problema constă în acumularea de apă lângă pompa de combustibil, iar aceasta poate duce la oprirea subită a motorului în mers.
Duminica, 04 Iulie 2021 | Industrie

Vânzările Ford au crescut cu 10% pe fondul cererii pentru SUV-uri şi modele electrice

Ford a anunţat că vânzările sale din SUA au crescut cu 9,6% în trimestrul doi din 2021, la 475.327 vehicule, datorită cererii solide pentru SUV-uri şi modele electrice.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Industrie

Volvo: “SUV-urile ar putea ajunge la 75% din vânzările noastre globale”

Volvo estimează că SUV-urile ar putea atinge o cotă de 75% din vânzările sale globale, după lansarea unui nou astfel de model. În acest moment, proporția SUV-urilor în vânzările constructorului este de circa 70%.
Marti, 19 Mai 2020 | Industrie

Strategia Nissan pe următorii 3 ani: mai multe SUV-uri în Europa, legătură mai strânsă cu Renault și o posibilă închidere a fabricii din Barcelona

Nissan vrea să se concentreze pe SUV-uri și vehicule comerciale în Europa, să aibă un parteneriat mai strâns cu Renault și se gândește să închidă fabrica din Barcelona, potrivit unui plan pe 3 ani dezvăluit de Reuters, în urma informațiilor furnizate de mai multe surse din cadrul constructorului.
Joi, 14 Mai 2020 | Industrie

Reducerea costurilor: Renault ar putea renunța la modelele Talisman, Espace și Scenic, pentru a lansa mai multe SUV-uri

Renault va renunța la modele precum Talisman, Espace și Scenic, pentru a se concentra pe lansarea mai multor SUV-uri, potrivit surselor apropiate de constructorul francez. Renault ar urma să anunțe în curând un program de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii 3 ani.
Luni, 02 Martie 2020 | Industrie

Vânzările de SUV-uri au crescut anul trecut cu 13% în Europa: cota de piață a urcat de la 33% la 37%

Vânzările europene de SUV-uri au înregistrat o creștere de 13% în 2019, la un total de 5.7 milioane de unități, continuând trendul pozitiv din ultimii ani. Cota de piață a segmentului a urcat anul trecut de la 33% la 37% în Europa.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Vânzările de SUV-uri, record în Germania: nemții au cumpărat peste un milion de unități în 2019

Peste un milion de SUV-uri au fost vândute în Germania în 2019, fiind pentru prima dată în istorie când nemții au depășit acest prag în decursul unui an, potrivit datelor oficiale.
Joi, 23 Mai 2019 | Industrie

Mitsubishi pregătește reorganizarea gamei de SUV-uri: “Va fi o diferență mai clară între Outlander, Eclipse Cross și ASX”

Mitsubishi va reorganiza gama de SUV-uri, astfel încât să existe o “diferență mai clară” între modele precum Outlander, Eclipse Cross și ASX. SUV-urile Mitsubishi vor suferi modificări ale dimensiunilor odată cu lansarea noilor generații, potrivit unor surse din companie.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Economic

BMW se gândește să producă mai multe SUV-uri în China: “Decizia finală va fi luată în următoarele săptămâni”

BMW ia în calcul să producă mai multe SUV-uri în China, după ce taxele vamale dintre SUA și China ar putea să taie 300 de milioane de euro din veniturile companiei germane pentru 2018. Decizia în acest caz va fi luată în “următoarele săptămâni”, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al BMW.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Economic

Ascensiunea SUV-urilor în Europa: o treime din piață și creștere de 20% după primele 6 luni

Vânzările de SUV-uri în Europa au crescut cu aproximativ 20% după primele 6 luni din acest an, acest segment reușind să înregistreze o treime din volumul total de vânzări, potrivit analiștilor de la Jato Dynamics. Per total, piața auto europeană a crescut cu 2.5% în prima jumătate a lui 2018.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Industrie

Nissan va opri vânzările lui Pulsar în Europa: “Ne adaptăm tendinței care arată preferințele clienților pentru SUV-uri”

Nissan a anunțat că va opri vânzările modelului Pulsar în Europa, după ce producția fusese întreruptă în luna iunie, pe fondul dorinței clienților de a cumpăra tot mai multe SUV-uri.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: cehii au ajuns la o producție de un milion de SUV-uri de la lansarea lui Yeti încoace

Skoda a ajuns la o producție totală de un milion de SUV-uri, în aproape 10 de ani de activitate pe acest segment. Lansat în 2009, Skoda Yeti a fost primul SUV al constructorului din Mlada Boleslav.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 August 2018 | Modele noi

Lotus vrea două SUV-uri în 3 ani: rivali pentru Macan și Cayenne

Lotus vrea să intre pe segmentul SUV-urilor cu două modele în următorii trei ani. Primele SUV-uri ale constructorului britanic ar urma să concureze cu modele precum X4 și Macan, respectiv X6 și Cayenne.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Europa este oficial o piață de SUV-uri: 34% cotă de piață pe continent

Una dintre fiecare trei mașini vândute în Europa în luna mai a fost un SUV. Cele mai vândute rămân SUV-urile compacte, urmate de cele din clasa mică.
Marti, 12 Iunie 2018 | Economic

Audi: “SUV-urile vor reprezenta 50% din vânzările noastre anuale până în 2025”

Una din două mașini vândute de Audi va fi un model SUV, acest raport urmând să fie atins până în 2025, conform estimărilor constructorului din Ingolstadt. În prezent, SUV-urile reprezintă circa 36% din vânzările Audi.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Modele noi

Renașterea unor legende: Alfa Romeo va relansa modelele 8C și GTV în cel mult 4 ani

Alfa Romeo a anunțat relansarea modelelor legendare 8C și GTV în următorii 4 ani. Strategia italienilor include și două SUV-uri noi, un frate mai mare și unul mai mic pentru modelul Stelvio.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

PSA va mări producția pentru SUV-urile Peugeot, Citroen, DS și Opel: sunt vizate toate fabricile grupului din Europa

Grupul PSA a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile tuturor brandurilor sale: Peugeot, Citroen, DS și Opel. Cererea mare i-a determinat pe francezi să extindă capacitățile de producție la toate fabricile din Europa.
Marti, 29 Mai 2018 | Economic

Volkswagen va deschide 3 fabrici noi în China: cerere mare de SUV-uri și mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume

Grupul Volkswagen va deschide 3 fabrici noi în China, alături de partenerul local FAW, ca urmare a cererii mari pentru SUV-uri și mașini electrice, sectoarele cu creștere accelerată pe cea mai mare piață auto din lume.
Vineri, 25 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Ford va oferi versiuni hibride pentru fiecare SUV nou lansat: strategia americanilor presupune 40 de modele noi până în 2022

Ford vrea să ofere cel puțin o versiune hibridă pentru fiecare din SUV-urile noi pe care le va lansa în următorii ani. Americanii au anunțat recent investiții semnificative în electrificare, urmând să lanseze 40 de modele noi până în 2022.
Joi, 03 Mai 2018 | Industrie

Strategie pentru cea mai mare piață auto: Volkswagen vrea să domine vânzările din China cu SUV-uri și mașini electrice

Volkswagen pregătește o strategie prin care să domine vânzările din China cu ajutorul SUV-urilor și a modelelor cu emisii reduse. Astfel, nemții vor să-și păstreze poziția de lider pe cea mai mare piață auto din lume.

Tag-uri similare

Dacia Duster, SUV, Nissan Qashqai, Range Rover Evoque, BMW X3, Mini Countryman, BMW X1, Audi Q3, Mazda CX-5, Opel Mokka
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru