SUV Volkswagen

Marti, 08 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Tiguan facelift în România: start de la aproape 24.500 de euro

Volkswagen Tiguan facelift poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul compact dezvoltat de nemți are un preț de pornire de 24.479 de euro. Versiunea plug-in hybrid și varianta de performanță R încă nu sunt disponibile.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să livreze 300 CP și 400 Nm.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Modele noi

Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe va debuta în Brazilia în luna iunie

Volkswagen a publicat o serie de imagini prelucrate digital cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial pe piața din Brazilia urmând să aibă loc în luna iunie. În Europa, noul Nivus va fi lansat în 2021.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe bazat pe T-Cross ajunge în Europa în 2021

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi disponibil pe piața din America de Sud începând cu anul curent, urmând ca debutul european să aibă loc în 2021.
Joi, 07 Februarie 2019 | Intern

Volkswagen T-Cross este disponibil pentru comandă și în România: start de la 16.400 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru noul T-Cross. Cel mai mic SUV din gama nemților poate fi comandat în România cu două motorizări pe benzină (95 CP sau 115 CP), iar prețul de pornire este de 16.370 de euro cu TVA.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Modele noi

Volkswagen Tiguan primește un nou pachet estetic: Black Style R-Line condimentează designul SUV-ului german

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Black Style dezvoltat special pentru SUV-ul Tiguan. Nemții au pregătit o serie de accesorii de caroserie vopsite în negru, dar și elemente exterioare din gama R-Line.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Roc Convertible: SUV-ul decapotabil va fi lansat în 2019

În 2019, fanii SUV-urilor Volkswagen vor face cunoștință cu T-Roc Convertible. Versiunea decapotabilă a modelului german va fi asamblată începând cu 2020 în cadrul fabricii din Osnabruck.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi

Oficial: Volkswagen T-Cross se prezintă: caracter practic și sisteme de siguranță de top pentru cel mai mic SUV din gama constructorului german

Volkswagen a prezentat noul T-Cross. Cel mai mic SUV din gama constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, spațiu suficient pentru 5 persoane și un pachet generos de sisteme de siguranță. Clienții vor putea alege atât motoare diesel, cât și unități pe benzină.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Estimări Volkswagen: "SUV-urile vor reprezenta 50% din vânzările noastre anuale până în 2025"

Reprezentanții Volkswagen estimează că până în 2025 jumătate dintre vânzările companiei vor fi asigurate de SUV-uri. Ofensiva nemților continuă cu T-Cross, SUV-ul pe care îl vom vedea în premieră în următoarele ore.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Modele noi

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross: noul SUV debutează în 25 octombrie

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Clipul pregătit de nemți scoate în evidență câteva elemente de design exterior și interior. Noul SUV va fi prezentat în 25 octombrie.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Volkswagen scoate în evidență atuurile lui T-Cross cu ajutorul unui teaser video: portbagaj de până la 455 de litri și sisteme de siguranță moderne

Volkswagen a publicat un teaser video cu ajutorul căruia scoate în evidență spațiul oferit de viitorul T-Cross. SUV-ul constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, sisteme de siguranță moderne și motorizări preluate din gama lui Polo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 August 2017 | Modele noi

Un nou SUV în gama Volkswagen: T-Roc debutează în 23 august

În 23 august îl vom cunoaște pe Volkswagen T-Roc. Cel mai nou produs al constructorului german este poziționat sub Tiguan și promite să urce rapid în preferințele clienților.
Joi, 23 Martie 2017 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul Volkswagen T-Roc: un Tiguan mai mic cu motorizări preluate de la Polo și Golf

Volkswagen T-Roc, noul SUV care va fi prezentat în iunie, va fi poziționat sub Tiguan și va prelua o parte dintre motorizările lui Polo și Golf. Modelul va avea în viitor și o versiune electrică, dar și una plug-in hybrid.
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | Modele noi

Abia ne-am obișnuit cu Atlas, că mai vine un SUV: Volkswagen T-Roc se lansează în 2017 și va fi poziționat sub Tiguan

Volkswagen T-Roc este viitorul SUV pregătit de germani pentru 2017 care va fi poziționat sub Tiguan și va avea același ampatament și o gamă asemănătoare de motoare cu Golf 7 facelift.
Joi, 09 Iulie 2015 | Modele noi

Volkswagen va lansa două noi SUV-uri în gamă

Volkswagen a confirmat planurile de a lansa două SUV-uri noi în gama sa. Acestea vor fi încadrate în gamă în jurul lui Tiguan.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen confirmă producţia unui SUV pe platforma lui Passat

Reprezentanţii Volkswagen au anunţat că vor demara producţia unui SUV cu şapte locuri bazat pe platforma lui Passat în ultima parte a anului 2016. Modelul va fi construit în SUA şi este versiunea de serie a conceptului CrossBlue.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Modele noi

Noutăți despre Taigun, viitorul SUV ultracompact Volkswagen: lansare în 2016

Volkswagen a introdus SUV-ul de segment B Taigun în dezvoltare, după ce conceptul prezentat anul trecut la Sao Paolo a fost primit bine de presă și public. Modelul e așteptat în 2016 și va avea de bătut o armată de SUV-uri mici deja trecute prin viață: Juke, Captur sau Mokka.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen confirmă dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri. Modelul respectiv va fi mai mare decât un Tiguan, spune sursa citată.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Concepte

Walter de Silva: "Cross Coupe prefigurează viitoarele noastre SUV-uri"

Segmentul în care activează Dacia Duster şi Nissan Juke le-a atras atenţia celor de la Volkswagen, care au anunţat că vor dezvolta un crossover de segment B inspirat din conceptul Cross Coupe.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Touareg, Volkswagen Touareg, VW Touareg, modele noi VW, SUV Volkswagen, SUV VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru